60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    Nem jut eszembe a modifikáció neve... egy alienes modifikácio volt ahol 1 plyaer az parancsonok votl felülröl látott minndet épületekete építetett a katonánákkal. Jo kis game volt stratégia és fps egyben volt.
  • Gfreiter
    Hol? Mikor? Melyikben? Multiban?
  • Strahd_
    Én válalnám .) akinek meg nem tetszik az spetnazt kap 1 tárral .)
  • Strahd_
    Ehhez hasonlo volt Half Lifeban
  • Gfreiter
    Viszont ha valaki vállalná, hogy irányítja az egész operációt, akkor az bazi nagy leba**ást kapna, ha nem sikerülne dolog. Én nem vállalnám :) És az opfornak is lenne ilyen? Egyébként jó ötlet, nekem teccik ;)
  • Slow
    deveseknek egy ötlet:

milyen jó lenne, ha lenne egy olyan pozíció a játékban, ahol egy ember a map felett kb egy km-el egy hellikopterben ülne és irányítaná a csapatot... a monitoron a map lenne felülről és a csapatot pontok jelölnék
    látná (jelek lennének), hogy valaki sérült, vagy halott, éppen harcol, vagy mediket hív, tudna spec parancsokat osztani squadoknak, vagy egyes személyeknek...
    persze ellenfelet ő se látná, csak tűzharcból/hullákból következtetne...
    kira lenne, főleg warokon, halk apache hang a háttérben, kicsit zajos rádióparancsok...hmmm
    :))
  • [Rush]
    Jóvanna' ma este majd jövök
  • [negativ] Cirek
    Jó reggelt!
  • [negativ] Cirek
    jó éjt!
  • Gfreiter
    A kis dög trekker... Jó éjt :)
  • [negativ] Cirek
    amikor 80-as volt akkor egy napra lement 10re, majd helyreállították a 80at. De a trekker honorvesztésnek nézte.. egyből 70-et vesztett... :D
  • Mighty
    Nem olyan biztos az. Szerintem bug.

Egyébként meg ha 5 percenként ROE-zik honorváltás után, de a köv. percekben megint ugrik egy honort és a tracker méri, akkor össze lehet hozni akár 1000 honor vesztést is :)
  • Mighty
    Szerintem nagy különbség nem lehet az ini beállításaiban. Free-nek odaadtam a CODE ini-jeit. Kérd el tőle.

Egyébként meg ez hasznos lehet.
  • Slow
    xsu-sok! csekk xsu fórum a TWL war miatt!
    ;)
  • ZsozS
    Sztok!

Kéne 1kis segítség nekem!
    LINUXOS servermanager kellene! (Hasonló mint a HAOM)
    SEGÍTSETEK LÉCCI
  • Slow
    xsu-sok! csekk xsu fórum a TS miatt!
  • Slow
    bazz télleg=)))
    már 151 honorja lenne...:)))
  • Prank
    hogy lehet 70-szer honort veszteni?
  • [negativ] Cirek
    ahelyett hogy ezzel foglalkozol, jöhetnél néha jáccani is. :D
  • Gfreiter
    Hogy lehet ilyen avatart betenni? Én hiába klikkeltem rá az egyik képre (az egyik maszkosra), nem jelenik meg semmi :(
  • [Rush]
    Kicsit felujitottam a tracker :Dképet
  • Gfreiter
    Én meg a sajtot...
  • [negativ] Cirek
    ilyennel vágom otthon a kenyeret...
  • [Rush]
  • [Rush]
    Ez komoly, mi Strahd?
  • Gfreiter
    LOL
    Rush, az kira lesz :) Aztán még itten hátravan a Slow... meg a Kill_Bill... (csak hogy lássam ki kötekszik folyton )
  • [Rush]
    Pénteken lesz buli elvileg viszek digicam-et, és akkor abból amit itt csinálok, abból rakok fel pár képet majd!!
  • [negativ] Cirek
    ö... mivan?
    ja...

• Strahd_
    Ébresztő :D
  • patacsi HUN
    köci
  • Strahd_
    nézem
  • patacsi HUN
    Strahd_ help help
  • Gfreiter
    Egyébként hamarosan rád is sor kerül, hogy felrakj egy képet
    Mighty, ilyesmi van asszem Egerszalókon, ahol egy kútfúrásnál feltört a forró víz, és azóta körülötte csupa fehér a körülötte lévő talaj/szikla. Bazi jó, egyszer voltam ott :)
  • Gfreiter
    LOL, mire gondoltál? :) Kis 15 éves kinézetű, pattanásos, szódásszifonnal az orromon...?
  • [Rush]
    elírtam sry :D
  • [Rush]
    Gfeiteről is teljesen más képre gondoltam, de kellemesen csalodtam ;)
  • [Rush]
    Bebízonyitottad, hogy nem vagy pattanásos szemüveges hcgamer ;)
  • Mighty
    Az a kep kerlek szepen Alaszkaban keszult. Vigan lubickolok a jeges vizben :)

Viccet felre, tavalyi torokorszagi utazasomkor keszult a kep, egy Pamukkale nevezetu helyen. A fal pedig az ott folyo vizbol kivalo vegyi anyagok miatt feher.
  • [Rush]
    Megint rámfér 1 bannercsere :D

Thnx Slow
  • Gfreiter
    Van kép Mightyról a Fórumozók fényképei című topikban :) Te Mighty, mi az a fehér fal, aminek támaszkodsz? És ez hol van ez a kép?