60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • MarkBlade
    Ez a baj nagyon a határmezsgyén kell mozogniuk hogy ne menjen a játszhatóság rovására.. Így is mikor viszamentem RT-ni egy kicsit és (már ha meghaltam az elején) nagyon hosszúnak tünt egy sandstromhoz képest ahol gyakorlatilag 4-5 perc alatt lefut a kör.
  • Prank
    nem durva, csak realisztikus:)
    egyébként sajnos nem hiszem, hogy a közeljövőben féllábú katonák fognak csúszkálni az ütközetek alatt a játékban...
    pedig egy-két ötletet tényleg nyugodtan átvehetnének a flashpointtól...
  • Gfreiter
    Megmondom őszintén, hogy fél órát sem néztem... Ha egy filmre gondolunk, akkor az elég gagyerák volt (legalábbis nekem). Ami nekem tetszett nagyon, az a Halál 50 órája.
  • mstummer
    Mondjuk szerintem is fura lesz ha berakják a jármûveket, nem biztos hogy jó ötlet.
    Az rpg biztos elég...csak nem futkározhat mindenki rpg-vel. Egy claymore meg nem túl nagy,minden katona vihet magával egyet.
    Jah valami olyasmit is hallottam hogy aknavetõ is lesz elõbb utóbb...de szerintem túlságosan gyorsan hullanának az emberek tõle.
    Amugy a várakozás elkerülésére berakhatnának valami spawnolást...aztán mehetne úgy mint a Battlefield...de úgy már nem lenne az igazi.
  • MarkBlade
    Szerintem arra elég a rpg.. de nem nagyon bízok mozgó járművekben.. ahoz nagyon nagy pálya kellene.. és lehet hogy nem 24-es szerver hanem egy 30-as.. és a játékidőre pedig nem 10 perc hanem 20.. és aki meghal eret vág magán..
  • MarkBlade
    DE egy filmről beszélünk.. így kezdődik de ez csak az első fél óra utána megy olaszországba.. majd visszahívják és ismét bevetik..
  • mstummer
    Az már tényleg elég durva lenne.Az ilyen összetettséget hagyjuk a Flashpointra...De a claymore-ra szükség lehetne a Stryker vagy a BTR ellen is.
  • [negativ] Cirek
    de
  • Gfreiter
    Azt tudom, de én a filmről beszélek. Volt egy film, ami Pattonról szólt, és Afrikába irányították, mert nem bírtak a Rókával :) De akkor ez nem az a film, amit én láttam. Egyébként az nagyon gagyi volt, valami régi film.
  • Gfreiter
    akkor már kéne egy Flak88 is, meg néhány géppuskafészek :)))
  • lóbébi
    Nem durva ez kicsit amit legutóbb irtál?
  • MarkBlade
    Vagy lehetne légierő.. :) ejtőernyővel a opfor-ra stilus.. fentről lelőni őket.. :)
  • [negativ] Cirek
    de akkor a sebzési modellt is meg kéne változtatani... :)
    már látom szemem elött a féllábú SF katonákat ahogy kúsznak a földön... :D :D
  • mstummer
    Nem afrikában játszódik,hanem európában,Arnheimnél. Pattonról annyit hogy köze nem volt a háborúhoz,jól elvolt a titkárnõjével,amig a helyettesei harcoltak.

Nah az armyval kapcsolatban 1 kérdés.Nem tudjátok lesz e a következõ patch után claymore akna?Feldobná a hangulatot :)
  • MarkBlade
    Dehogynem.. tudod nem bírok ellenállni a kisértésnek hogy dolgozzak.. :(
  • patacsi HUN
    neked tudnod kéne!!! G - nap...

