60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Prank
    hát én meg ezt nem értem...:)
  • Gfreiter
    Egyébként van egy olyan map, ahol kimondottan csak snipert szabad használni. Lehet, hogy te idetévedtél?
  • Gfreiter
    Szia Belton. Én is le voltam korlátozvam az ellenségemnek sem kívánnám ezt :)
  • lóbébi
    Azért irtam hogy nem elég azt a fegyvert használni amit adnak és használni vele,Persze maguknak lövik le az ellenséget hogy minél több pontot szerezenek maguknak!
  • Prank
    nekem az egyik kedvenc pályám a bridge, úgyhogy ne szídjad:))
    egy területre korlátozódik a két csapat összeütközése, és ez olyan háborús élményt ad, amit más pálya közel sem...
    és engem még a "vak" 203 lövések sem idegesítenek, olyan, mintha tüzérségi támogatás lenne:)
  • Belton
    Neked mi a véleményed azé csinalja ezt nekem a pb me le vagyok korlatozva crassus?8k ra??
    Me eddig mindig jo volt csak most belém baszta az ideget amiko eksön van es ki lépp :D
  • Belton
    Jaja az ijeneket en is imadom:D
  • [HUN]Crassus
    Kempelés pesrze csak DEF oldalon.....bár egész ARMY-ban a védők is inkább támadnak! Már amelyik nem egy ajtót-folyosót néz 10 percen keresztül ZOOM-olva!:)
  • Belton
    dahh nem chellom vvaa csak le vagyok korlatozva!
  • Prank
    ha modemed van, akkor ezer százalék, hogy manuálisan kell frissítened:)
  • [HUN]Crassus

Felejtsd el a Bridge pályát szerintem ,mert más pályán ami nem a kempelésről szól 30 másodperc alatt leszednek.....Szerintem valami feelingesebb WC,Pipeline,Sandstorm pályával is kéne nyomulnod.A bridge BÉÉÉÉNAAAA (az SE verzió már értékelhető)persze ez egyéni vélemény.
  • Prank
    nyilván engedélyezve volt a cheat a szerveren... ne csodálkozz:)
  • Belton
    Most le szetem azt a filet ami patacsi alairasaban van és le is futoott deh mostmar nekem kellesz frisitenii?mindig??vagy mostmar automata leszz mert eddig nekem magat frisitette!!
  • Belton
    Hallee mi seget csinaljak akko ha állitolag nem frisiti meg magát a pb amikor frisitené magát akkor kilép a pájárol hah mit kell at irni vagy mit csinaljak?BYe
  • Nyers
    Ezt nem értem!
  • Mighty
    Van CODE-os AA server is ha nem tudnad, kedves Hamlet :)
  • lóbébi
    Mire mennek vele ezek a honorbuzik?Nem elég ami van?
  • Nyers
    A DEVek a Strykert fityuzgatják: Link
  • lóbébi
    Most jöttem le a Bridge Crossing pályáról és kizárólag sniperrel lehet löni.Eddig rendben!Viszont voltak olyan fegyverük ami nem szokványos mesterlövész puskát láttam és ha jó láttam többségüknak mintha SF féle fegyvert használtak.Nem biztos mert én hiába próbáltam folyamatosan löni de nem lehetett mivel lövés után kézzel kell tölteni.Ők meg olyan mintha önismétlössel használtak hangtompitóval!Ezt hogy lehet csinálni?Lóbébi
  • [Rush]
    UP!

• Gfreiter
    Na így a jó játszani, én is így szeretek :)
  • [Rush]
    TS?
  • Hamlet
    Hát ja, de tök jót játszottunk reggel Macibácsival :) Bridgen hátsó védekezés, felosztottuk a figyelt zónákat, fedezve egymást, nagyon feelinges volt
  • Nyers
    A kedvenc: Pipeline
  • lóbébi
    Melyik pályán voltál akkor?
  • lóbébi
    Sajnos ilyen szemét játékosok van különböző szerveren!Direkt csinálták mert ha mindig nyersz az adott szerveren akkor kiiktatnak téged!Én már rengeteget tapasztaltam!Lóbébi
  • Nyers
    Nálam is volt tegnap egy csúnya eset, két embert leszedtem a sajátaimból (ROE: 310), azt két noob (8,12) kiakart szavazni. Egyik áldozatom se reportolt be, természetesen elnézést kértem, de ezek a hülyegyerekek nem akartak leállni. Szerencsére egy nagyhonorú mellém állt, és a kör végére lett 50 pontom. :)
  • Gfreiter
    Nem, ezek nem magyarok, nyugi :) Egyébként fent az ITT linken megtalálsz mindent a klánokról, stb.
  • Hamlet
    Sziasztok!
    Húúú de felhúztam magam ma reggel. Felpakolom az AA-t újra fél év után. Bemegyek az AAO-HUN KM szerverre, atlag 2-3 kill per kör, tök jó formában vagyok, megy a taktika ezerrel (Macibacsival 2-en siman bevedtuk 3 ellen 3x a hidat). Erre egyik körben, valamelyik idióta előrerohan Bridge-en Defense-ben és utána rohan visszafele, én persze lelövöm mint szél (neve PM-Aga). Persze küldöm a sorry-kat meg minden. Erre vote kick Hamlet, na mondom gratula, és a PM-es társai kikickelnek. Ez magyar klán? Ha netán övék a szerver akkor még elmegy, de azért kiakadtam kicsit.
  • [Rush]
    - aztán :DD (nézzétek el szallagavatóról gyüvök pia+spangli+buli, m1ek is lefeküdni, jó cakkát:) )
  • [Rush]
    Jó estét!! :D

Mi kintvoltunk szerdán aztán a Hosok teren, utána meg a hajógyári szigeten csuszkálni(mondjuk it megtörtük a kocsit :D ) yo volt zsarú 1 szál se :)))
  • Nyers
  • lóbébi
    Na milyennek találod?Ennél jobbat még nem jutod eszemben!
  • Nyers
    Fórum menü-nél a beállítások címszó alatt!
  • lóbébi
    Ne haragudjatok!hogyan lehet beilleszteni a képet nevem mellé?
  • MarkBlade
    Nagyon jó a kép!
    Köszi hogy ilyen jó véleménnyel vagy rólam!De nagyon megtettszet ez a kép..
  • Nyers
    Nesze:
  • lóbébi
    Mivel háláljam meg ettől a könyörű képért!!
  • Nyers
    Ott a smiley, nem kell ám komolyan venni! :)
    Ebből kiindulhatsz!
  • lóbébi
    Blade: Egyszerű!Jó emberhez jó pofi kép illik hozzá úgy van nálad is!

Nyers: Nincs bennem irigység mert nem az a stilusom!Igaz hogy nekem is kellene csakhogy nem tudom mi legyen?