60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    Áh, semmi, nem vagyok felírva sehova - habár a hírnevem mindenhol megelőz!
  • Gfreiter
    Bocs, csak nem találtalak Daniel oldalán. Aszittem valami más néven nyomod.
  • Nyers
    Kettőt találhatsz!!! /Megoldás: Nyers/
    Majd ránézek, hogy tényleg javult-e a helyzet.
  • Gfreiter
    Igen, de mostanában már nem annyira lagos. Ezért kezdtem el én is újra nyomni :)) Egész jól játszhatóak a pályák. Egyébként te milyen néven nyomod?
  • Nyers
    Annyira laggos, hogy élvezhetetlen. Pedig a CSAR az egyik kedvencem. Arról van szó, hogy a játék elején kibírhatatlanul szaggat, s úgy 20-30 perc múlva normalizálódik egy csöppet a helyzet, persze így se lehet közelharcot vívni, de ezt az érzést azt hiszem te is ismered, mintha írtad volna.
    Lassan be kéne fektetni egy izmosabb gépbe!
  • Gfreiter
    Hogy érted, hogy az SF pályákon te sem tudsz játszani?
  • Nyers
    "már az elsőnél is elakadt a szavunk és azért nem jött reá dicsérő szó ;)" - én erre értettem a LOL-t! Ja, és a linket megengedem, rendben. :)
  • Nyers
    Egy vicc akart lenni!
    A develop(er) szóból származtatható, annyit tesz mint fejlesztő - így szoktak az AA fejlesztőcsapatára hivatkozni a fórumokon, és ez a tag-jük is. Pl: [Dev]Bacchus. Vili?
  • patacsi HUN
    a LOL nem jó, annyi kell, hogy rendben :)
  • Gfreiter
    Mijazhogy DEV?
  • Nyers
    LOL
  • patacsi HUN
    már az elsőnél is elakadt a szavunk és azért nem jött reá dicsérő szó ;)
    csak így tovább harcos... HOOAH :D

berakom az americasarmy.hu news oldalára csak még össze kell ütni...(azé azt sem gondoltam volna, hogy az ideiglenes oldal ilyen hosszú életet megél...)
  • Nyers
    Hogy érted? DEV vagyok! :-)
  • Gfreiter
    Te mit is csinálsz pontosan?
  • Nyers
    Kész a második nagyobb cikkem a Hunters-nél, az elsőre egy komment sem érkezett, így most itt utoljára próbálkozom:
    Első cikk: Az M4A1 új modjai
    Második cikk: A jövő fegyverei

• [HUN]Crassus
    Hééé megy a Weine TS??
  • Gyadi
    Sznéééééék :DD
    Jah, nem mondtam hgy a loop be van nyomva :D
  • Prank
    jó hosszú ez a videóklipp, már egy órája nézem:)
  • Gyadi
    Ha már itt tartunk :DDD
  • Gfreiter
    Most már csak 10 mega helyem van a C-n, és be se fejezte a frissítések tlepítését.. Ájjájájj :(((
  • Gfreiter
    Köszi Mighty, már töltöm :)
    Sajna csak 60 Meg avn már a C-n :(
  • [Rush]
    Nem tom, én is csak most találtam
  • Gfreiter
    Ez végülis miben különbözik bármelyik hangalapú kommunikációs rendszertől? Én a haverommal RW-n, vagy Messengeren keresztül teljesen jól el tok dumálni.
  • Mighty
    Akit erint, tegye meg a szukseges lepeseket!
  • Mighty
    Asszem mar probaltam. Nem az aminek gondolnad. Nem lehet pl. matav-ot vagy egyeb telefontarsasagot hivni vele. Csak a haverodat, akinek szinten fel van telepitve ez a progi.
  • Mighty
    Ha esetleg valaki lemaradt volna: megy a Weine TS!

• Slow
    megy a weine TS!
  • patacsi HUN
    neeeem csak jeleztem, hogy nem májréztam be burkolt, vicces fenyegetésétől... :) ugyanis az embert kötelezi a jóarcság, ezért különböző dolgokat nem tesz meg ;)
  • [Rush]
    1 megérpróbát
  • [Rush]
    Hangszóró bekapcsol!
  • Gfreiter
    Visszaélt vele?
  • patacsi HUN
    hooah :) Weine's TS server újra él :D
  • patacsi HUN
    jó arc mivel tesz valamit értünk. :) én csak 1x2x jáccottam vele, nem ismerem. de a jó arcok nem szoktak személyes indokból visszaélni a serveradmin jogokkal... ;)
  • Strahd_
    Nem bántottuk. Soha nem tettük csak a nickje fura .)
  • Gfreiter
    Nem mbántjuk :)
  • THE matrica
    Gyerekek mé bántyátok Kakimuki 1 jo arc nembeszélve arrol hogy serveradmin a téesen
  • Strahd_
  • Gfreiter
    Mint az autószalonban az értékesítők: "Rendkívül jó választás volt uram, Önnek kiváló az ízlése..."
  • Strahd_
    Ö válazstotta a nicket .)
  • Gfreiter
    Tegnap game közben vagy 3x kérdeztem, hogy mi a TS címe, mert Weinéé nem műxött, Kakimukiét meg nem tudom. (Tényleg, miért híjják szegényt Kakimukinak??