60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • CSUKA
    MD5Tool pb_kick-et, vagy sima critical errort kapsz játék közben. Kb ennyi.
  • sz4bee
    Mi a különbség a kettö között?
  • Sadist
    User.ini-re, meg a többi beállításotokra vigyázzatok, mert ez a gennyedék felülírja. Igaz nem változott megint semmi, de az ember személyes beállításait mindig szét kell csesznie.
  • CSUKA
    köszi, már töltöm... csak a páylák miatt peccselek. Ha kijön a full, azzal fogok játszani.
  • CSUKA
    A reprodukálhatatlan AAbugokon túl, még a CoD tud baromira fölhúzni.

Néha, néha LANozgatunk, és a CoD állandó szereplője a partyknak. Az esetek 90%ban én lesezk leghamarabb ideges és kiáltok másik játék után, mert ami ott folyik az elviselhetelen. Látom, hogy fedezék mügül, föl le hasalgat egy sniper, mondom a következő felhajolásánák főbelövöm, erre a homokzsákokon át látom a torkolattüzét, és meghalok. Karaktere sehol...

Ennek a bugnak az AAban a lassan kikúszás lehet a megfelelője...

Ha most ez a 8.2 sok hülye bugot fix-el, akkor bátran fogom mondogatni megint mindenkinek.
  • patacsi HUN
    ftp://aao.hu/patch/aao_281to282.exe
  • [Rush]
    Te ezt hol látod?
  • Sadist
    Azért, mert szerintem CoD-ban rútul el vannak baszva a hitboxok. Szerintem az ízületeknél összelógnak, mert már csomószor volt, hogy sima géppisztollyal egyetlen egyszer térden vagy bokánlőttek, és meghaltam. Viszont ha én valakit mellkason lövök, akkor 10-ből 2-3-szor nem hal meg tőle. A másik kedvencem, amikor killcamen tisztán látszik, hogy az ellenségnek csak a feje látszik ki, villan is a találatjelző, mégsem hal meg.
  • Gascan #57166
    Sziasztok. Vessetek egy pillantást ide? Ez azt jelenti, hogy kinn van a 2.8.2 patch?

http://www.americasarmy.com/downloads/patches.php#partners
  • CSUKA
    Ezt tapasztaltam... Én a CoD-ban azt vettem észre, ha valaki fejbelövök (visszajátszás szerint is), akkor nem hal meg, de ha bokánlövöm, abba belehal.

Army_ban dival közelharc közben a legugolás... náluk a lehasalás a menő.
    Idétlen manóemberkék háborúznak, és 120m magasra ugrálnak. Gyerekes na...
  • Sadist
    Érdekes, engem még soha nem buziztak le Army szerveren. CoD-ban ha 10-szer ugyanott jön valami balfaszarék, én pedig mind a 10-szer lelövöm, akkor rohadt geci kemper WH-s, aimos buzi csíter fasz vagyok.

Az átlag CoD-osról azt kell tudni, hogy mérhetetlenül ostoba. Ha úgy lövöd le őket, hogy az számukra felfoghatatlan, akkor azonnal hőbörögnek és csítert kiáltoznak, ahelyett hogy elgondokoznának, hogy ők mit basztak el.
  • CSUKA
    Itt 32-34 évesek buziznak le

Amúgy a CoD-hoz képest ez kevésbé bugos, és a csalók létszáma is a negyede.
    A játékmenete sokkal lassabb, nem éledsz újra többet abban a körben, ami álltalában 10perc körül mozog. Éppen ezért sokkal megfontoltabban játszanak az emberek. Aki quake stílusban játszik, az megöl kör elején 2-3 embert, és utánna őt lövik le. De boldog, mert megvan a 2-3egészes fragra trackeren
    Szóval Szabi, ha te egy "gyilkoljunk amerre a farkunk visz" játékot keresel, akkor nem az AA a te játékod.
    Viszont nem csönget az internetrendőrség, hogy lebuktál, mivel ingyér letölthető, és játszató.
    Szerintem érdemes kipróbálni. Ha jó géped van tuti, hogy nem lenne semmi gondod.

Amúgy én pl inkább kerülöm a magyar szervereket, mert úgy is anyázás a vége. A magyarok nem tudnak veszíteni... én sem. Ezt CoD-ból és AA-ból is tudom.
  • Sadist
    Nem, nem ér fel a CoD feelingjével. Itt nem 12-14 évesek játszanak, és nem csicskáznak vagy buziznak le, ha jobb vagy az átlagnál.
  • [Rush]
    http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=248540
  • [Rush]
    Natúrba nem ment fel, de itt van 1 leírás, hátha mást is érint, vagy lefordítaná az AAO.hura...
  • benkoszabi
    sziasztok. a játékkal kapcosaltban lenne néhány kérdésem. szal ugye ez multi-játék ugyebár....sok magyar szervert találni, akik ezzel játszanak? és myilen maga a multi? felér a COD feelingjével?
  • Marvin
    Elméletileg azért van új PB, hogy azt is támogassák.
  • [Rush]
    Vistan futtatható már az AA?
  • Venom
    Már megvan. Grafkártya drivert kelett frissiteni.
    Azért kösz :)
  • Prank
    nálam ilyenkor a számítógép újraindítása segített...
  • Venom
    Hali. Ma mikor felakartam menni egy szerverre a PB kidobott és ezta hibaüzenetet kaptam:

Build AmericasArmy[BuildDate:03-15-07_BuildVersion:2.8.1]

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3014 MHz with 1023MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce 7800 GTX (9371)

General protection fault!

