60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    Vagy a navyseal .) ott is rendszeresített fegyver az mp5 tehát tuti sf pálya lesz .)

.) vagy lol Opfor fegyver .)
  • Strahd_

Egyetértek veled
  • MarkBlade
    LOL.. :) Persze.. de azért egy jó kis Zárt szobáról szobára pályán jobb lenne.. Csak akkor már inkább a swat-ra hasonlítana..
  • Strahd_
    Nem volt nehéz kitalálni :p

de hoyg jó legyen
    Itt az elödje .)
  • Nyers
    Ez jól esett! :)
  • Strahd_
    de akkor lgyen az is hoyg könnyebb és kisseb .) és nem érdekel akkor is ezel rohangálok majd .)
  • Nyers
    Together we move, united we fall.
  • Strahd_
  • MarkBlade
    Azért van kaliber külömbség.. Kiváncsi leszek mennyire hozzák ki a hk sebzését.. nem hiszem hogy egy pályán lehet hk-va meg m4-esel rohangálni..
  • Gfreiter
    Tuttamtuttamtuttam!!!!!
  • Strahd_
    Calibre: 9mm
    Weight: 7.75 lbs.
    Length: 30.75 inches stock extracted, 24 inches retracted
    Effective range: 88 yards
    Rate of fire: 800 rounds per minute
    Feed: 15 or 30 round magazine
    Muzzle velocity: 283mps (928 fps)

Nekem tök mindegy lenne hogy 884 m/sec vagy 283 m/sec kell küldenek melbe ugyanugy megborulok :D
  • Nyers
    Hát, ja a játék része! Ez elég szomorú, nincs mit tenni! Én megpróbálok egy man of honor-ként viselkedni ebben az esetben, de vszeg igazad van, ha klánban lennék és talán én is használnám ezt a nem túl etikus eszközt. És nem hinném, hogy a véleményem túl nyers lenne, egy tisztességes katonának (klánnak) így kellene reagálni a dolgokra. (Ha meg profi a klán akkor a ghostolásra nincs is szükség hiszen együtt mozognak, vagy együtt nyernek, vagy együtt halnak.)
  • MarkBlade
    Max hangtompító és lézer célzó a többi nem igazán passzol rá..Esetleg dot de az is túlzás.. a HK beltéri fegyver nagy tűzgyorsaságal és kimondottan rövid távra..
  • Strahd_

• Strahd_
    Az igaz hoyg nagyobb a lövedék sebessége .) de akkor is...
  • Strahd_

CALIBER 5.56mm (.223 Rem)
    METHOD OF OPERATION Gas; Direct system; Locking bolt
    MAGAZINE CAPACITY 30 rounds
    WEIGHT W/O MAGAZINE 5.9 lb (2.68 kg)
    LENGTH (stock retracted)29.8 in (75.7 cm)
    LENGTH (stock extended) 33 in (83.8 cm)
    BARREL LENGTH 14.5 in (36.8 cm)
    MUZZLE VELOCITY 2900 ft/sec (884 m/sec)
    EFFECTIVE RANGE 600 m
    RATE OF FIRE 700 - 950 rpm

• THE matrica
    Remélem lehet majd pakolni rá cuccot(szkóp,stb)
  • MarkBlade
    DE az.. :)
  • Gfreiter
    Az MP5 nem német fegyó véletlenül?
  • THE matrica
    Az M4 karabély az mp5 géppisztoly szal nem hiszem hogy ugyanolyan sebzése van 1ébként igazag van mert ha mellény van rajtad és +lőnek akár"csak" 1 pisztollyal is bizti össze-vissza szarod magad .
  • Gfreiter
    Akkor ismét: Boldog szülinapot Al Bundy23!!!!!!!
  • Strahd_
  • Strahd_
    ha lesz ez a fegyverke az armyban megvan a második kedvencem a gaméban .)
  • Strahd_
    Ez segit a felismerésben

• Strahd_
    dehogynem fel lehet ismerni a skint :)
  • Strahd_
    Ez az amit nem értek. A fegyverek sebzésének modellezése. Vagy minenki golyoállo mellényel közlekedik? És nem lehet lemodellezni hogy akkro "csak" töréseket produkál lövés ha ott talál el. Pl MP5 renben van hosszab távra pontatlanabb mint az M4 es. Do bogy tüzgyorsaság nagy lesz és a sebzés kicsi? Mert ha "csak" 1-2 skulo eltalál lehet rajtad golyoállo mellény azt akkro is megérzed. Ok .) nem amerikai gyártmány az MP5 .) de akkro is szerintem van olyan jo mint az M4 es lhet hoyg tévedek. De éde mindegy hoyg MP5-böl vagy M4 el lönek melkasba ugyanugy megfekszel töle.
    Ha ennyivel rosszab paraméterei lennének akkor ök sem ezt használnák nem?

.) jó igaz én szeretem az MP5 öt mert szerintem pontos .) és kényelmes kis fegyver .))
  • Gfreiter
    Jó reggelt! De biza a tied is. Nem véletlenül választottak meg, nyilván kiérdemelted :)))
  • Al Bundy23
    reggelt
  • Kutyika
    Köfi, nem az én érdemem...
  • Slow
    Ga-Bika? az "jóöreg" UT adminunk? SF, meg Mportál, ilyenek? =)

/ha nem, sry!/
  • Gfreiter
    Gratulálok Kutyika, hogy keresztapa lettél!!!!! :))))))))
  • SSBeeci
    Na re:-))
    Lolvastam a véleményedet Nyers...elég nyers
    Hát pedig a TS yo dolog, ha teccccik, hanem...A ghostolás pedig a game részeEzért írtam, hogy majd próbáld ki azokkal, akikkel ÁLLANDÓAN nyomod, vagy ha klántag leszel(vagy) és te nem fogod használni....
    De tudod mit legyek a szemedbe akármi, ha kinyírsz, legalább elárulom hol tetted, és rád szabadítom még "élő" társaimat, vagy azokat akikkel EGYÜTT nyomomÉÉTTEDD!!
  • Gfreiter
    Á, úgysem figyelne oda senki, meg összevissza szavazgatnának.
  • Nyers
    túl kicsik a pályák
  • Prank
    meg lehetne oldani, hogy szavazással indítsák a légi és tűzérségi támogatást...
  • Gfreiter
    Egyébként engem csak az zavar, és ezért tartom jó ötletnek a klánok létrehozását, hogy nem csapatban játszanak az emberek. Össze-vissza rohangál mindenki, és mindenki szarik a másikra. Ezért végülis az alant felvázoltakat sem lehet kivitelezni.
  • Gfreiter
    Az milyen game?
  • Prank
    hát én nem szeretném, ha félórás körök lennének...
    sokat nyomtam anno az operésönflespojntot, és az a rész nagyon nem tetszett, mikor védőként 40 percet bámultam a nagy semmit...
  • Gfreiter
    Ja, és minden kör fél órás lenne, mint egy igazi harc :) És aki meghal, még annak is élvezte lenne nézni. Nagyon kira lenne!!
  • Nyers
    Hülyéskedtem!
    Egyébként tényleg a csapatmunka a legfontosabb!