60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Műxik, most tróbátam :)
  • Gfreiter
    Mit kéne fordítani?
  • patacsi HUN
    volt egy kis vátozás a americasarmy.hu- n.
    aki fordító kapacitással rendelkezik agyilag, kérném segítségét. (mapleírások, training leírások... )
  • patacsi HUN
    TS varázslat :)

máá ha műxik ;)
  • Gfreiter
    Oké, csak akkor megenn 100 megám marad a C-n :( Na mindegy, hátha figyelembe veszi, hogy bizonyos dolgok már fel vannak telepítve :( Köszi :)
  • patacsi HUN
    ne szedd le, telepítsd fel.
    egyébként lehet választani valahol, hogy ne mentse el a régi dolgokat, és a telepítőfile-okat. de azt ne kérdezd hol...
  • Gfreiter
    400 megás? Az 1/4-énél foglalt el 400 mega helyet...
  • Gfreiter
    Az rendben van, csak én a Mighty féle 200 megás updatet akarom, és nem a másik 400 megás automatikus frissítést, amit az XP ajánl fel... Viszont azt már elkezdte telepíteni, de leállítottam, így is elfoglalt 300 megát :((( Azt nem lehet leszedni valahogy, hogy aztán a Mighty féle frissítést (amit tegnap belinkelt) tudjam letölteni és telepíteni?
  • patacsi HUN
    csinálj helyet az update- nek a jót akarsz magadnak :)
  • Gfreiter
    Na megcsináltam a töredezettségmentesítást, és utána a jobb alsó sarkban volt egy kis ikon, hogy új frissítéseket lehet letölteni. Letöltöttem, és elkezdte telepíteni. Amikor még csak az 1/4-nél tartott, de már 400 mega helyet elfoglalt, és csak 250 megám maradt a C-n, akkor leállítottam a francba. Az, amit te linkeltél be tegnap, az csak 200 megát akart elfoglalni (csak akkor még nem volt helyem). Most visszaállt 350 megára, de már azt a kisebb méretű frissítést se lenne nagyon helyem letölteni, amit linkeltél tegnap. Nem lehet valahonnan letörölni azokat, amiket letöltött/telepített magától az XP?
  • DONGUBA
  • Strahd_
    Ere gondoltam én is , de nem találja a frissitet virusölö sem. Amit találni szokot egy htm virus ami exploler elindulása után az explolerem onáloen egy pron oldalra akr menni ott egy viust akar meghivni de ezt nem engedi a virusshiled. törlöm még a mentett temp filokat is és mégis ujrakezdi mdienn ami nem ismerös exe nekem azt letöröltem lezuzsztam azokat ami fut a gépemen és nem ismerem de mégis ujrakezdi :) ujra kéne huzni az xpt de lusta vagyok :)
  • [negativ] Cirek
    nem lehet hogy trójai?
  • Strahd_
    Migthy olyan hibaánal mi van. Egy exe keletkezik a gépemen mindig letörlöm de ujbol ujrainditas utan megkeltekezik. nicns bene a startupban semmi , regisrtyt is kitakaritottam Servicek közöt se találok nem odaillöt , de mégis mindig megkeltkezik
  • Gfreiter
    Igenis!!
    Tudnám mér kell ilyen variálósra csinálni az egészet... Mért nem az F-re megy a Temporary, ha egyszer ott van nekije helye? Köszönöm szépen Mighty papa!!!!! :))) Nélküled sztem már az uccán landolt volna a vinyó...
  • Mighty
    Kiraly! Csinalj gyorsan egy toredezettseg mentesites, es ujra gyors lesz a rendszered.
  • Gfreiter
    Sikerült!!Sikerült!! Köszönöm szépen!!! Van megint majdnem 700mega üres helyem a C-n :))))))))))
  • Gfreiter
    Azok asszem tötölve vannak, de a Temporary internet files az az F-en van, az tuti. A Temp meg tök üres volt. Mindjárt megnézem.
  • Mighty
    Mert rejtett konyvtarban vannak a temp cuccok.