History: UGameEngine::Tick <- Level Bridge Crossing <- UpdateWorld <- MainLoop

Tegnap este mikor játszottam még mend minden rendesen mameg mindenhonnan ezzel dob ki. Valaki tud valami megoldást? a játék újratelepitése nem segitett
  • Prank
    nem, ő láncos vödörrel próbálkozott volna:)
  • Sadist
    A Nike cenzúrázza az ARC-ot
    Ez vajon a mi pandás Slownk? :)
  • Sadist
    Csá, kicsit bővebben is kifejthetnéd, hogy vajon mi is történik, amikor Snakeplainen akarsz játszani. Meg ha már veszed a fáradtságot, hogy ideböffents a fórumba, akkor az se tartana sokkal tovább, hogy egy épkézláb magyar mondatot önállóan összerakj. Na csá.
  • CSUKA
    min HONOR 15, SF tréningek készen vannak? Mit ír ki... miért nem enged be?
  • Swagger
    Csá,hogy lehet a snake plain en jaccani??nem enged,de nem a honor a baj,hát kicsit télleg lol a gém,fejbe lövöm m9 el,oszt semmi baja,de amiko ö engem lö 1 láblövéstöl meghalok,mind 1.azé jokat szoktam jaccani vele,na csá
  • Ombika
    Legszivesebben 1 regenyt irnek,de nem farasztom vele magam!! Off Amen!!
  • CSUKA
    Én egy tök "kocka/monitorhead" informatikai suliba járok, és akárkit kérdezek, hogy próbáltad e már az AA-t, mind azt mondja, hogy letöltötte, de aki túl is tette megát a telepítőn az elakadt a tréningekben, vagy a buzi pb papolt valami marhaságot.
    Igazuk is van, hogy letörölték a fa...ba, mert a játéknak kéne alkalmazkodni a játékoshoz, és nem fordítva.
  • CSUKA
    Oh bocsánat! Jut eszembe a szomszédomnak megvan LEGÁLISAN a CoD2, meg még vagy 2 cd kiegészítő... akérhányszor próbáltam föltelepíteni, mindig kiírt v.mi hibát. Felhúztam magamat hazamentem letöltöttem egy CoD2-t visszamentem és fölsetupoltam neki, fölcrackeltem és az meg ment...

Mondtam neki, ha jönne ki a rendőrség, csak mutassa be az eredeti cd-t. De azért érdekes, hogy a crackelt megy a legális eredeti cd-s meg nem.
  • Ombika
    Nemtudom mi okoz problemat 1 jatek teleiteseben barkinek is,mert nekem seezzel se azzal enmvolt gondom!! Nah jo kiszallok vitadbol,mert latom ertelmetlen!! CSak idegesit,h itt papolsz feszt errol mar vagy 15-jere!!
  • CSUKA
    Vagy mert a CoD-nak next --> next --> finish-es a telepítője, és nem error --> error --> critical error
  • Ombika
    Elvan terjedve hidd el,sokan azert nem jatszanak vele mert tul osszetett nekik es nehez,inkabb mennek codozni meg mindig!! Errol ennyit!!
  • CSUKA
    Tudom... te csak ezt tudod mondani:

Nem kell vele játszani
    Ingyen van
    Nekem nem változott semmi (sponsored by evenbalance)

Én viszont nem játszom más fps-el mert a többi idétlen daráló.
    Viszont az AA sokkal jobb lenne egy 2.3 környéki verzióval, és egy jó/laggmentes pbvel. 2x annyian játszanának. És ez lenne egy játék lényege... hegy elterjedjen.
  • Ombika
    Sose volt ilyennel gondom meg szarabb gepen se!!!

MAsik hsz-edre valasz,minek jatszol ha akad ,no rinya game es elhiheted napi szinten nyomom!!
    De meg mindig nemertem,ha ennyire szidod minek jatszol vele ???
  • CSUKA
    100%ig okkal vagyok kibukva a játékra, amikor nálam 1000000x lámább játékos azért jön ki győztesen egy közelharcból, mert jobb a gépe.
    Becserkészem, bevárom, hogy oldalbakaphassam, oldalbalövöm, (és én tényleg oldalbalövöm, és nam csak beírkálom fórumokra, hogy csíter, meg 100 páncélja volt stb..) Erre felémfordul, megkarcol egy golyóval, és az idióta csodaeffektek miatt 80FPS-ből lesz 5...

Ez a sebesüléskor bepirosodás effekt lassít be szerintem.
  • CSUKA
    Az rinyál, aki látja a különbséget verzió, és verzó, pálya és pálya között. Tehát én. Én meg még aki játszik is... és nem csak fórumozik :D
  • Ombika
    Neked aztan van olyan hozzaallasod,de ha ennyire szidod gamet, elmondtam menjel bazze MARIOZNI ,ne itt rinyalj!!!
  • CSUKA
    Jön ki egy újabb pecccs... biztos új napszemüveget kapnak az amcsi karakterek.
    De lehet, hogy lemaradt egy csillag az amcsi zászlóról... Dár az is lehet, hogy kijöttek a 999 magos processzorok amerikában, és gyorsan nekünk is újítni kéne.

Fölraktam a 2.5-öt, amiben már bennevan ez a fegyverelrakós marhaság. Miért van benne 1.5x annyi FPS-em? U.az a motor, u.az a grafika, u.azok a beállítások, driverek.

Ombika.. meg sem kell írnod! Úgy is tudom, hogy neked az 1.0 óta ugyanannyi az FPS-ed.
  • CSUKA
    Úgy is tudom, hogy az evenbalance szpnzorálja a srácot, hogy ilyen abszolút képtelenségeket mondjon.

Ha valakinek a háttérban használja + 2 külön folyamat a prociját, a netjét, a RAMját, az ne mondja már, hogy nekem u.olyan.

Itt az ugyan olyan max = ugyanolyan szar lehet.
  • Nyers
    Uuupsz, bocs, noob vagyok!