60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Köszönöm szépen mindkettőtöknek. Sajnos a pingem mindig 3-500 körül mozog jobb esetben. Vagyis a nevem mellett álzalában 150-200 szokott lenni, de ha beírom, hogy stat net, akkor 300-500 között ugrál. Azért megpróbálom majd a taktikátokat alkalmazni, mer nem megy, hogy közelharcban szinte még sosem nyertem. Bár ma tök véletlenül egyetlen fejlövéssel kinyírtam közelről egyet, de még ideje sem volt lőnio rám, meg még én is megijedtem, szal ijedtemben nyomtam meg az egeret...
  • patacsi HUN
  • pet70000
    lollllll
  • Prank
    ez G-nek ment...
  • Prank
    sajna közelharcra nincs ellenszer ping ellen:(
    megpróbálhatsz elélőni, de ez sem sokat segít, mivel az ellen bármelyik pillanatban meggondolhatja magát és elkezd a másik irányba mozogni, a legtöbbször ezzel szívom meg...
    jó ha van nálad géppuska az ilyen esetekre:)
    szerintem ha előre tudod, hogy közelharcba fogsz keveredni, akkor ajánlom a flash-et, vagy egyéb alternatív módszert a meglepetéshez:)
  • patacsi HUN
    ZsozS mester gratula !!!
  • repro
    G biztos sokan mondtaák, de hátha nem:)
    nekem nagyon megnőtt a közelharci killjeim száma:
    ping miatt mindig kb .5-1 méterre elé (persze a játék méreteiben) kell célozni 100-200 ping között (magasabban ne is jácccc).
    és közelharcba se jó rátapadni az egérre, inkább 3-5 lövést nyomj és mindig fejre, vagyis a feje mellé amerre mozog.
  • repro
    Tikal, Friczy! csekk xsu forum
  • Gfreiter
    Ja, meg a 25. honornál, de ez csak azér nagy szám részemről, mert soha nem hittem volna, hogy akár a 20-at is elérem valaha :) És 19-ről 25-re két nap alatt :) El kéne érni a 30-at, mert nemsokára már nem lesz időm játszani, és azért az már nem kutyafüle :) Viszont a videóban a nézetváltást valahogy meg kéne oldani, mert vissza akarom nézni őket, hogy mit, hol cseszek el. Ugyanis messzire már többé kevésbé jól célzok/lövök, csak sajnos a közelharccal vannak gondjaim. Hiába nyomom jobbra-balrra, meg ugrálok, mindig én kapok ki. Pedig az én nézőpontomból nézve egy fél tárat ürítek mindig az opfor fejébe közvetlen közelről, aztán egy nagy csattanás, és én vagyok mindig a földön. Nyilván a ping miatt van, de egy egy szavam sem lehet, hiszen sokan nagy pinggel értek ek elég szép eredményeket. Szóval magas pingű emberektől várnék tanácsot, hogy hogyan is tudnám tökéletesíteni a közelharcot!
  • Gfreiter
    Gratulálok Zsozsnak :) Emlékszem, hogy nemrég még a 10000-et ünnepeltük. Akkor meost bejentem, hogy én pedig a 450. killemnél tartok... Azaz még kb 45x annyit kell gyilkónom, hogy eljussak oda :)
  • Gfreiter
    Megadtam ezt is, meg a videofájlt, azt kilépett a programból. Biztos csak a CS-vel megy. Na sebaj, a gaméban is megtom nézni. Kár, hogy a nézetet nem lehet vátoztatni.
  • Bobber
    G az exe file amit meg kell neki mutatni a game indito fileja szal oda azt kell megadni amivel az aao indul de lehet hogy csak a cs vel megy nem tom mondom en meg nem probaltam
  • pet70000
    Ha már aao fórum, akkor halljátok ti is a hírt:
    ZsozS-nak megvan a 20.000 trackelt kill + a 88 honorEzmándöfi
  • pet70000
    "SS_DARKFIRE"
    Az nem az SS_BEECI haverja??????
