60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Lehet, hogy ez azért van, mert érzem a vesztem :) Jövő héttől lehet, hogy melózni fogok, illetve kezdek 1000L tanulni a felvételire, szal lehet, hogy heti kb 1-2 órát tok csak játszani.
  • Strahd_
    menj el dolgozni .) szerezz barátnöt rögtön kevesebb játékidöd lesz .)
  • Strahd_
    ez rossz is benne .) de tegnap fun volt az army .)
  • MarkBlade
    Sok volt a kávé?
  • MarkBlade
    Mint majdnem mindenkinek.. :(
  • Gfreiter
    Bázz nem tom mi a franc tört rám, teljesen lázba jöttem, állandóan gamélnom kell!
  • Gfreiter
    Van biza! Jönnöd kell engem fedezni :))) Egyébként wászt árbájtolsz?
  • Slow
    meló van...:(
  • Gfreiter
    Szia Slow bácsi!
    Nem jön valaki gamélni? Tök beindultam. Tegnap 4-ig kentem, aztán ma 8 tól megin idáig :)))
  • Gfreiter
    LOL :D
  • mstummer
    Velem is elõfordult hogy a Bridge SE-n leestem arra a párkányra...de én addig próbálkoztam a visszajutással amig le nem zuhantam onnét is :)
  • Slow
    igen, mert azt a fránya NWN-t nem trekkeli az army...:PP
  • Strahd_
    nekem jó régóta nem nöt semmit :D
  • MarkBlade
    Főleg ha medic is vagy sokat kapsz a gyógyitásért!
  • Strahd_
    felrakod nekem valahova letölthetö verzsönbe?
  • Gfreiter
    Jaja :)
  • Hamlet
    Ja, és rá lehet szűrni ASE-ben vagy Gamespyban az official/leased szerverekre?
  • Hamlet
    Én meg megszereztem életem 1. Honor-ját! Ha jól veszem ki a dolgokat érdemes leadernek menni, mert nagy eséllyel többet nyersz vele még ha veszit a csapatod is?
  • MarkBlade
    Látod pedig próbálok hatni a tudat alattidra.. :)
  • Gfreiter
    :))) Szárt, csak most jól megy :)
  • MarkBlade
    Odase neki.. Te vagy a legjobb.. Te vagy a legjobb.. Na most mindenki!!! :)
  • Gfreiter
    Bár most mondta, h mission failed :P
  • Gfreiter
    Csak nálam :))) Má érik a 23 :)))
  • MarkBlade
    Jó reggelt! A honor a mai téma? :)
  • Gfreiter
    22 lett most a honorom :))) Juppíííí!!!
  • Al Bundy23
    G-nek nem kell cheat :) tk-z anélkül is :) ugye az a bizonyos nap hospitalon eheheheh
  • Gfreiter
    Ez nagyon LOL :DDD Nekem még newm sikerült. ÉS akkor addig vagy ott, amíg le nem jár az idő?
    Nem tom mi az a dupe cheat, nem nagyon ismerem a cheateket.
  • pluhi
    Volt ma egy LOL esetem. Hivatalos szerver bridge crossing. Sikerült lesasszézni a párkányról a szakadék szélén, de nem haltam be, a hid lábánál álltam egy kis párkányon. Be is jelentkeztem, ugye unknown loc. Erre a többiek haxor, hacker, cheater felkiáltásokkal majdnem kivágtak. Mák, hogy volt egy faszi, aki mondta, hogy simán le lehet oda esni, nem kell semmi extra hozzá. Pedig a többi 15 se volt noob. Én pár hete játszom csak, de már többször találkoztam a problémával.
    Más. Van fegyver dupe cheat? Mert ma azt csinálták a csapatomban. Siránkoztak, hogy gránátra nem mükszik. Ill. ha jól vettem ki a párbeszéd töredékből, valami bug volt inkább. Mindenesetre gáz.
  • pluhi
    Detto ezt akartam irni. ASEval még 5 perc sincs. Ahol 20an vannak a játékban ott nagy valószinűséggel ki fog lépni valaki. Vagy kickelik, vagy szakad a netje, vagy PB. Két percen belül benn vagy.
  • Gfreiter
    Nem értem mér nem jutsz be, nekem max 5 perc. Eldöntöm, hogy melyik pályán akarok játszani, beállítom a Filterben, hogy csak azt lássa, és ott kiírja a szervereket, és azt, hogy melyiken hányan vannak. Mindig van olyan, ahol többen nyomják, de van 5-10 üres hely.
  • lóbébi
    Nem azt bosszant hogy dutyiba kerülök vagy kevesebb honorom van hanem azt hogy sokan nem tudják hogy ez a játék csapatmunka és nem egyéni játék!Másik pedig általában nagy nehezen lehet bejutni a hivatalos szerverre ahelyett hogy én megvárjam a soromra inkább elmegyek máshova.Nem vagyok türelmesen aranytojó tyúk mert nincs kedvem fél napot vacakolni a bejutással!!De azért köszi a biztatást!Lóbébi
  • Gremovan
    Ez ne keseritsen el. Az elejen szerintem mindenki megjarja nehanyszor a dutyit. De ha belejossz, es kiismered azt hogy a legtobben merrefele mozognak a palyakon, akkor mar nem fog olyan sokszor elofordulni. Bar nehany ROE azert mindig osszejohet. :)
  • lóbébi
    Azért mert beküldtek engem börtönbe és erre levonnak tölem egy csomót mivel vért izzadtam napok óta hogy bekerüljek a hivatalos szerverhez!Nagy nehezen bejutottam és 1 óra alatt megcsináltam 1 honort és erre iditóták miat megint levonak tölem 1 vagy kettő honort!Legközelebb meg vért fogok köpni hogy megcsináljam 1-3 honort hogy végre tudjak SF-esként harcolni.
  • Nyers
    És miért? Ha szabad ezt a kérdést feltennem?
  • lóbébi
    Dutyiban voltam!!!Sajnos!!!!
  • Nyers
    Azonnal kenheted utána! Még nem voltál dutyiban? Én már többször is megjártam mivel a tűzvonalamat keresztezték. Minusz 600 pont automatikusan, ha jól tudom.
  • lóbébi
    Most nagyon baszthatom hogy egymás után kétszer gránátot dobbtam és felrobbantottam a sajátjaimat.Hülyék csak mentek előre mint a vak tyúkok erre felrobbantottam őket!Utána kilépett a rendszerből majd börtön kéep mutatott nekem!Menyi honort vonnak le tőlem és mikor tudok majd tovább játszani?
  • Nyers
    LOL, ezt lehet, hogy én is beteszem! :)
  • [HUN]Crassus
    de inkább így :"Listen my son!Check MY HONOR! and SHUT UP!"sztem így jobb:)
  • [HUN]Crassus
    Slow bindeld csak nyugoftan:P
    Én már bindeltem:)