60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Mér, én is végig találgattam :)
  • hykao
    Miért?
    Amúgy rendes képeket kérünk, nem terroristaspkásakat, meg ilyenek...
  • Strahd_
    g te cska ne ajálgasd hoyg találgassanak .
  • Gfreiter
    Késő, már kérdeztem :)
  • patacsi HUN
    nem
  • Gyadi
    Meg kopognak rajta az m16-osok :D
  • Gfreiter
    Patbácsi, kérdezhetek valamit az OFF-ban? Autókarosszériaügy.
  • patacsi HUN
    neeem, a csillagkapu az.. azért fagy le néha, mert az íriszről lepattognak a bitek ;)
  • Gfreiter
    Jah, én is beraktam egyet (vagyis kettőt) :))) #178
  • Gyadi
    ...közvetlenül a csillagkapu mellett :DDD
  • hykao
    ereéig=erejéig
  • hykao
    Kéretik egy fényképezés ereéig befáradni a tegnap megnyílt Fórumozók fényképei topicba (Általános Eszmecsere)!!!
  • patacsi HUN
    a lökéshullám már elérte a keleti és a nyugati partot is... eu szerverek meg nincsenek az auth szerver meg a sziklás hegység gyomrában van ;)
  • Gfreiter
    Szokta néha, ha olyan kedve van :)
  • patacsi HUN
  • Al Bundy23
    "Patacsi bundít is tedd fel a levéllistára"

Biztos is hogy nem fogok odaküldeni 4 db 140kilo/person Néger állatot hoyg megrépázzák :) Szal ne kurjatok ki velem ,eddig nem jött semmi ugyhoyg maradjon is igy ha rajtatok mulik okes? :)
  • Gfreiter
    Megódom én egyedül :))) Ezért akarok mindent kimenteni CD-re. Nem csak a C-t akarom formázni, hanem az egészet. Már kezd úgy kinézni a vinyóm ,mint a szobám...
  • patacsi HUN
    egy, egy email végzett velük ;)
  • [negativ] Cirek
    mi törpént az Army szerverekkel? nincs egy official sem, csak leased.

?
  • [negativ] Cirek
    nekem eddig kettő jött.
    egyiknek valve-os az email cime :D
    (még szerencse hogy nem várom a hl2-őt... :D )
  • Strahd_
    persze , de az adaid elvesznek.
  • Strahd_
    Segítsük meg G-t Cd hez jutni alapítvány számlája
    10023002-11111111-1111111

(ne küldj rá mert tényleg létezik .) )
  • patacsi HUN
    ok ;D
  • Gfreiter
    Köszönöm Hykao!!
  • Strahd_
    Patacsi bundít is tedd fel a levéllistára
  • Gfreiter
    Sziasztok! Nekem efy se jött
    Szia Kutyika :) Nálunk is bazi nagy hó van. Hogy hány centi, nem tom, de gyönyörű a "táj" itt a lakótelepen de azt üzenték reggel sms-ben, hogy: legyen eszed és ne ülj ma kocsiba :) Egyébként én még egy darabig nem tok játszani, mert formatálnom kell a gépet (mert nagyon lassú a game) és nincs píz CD-re, amire ki tudnám menteni a dolgokat. Még az XP sincs meg CD-n :( Ebből kifolyólag kérdeznék valamit: ha a gépen 30 gigája 3 partícioóra van osztva, 2,8 és 19 gigára, akkor lehet újra partícionálni az egészet különböző méretekkel?
    Szucsati, én utálom a mogyorósat, de a mazsolásat naon szeretem, megpróbálom megkeresni az eredetit...
  • Strahd_
    És egy lövésed van csak.
  • patacsi HUN
    igen, és azok jó nagy képek voltak...
  • Strahd_
    Egyzser ém párzer beszólás elött beraktam ezeket a képeket már az orosz kommandosokrol :)
  • Gyadi
    Küldjek? :DDD
  • Al Bundy23
    eh én mázlista vok akkor me nekem még 1sem jött :)mailt sem kaptam napok ota :)
  • patacsi HUN
    startlapos ismerősömnek percenként 3-5 jön :)) szegény...
  • patacsi HUN
    azóta ma már 41nél járok :(
  • Mighty
    Nekem is jott ma 12... NAV egybol sipolt :)
  • patacsi HUN
    én amúgyis ha csatolmánnyal jön és gázos lehet... --> feladó tiltólistára és törlés
  • patacsi HUN
    csak töröltem a leveleket, amíg nem nyitod meg a csatolmányt addig nincs gond.. remélem ez nem változik ;)
  • MarkBlade
    Mivel szürted ki őket?
  • patacsi HUN
    'reggelt
    tegnapi mérleg 73 féreg, mai eddig 19 :( már kaptam "magamtól" is...
  • Kutyika
    Jaja, bizony régen voltam erre, s hogy ne keljen mindenkinek külön-külön válaszolnom:
    Slow #27990 - Hajaj, naon hideg van itt nálunk, annyira, hogy sapkát kellett húznom.... A gumiban van egy fotó is erről az eseményről(már ha nem törölték). Meg mindenfajta elfoglaltságom is akadt elég sűrűn mostanában a meló mellett, egyebek közt keresztapa lettem..
    Gfreiter #27991 - jaja, az utakon vigyázni autóval, mert jelenleg minden csúszós, kb 10-15 cm hó esett itt nálunk.
    [Negativ]Cirek#27986 - Örömmel olvasom, hogy már jobb, akkor talán újra megpróbálok egy kicsit gammázni, G vel frankón teleoffoljuk a gammát, majd azt a topicot is, és mivel rendkívül jó a netem sebessége nem is lesz laggos a gamma, amikor felmegyek játszani... (na jó, csak egy kicsit)
  • szucsati
    Ja és ha valaki megtalálta volna, egy privit dobjon legyen szíves! Tényleg nagyon érdekel!