    Vezerlopultban van egy olyan ikon, hogy Folder options (ez magyarul valoszinuleg konyvtar beallitasok), ott a Nezetben lehet beallitani, hogy mutassa a rejtett file-okat es konyvtarakat is. Ha ez megvolt, akkor a c:\documentums and settings\gfreiter\local settings konyvtarban lehet torolni a TEMP es az Internet Temporary Files konyvtar tartalmat. Csak a tartalmat!!! A konyvtarakat ne!
  • Gfreiter
    Az egy külön meghajtón van, az F-en, de az törölve lett. Egyébként az 300 mega volt :)
  • [negativ] Cirek
    a temporary internet files könyvtárat töröld.. szerintem az nálad min 600mega. :)
  • Gfreiter
    Szóval részletesebben: a C-n a Documents and Setting mérete kb 800 Mega. Odabent, ha belépek van: All users, Gfreiter, Főnök (így neveztem el a rendszergazdát), Rendszergazda, Vendég. Namost ezek közül a Gfreiter tartalma teszi ki ennek a plusz 800 megának a 99%-át, csak azt nem értem, hogy miért, hiszen a Gfreiter néven csak a D-re mentettem. Miért foglal el helyet a C-n? És ami a legfurább, hogyha belépek a Gfreiter könyvtárba, akkor ott 7 mappa (asztal, cookies, dokumentumok, kedvencek, start menü, user data, windows) és ha külön összeszámolom, ezeknek az együttes mérete kb 6 mega. Nincs semmi más, se fájl, se mappa. akkor meg mért 800 mega az a mappa, amiben ezek vannak?
  • Gfreiter
    Nana Csúnya dolog...
  • Gfreiter
    Semmi baj, ezegyszer megbocsájtunk :)))
  • Gfreiter
    Hiába, nincs semmi, amit le tudna törölni. Minden, amit a lemezkarbantartó talált, az kb 30 mega...
  • pet70000
    álmokat, sry
  • Gfreiter
    Neked is :)
  • pet70000
    Nha, szép állmokat!!
  • pet70000
    persze hogy van!!! Bár én nem vágom a témát spéci fórumokon lehet csúnyákat olvasni
    Keress rá Google-val, csodát látsz
    pl
  • Gfreiter
    Szal ez egy fura dolog. A C-n a Windows kb 800 mega, meg egy kis szemét, kisebb progik, mind 1-5 megásak, de kellenek. Na most a Documnets and Settings megincsak 800 mega, és ebben az én felhasználónevem alatt van majdnem az egész mennyiség. Vagyis mindaz rajta van a C-n is, meg a D-n is? Mert én a sima user néven (tehát nem a rendszergazda néven) csak a D-re mentek. Akkor meg a C-n mér foglal helyet??
  • Nyers
    Ja-ja, egyetértünk! Van ilyen, hogy "szupercélzás-csalás"? Egy srác kilométerekről mintha mindenkit fejen talált volna, eléggé furi volt! 3 lövés - 3 halott!
  • pet70000
    aa-t én is egyedül kezdtem, azt kb. 5 hónap után találltam erre a fórumra :(
    (kicsit lassan esett le :D)
    A játék meg tényleg kira lenne lag meg csiterek nélkül!!!
  • Nyers
    Visszatérve a cikkre: a laser, a flashlight, az új fegyverek és talán a járművek ... hát nem tudom, de ebből a játékból Numero Uno-t fognak csinálni, az szent!
  • Mighty
    Takaríts. Első lépésként: sajátgépben jobb egérkatt a C: meghajtón, tulajdonságok, a megjelenő ablakban a körgrafikon melletti gombbal tudsz marha sok helyet nyerni!

Egyébként meg mi foglalja el a helyet?
  • patacsi HUN
    azt patacsi szokott :D
  • Nyers
    Az infó: fórumozok a hiv. oldalon, néhány sráctól kaptam füleseket, adtak egy két tippet, segítettek! Rendes ez a közösség!
    Nem vagyok azt kész! Én tök egyedül kezdtem az AA-t, senki sem segített, nem tudtam hogy van ilyen és egyszerűen elmaradt a dolog. Egyedül szenvedtem végig a tréningeket, ide csak később találtam.
  • Gfreiter
    vette/lopta... (Gfreiter csak viccel!!!)
  • Gfreiter
    De a trackeren mér nem vagy rajta?
  • pet70000
    kira a cikk, honnan jönnek az infók???
  • Gfreiter
    LOL...