60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • lóbébi
    Nem akartam a haveromat reklámozni de azért komolyan irtam.Odaköltözhetsz csakhogy bolond!Hogy miért nem ecsetelem!Megmondom öszintén nekem nem jelent a proci teljesitménye mert neten nem ezen múlik hanem a kommunikáció!Ahogy irtad nekem.
  • Nyers
    Meg 3 gigás proci? Összeköltözünk? :)
  • Nyers
    Nekem az a véleményem, hogy az AA-ból leginkább a kommandózás hiányzik! Legalább az erre alkalmas pályákon bevezethetnék, hogy a támadás akárhonnan jöhetne! (SWAMP raid) Az összes pálya gránátdobálással kezdődik, mivel tök egyértelmű hogy honnan jön az ellen, és ez sok esetben teljesen tönkreteszi a pályát. Persze a nagyobb pálya, már megint nagyobb gépigénnyel jár.
  • lóbébi
    Nálam,512-es ADSL-en müködik!
  • lóbébi
    Szerintem a hálozat túl terhelésen van a hangsúly!Mert minél többen mennek fel annál lassúbb a hálozaton belüli forgalom.Hiában van valakinek 3 gigás procis gépe ugyanúgy lelassul!!!!Sajnos volt már példa.
  • lóbébi
    Valamit még elfelejtettem!Emlitettem a légi és a tüzérségi támogatásról.Úgy müködne az egész hogy mindenkori szakasz parancsnokok kérheti ill. a soron követő szkp.Csakhogy a koordinátákat hogyan adja meg?Szerintem a távcsővel irányitna oda ahova kéri.Mi a véleményetek?Lóbébi
  • Nyers
    Ehhez is kell ám a gép!!!
  • Nyers
    Két fajtája van: egyszer a ping miatt, amikor nem csinálják meg rendesen a kommunikációt, vagy a te modemed lassú. Másrészt az új pályák már sokkal erősebb vasat igényelnek, a részletesebb textúrák és effektek megjelenítése miatt! Ezért nem játszom Hospitalon, mivel túl sok a textúra és azt az én gépem már nem nagyon bírja!
  • lóbébi
    Köszi!Sajnos nekem is sokszor elöfordul!Tényleg idegesitő.
  • lóbébi
    Igaz hogy MP% csak közel harcra jó és gondolom hogy csak SF pályákon találhatunk majd!Egyébként nagyon hiányolom a mozgó jármüről való kijutás a harcra meg légi támogatást ill. tűzérségi támogatás!Miért?Akkor lenne igazi virtuális harc ha mindent bevetnek és sokkoló hangeffektussal az embereket székre szögeli magukat!Legalábbis ez a véleményem.Lóbébi
  • Gfreiter
    Szaggat. Meg olyan is van, hogy mész-mész-mész, és egyszercsak ott vagy, ahonnan elindultál, vagyis visszadob. Meg nekem mindig volt, hogy bementem egy ajtón, és utána hirtelen az ajtó melleti falnak mentem. Vagyis visszadobott, + jobbra dobott. Meg átlag 3-4x megyek át egy ajtón, mire át is érek. De nem az egész game ilyen, csak amikor rájön az ötperc.
  • Gfreiter
    Nekem az MP5 volt nagy álmom :) Hátmég ha lenne rajta scope is, de az biztos nem lesz. Ezen felül bármilyen fegyver bejönne, ha lenne, de ezt nagyon vártam, és őszintén szólva kicsit csalódtam, amikor nem jött a SF-fel.
  • lóbébi
    Lécci írd le nekem pontosan hogy mit jelent az hogy játék laggos?Sokan irtak róla csak nem jöttem rá!Köszi
  • Slow
    majd koppanás lesz, mert az mp5 az m4-hez képest ugyan villámgyors lesz (tűzgyorsaság), meg pontos is (de sztem csak közelre és középtávra), viszont gyenge sebzésű és (a gyorsaság miatt) pillanatok alatt kifogy

gondolom én...:))
  • Nyers
    Mindent, amit a hadseregnél használnak! :) Nekem mindegy csak ne legyen a játék laggos, mert még mindig nem tudtam Hospitalozni! :(
    Egyébként a shotgun igen hangulatosra sikeredett! Jó hogy kicsit növelik a választékot.
  • lóbébi
    Bocsi!Elöször Nyersnek szólt majd a Gfreiternek!Lóbébi
  • lóbébi
    Te milyen fegyvert szeretnél a játékban?
  • lóbébi
    Úgy látom hogy Gfreiter úr nagyon örül!!!Kiváncsi lennék rá hogy milyen fegyvert szeretne látni még?
  • Gfreiter
    Juhhééééj :))))))))
  • Nyers
    Tudom, hogy nem lehet felismerni, csak bizonyítékként tettem be, hogy lesz ilyen is, na meg scorpion. /+ bajonett!!!/
  • lóbébi
    Igazhogy MP5-ös fegyvernek irják de nem lehet a rajz alapján felismerni.Pedig jó lenne ha mielőbb ilyen fegyvert berakni a játékba!lóbébi
  • Nyers
    Új fegyver készülőben! /Mp5/ Egyébként nem látszik rajta semmi csak egy skin. De a címe sejtet vmit! :)
  • lóbébi
    Nyers!Mit mutat a nagy kép?(#28058)Nem jövök rá sehogy!Lóbébi
  • Corv_[HUN]
  • Nyers

• Slow
    a megoldás:SZURONY
    ;)
  • Nyers

Na mi van a képen? :)
  • Prank
    lag
  • Gfreiter
    LOL!!!
  • pet70000
    NEM
  • [negativ] Cirek
    ezt élvezitek?

• Gyadi
    Meg egy jó vas, meg valami amit püfölni tudsz :D
  • pet70000
    Hát az bizony nem árt,
    na meg a gyors net kapcsolat sem hátrány!!!!
  • Yaho0
    Én egyszer kipróbáltam de netre nem léptem föl. Milyen a Gamma? Kell hozzá erős gép?
  • Yaho0
    Én egyszer kipróbáltam de netre nem léptem föl. Milyen a Gamma? Kell hozzá erős gép?
  • Strahd_
    hát nem? :D
  • Gfreiter
    LOL :D
  • patacsi HUN
    nem elég az, hogy rajta van??:) telhetetlenek. ;)
  • Gfreiter
    LOL :D jó, ha nem akarod, nem árulod el melyik vagy, én nem fogom elárulni :)
  • Strahd_
    Mé rendesen rajta vagyok .) más képem meg nincs .)