  • ZsozS
    Most már megy az uw
  • Gfreiter
    Daniel oldala műxik. Télleg, mi van Daniellel? Már régóta nem volt itt. Meg ti sem. Mi van mindenkivel?
  • ZsozS
    Meghalt az uw-s szerver
  • ZsozS
    Szia G
  • Gfreiter
    Hali Zsozs!
  • Gfreiter
    Vagy megpróbálsz átmenni a másik csapatba.
  • Gfreiter
    Nem kell onnan elmenni, ki kell őt onnan szavazni. Beírod, hogy votekick név, és szavazni.
  • lóbébi
    Sziasztok!Tegnap este játszottam egy offical kategoriájú pályán és szeretnék figyelmeztetni mindenkit hogy egy teljesen torz elméjü egyénre mert képes minden saját csapattársát lelöni!Vagyis szabotálja a másik tiszta lelkű ember játékát!"SS_DARKFIRE-S" nevezetű egyénről van szó.Ha netán valaki bármelyik szerveren találkozik vele jobb lesz kiszállni onnan mert gondolkodás nélkül lelő.Furcsa azt hogy neki 44 honorja van és él-hal a sniper posztjáért!Lóbébi
  • ZsozS
    sup mindenkinek!

Hát drága Bobber.. gyere lőjj le
  • Gfreiter
    Hali. Nem nagyon, mert nem értem, hogy pontosan mit akar. A bal felső negyedben a demo-hoz megnyitottama demofájlt, és kilépett a programból. A jobb alsó negyedben meg kell neki valami exe fájl.
  • Bobber
    G telleg amugy sikerult hasznalni a progit????
  • MarkBlade
    Srácok ért valaki a proci hűtőkhöz? Ez a hűtő 2.8 p4-hez jó?
    Cooler Master Aero Series Blower Fan

APPLICATION: PC system
    DIMENSIONS: 80 x 80 x 70 mm
    WEIGHT: 102 g
    RATED VOLTAGE: 12 V
    BEARING TYPE: Sleeve
    INPUT CURRENT: 0.30 A
    INPUT POWER: 3.6 W
    RATED SPEED: 1,900 RPM
    AIR FLOW: 10.9 cfm* (*Air Pressure:2.9 mm H2O)
    NOISE OUTPUT: 23 dBA
    LIFE: 50,000 hrs
  • Bobber
    pet ÉÉÉÉÉÉNNNNN VAGYOK ÉS MINDENKIT LELOVOK
  • pet70000
    Ki az a Boros Z???
  • Gfreiter
    Köfi, leszedtem :)
  • Bobber
    de hogy biztosra menjunk:):) Geekplay feltettem hogy le tudd szedni mondjuk ez mar egy regebbi verzio de en ezt hasznaltam a cs nel
  • Gfreiter
    Dánke :)
  • Bobber
    geekplay.exe ez a neve ill a kiterjesztese a proginak
  • Gfreiter
    Nem talált a Google ilyen nevű cuccot. Bizti jól írtad a nevét?
  • Gfreiter
    Gekplayer? Ok, megnézem :) Köszi!
  • Bobber
    G probald meg a gekplayerrel lejatszani elvileg az is le kene hjogy tudja jatszani a dolgot bar en a CS bol ismerem es ott is .dem kiterjeszteso a demo es azt azzal szoktuk visszanezni
  • Gfreiter
    Kár, mer úgy megnéztem volna a körülményeket magam körül. Köszi :)
  • Gyadi
    Az elfogyott :D
    Magyarán szólva amikor a gép gondol egyet. :D
    A logikáját még nem sikerült megértenem, de azért próbálgasd :D
  • Gfreiter
    Bocsi, még valami. Hogy tudok viewt változtatni? Tehát hogy kívülről lássam magamat.
  • Gfreiter
    LOL :D Köszi Gyadi!
  • Gfreiter
    Oké, megvan! Köszönöm :)