G
  • MarkBlade
    De úgy kezdődik de aztán átmegy europába is..
  • Slow
    megjöttem, kiugrabugráltam magam, naggyon faca idő volt ma!

remélem nem ültetek itt a gép előtt amikor illyen szépppen süt a nappp???
    ;)
  • Gfreiter
    Jaj, nem az a film, amikor Pattont odahívják a fenetudja hova? Afrikában játszódik?
  • MarkBlade
    Vagy az Ellenség a kapuknál...
  • MarkBlade
    Mint az összes filmben.. nekem a Tábornok jött be nagyon.. Patton-ről szól..
  • mstummer
    Nem rossz film...csak ott is a szövetségeseket istenítik... pedig csúfogan beégtek abban az offenzívában.
  • Gfreiter
    WWII?
  • [HUN]Crassus
    Jövöhét kedden TV2 20:55 "A Híd Túl messze van"

Nézzétek meg!(már aki még nem látta)nagyon jó film.
  • Gfreiter
    Jaja, vagy ilyesmi. Amúgy is nehéz célozni, szal úgy tuti nem találnánk el semmit. Ilyen ötleteket kéne írni az Army készítőinek. Tök jó volna, ha ilyen "közvetlen" kapcsolat alakulnak ki az Army és a játékosok között.
  • mstummer
    De lehessen úgy is lõni...csak ne legyen annyira pontos...ugyebár akkor más a súlyeloszlás meg ilyenek
  • Gfreiter
    Egyébként valamit tuti fognak ezen módosítan, mert már nagyobb tárgyak mellett guggolva is ki lehet majd támasztani. Azt viszont már nem csinálhatják meg, hogy úgy se lehessen elfutni. Mondjuk legyen úgy, hogy addig ne lehessen vele célozni/lőni, amíg a katona áll, de a pod nyitva van.
  • mstummer
    Ez az ami nekem se tetszik...de ez vonatkozik a géppuskára is.
  • Gfreiter
    LOL :D Valószínűleg el tud szaladni. De az is valószínű, hogy a sniper olyan helyre bújik, ahonnan nem kell szaladnia. Nekem legalábbis még nem kellet, mert ha sniperkedtem, akkor mindig 100%-ig koncentráltam az akcióra. Ha éppen arra járt egy opfor, akkor észre sem vettem (volt, hogy ő se engem), és ilyenkor lelőtt mint egy kutyát. Pech. Szar helyre bújtam. Az életben is valahogy így működhet. Tököm tudja. Patch asszem május. Már csak kb 100-at kell aludni...
  • Sainter
    Hi emberek! Nem tudja valaki jön-e valamikor a közeljövőben új patch a játékhoz? Más. Ha ez a játék a valóságra törekedik, akkor miért kell a sniper lábait visszahajtani először és csak utánna felállni??!! Gondolom szegény amerikai katona is így csinálja, ha lőnek rá... vagy ő el tud kihajtott lábakkal is szaladni??? Vélemény?
  • Gfreiter
    Há ne szeresse használni... Akkor most nem lesz szerverünk?
  • Strahd_
    :) de ne hazsnálja :D
  • Strahd_
    Jah :D kéne egy nagy ösznépi AA (verjükmegaslowtkosárban) kosármecs :D
  • Mighty
    A server tulajdonosa szeretne hasznalni a gepet.
  • Strahd_
    :(( de miért :(((
  • Mighty
    Sracok!

Sajnalatos hirt kell kozolnom: A CODE AA server holnaptol az orok vadaszmezokre koltozik. Koszonom, hogy hasznaltatok!

Free: beszelnunk kene!
  • MarkBlade
    Srácok muszály nekünk futkározni mindig mikor Slow beszed egy kis speedet? :)
  • Slow
    nem ts-ezünk!
    biciklizünk, futkározunk, focizunk, kosarazunk!
    itt a tavasz!
    (megyek is, felpumpáltam bicómat...;))
  • [negativ] Cirek
    nem gond, mert igaziból nem tudtam bemenni.
    pont leállt az auth, és comm. errorral kidobott.
  • patacsi HUN
    bocs Cirek papa, hogy nem köszöntem ,de próbáltam TS-re felmenni és mire visszajöttem má leléptél...