60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • TopGun
    Koszi a Valaszt!
  • Sadist
    Single player NINCS a játékban, amit offline csinálhatsz az pusztán annyi, hogy végigjárkálhatod a pályákat, konzol parancsokkal adogathatsz magadnak fegyvereket, de semmi több. A coop pályákon a botokat öldösheted, de nem sook értelme van, mert csak néhány ilyen pálya van, és úgyis többen vannak. Ráadásul a géped se valószínű, hogy simán bírja a több tucat bot egyszerre kezelését. Ha csak a DVD melléklet miatt akarod megvenni az újságot, akkor ne tedd. Ingyen letölthető az egész. Persze ha forgalom korlátos a neted, vagy kicsi a sávszél és nagyon sokáig tartana, akkor esetleg megérheti.
  • TopGun
    Sziasztok! Van egy kerdesem: Van egy ujsag, aminek a mellekletekent meg lehet venni az America's Army 2,8Gb verziojat, az a kerdesem, hogy ez offline is mukodik? vagyis net nelkul is tudok jatszani vele? elore is koszi a valaszokat.
  • Marvin
    Az én barátom önzetlen, nagyon okos és segít amikor csak tud.
    Egyébként NeTudd is ilyen. ;)

Hovatovább, madarat tolláról... :D
  • CSUKA
    Mareggel elindultam volna suliba. Kötelező volt ünneplőben megjelenni. Nem tudtam, hogy kell nyakkendőt kötni. A Barátod segített. Google --> képek keresése --> : nyakkendő kötés

Ma már tudok 3 féle képpen nyakkendőt kötni. Köszönöm!
  • Marvin
    Barátom már találkozott vele.
    Az a neve a barátomnak, hogy Google.

A megoldás.
  • [Rush]
    ja étem.....és még mindig nem tudnánk egy 4 fős csapatot összehozni havi 2 invázióra?
  • gstup
    Találkozott már evvel vlki installnál? "1:Failed to install ISKernel Files.Make sure you have appropriate privileges on this machine."
  • CSUKA
    Ha elmondom hova, Te elmondod, hogy miért?

Nem tökmind1 hova csomagolja ki? Ha nincs 8 Gb-od a C-n, akkor bele se kezdj. Ha a C-n csak mondjuk 5 Gb-od van, akkor helyezd át egy másik meghajtóra a tömörített AA-t, és csomagold ki a C-re. Onnan futtasd a kicsimagolt telepítőt. Akkor talán már fölmegy.
  • repro
    nem... még akkor mondtam, hogy szét kell kapbi, de csak most jutottam el addig...
  • gstup
    Sziasztok!

Tudja vlki hogy a C-n hova csomagolja ki az exe-t?

Üdv
  • CSUKA
    Lassú munkához idő kell!
  • [Rush]
    Még azota?
  • repro
    Csá csodabocskor MP5SD-m most épp itt van szétkapva az asztalomon...
  • repro
    934 új üzenet.. wzup?
  • gstup
    Köszi,egy kicsit azért túlzás,viszont nem akartam hagyni veszni a honorjaimat,meg hát nem kis élvezet vele játszani! :)
  • N3TuddKi
    igazi fanatikus.
  • gstup
    Oké,megoldottam,összeraktam 3 letöltésből egy normálisat és az már rendesen kicsomagolta meg fel is intallálta magát.Nehéz szülés volt... :)
  • Marvin
    Nem.
    Úgy 6 kell neki minimum.
  • gstup
    Javitok,sorry,tudtám másik particióra is rakni,de ott is crc hibát ir ki,két verziót is kipróbáltam.:( Hely van bőven...
  • gstup
    Egyből oda kezdi és nem is engedi máshova kitömöriteni.
  • Doma #57233
    Az elég karcsú, lévén hogy a telepítő a c meghajtóra pakolja ki telepítés előtt az ideiglenes fileokat. Szal próbálj még felaszabadítani neki némi helyet vagy, ne a C meghajtóra telepítsd.
  • gstup
    4.2 Gb van még,az nem elég neki?
  • gstup
    De van.
  • Marvin
    Nincs elég helyed a winchesteren?...
  • gstup
    Már teljesen kitöröltem és a harmadik verziót teszem fel a full-ból,de még mindig ugyan az a baja.Crc hibát ir ki és azt a corruptos feliratot!
  • N3TuddKi
    töröld ki a régi army mappát.
  • gstup
    És ezt irja ki a full-nál:" Some installation files are corrupt.Please download a fresh copy and retry the installation" Ezt miért irja?
  • gstup
    A fullnál is hibát ir ki,csak nem akratam irni!
  • CSUKA
    De ő nem azt szerette volna tudni, hogy miért nem tudja föltelepíteni a játékot. Hanem, hogy miért ír ki hibát.

Ez a megfelelő válasz:
    Azért, mert ezt a játékot amerikaiak csinálták.

• N3TuddKi
    kellett
  • N3TuddKi
    csak 5 sorral kelett volna visszább olvasnod: ne peccselj, töltsd le a fullt.
  • gstup
    Pliiz segitsen vlki!
  • gstup
    Sziasztok!

Azt irja hibának,hogy : Some installation files are corrupt.Please download a fresh copy and retry the installation!

Mi lehet a baja?A magyar aao serverről töltöttem le!
  • gstup
    Sziasztok!

Mi lehet a baj az új patchal,hogyha az eredetiségre hivatkozva nem rakja fel és leállitja a kitömöritést?Gyors help kéne!

Thx all Üdv Mindenkinek!
  • CSUKA
    Nekem volt olyan balfasz osztálytársam, aki behozta a suliba (érthető indokt mondott, mivel suli után egyből mentek szórakozni a közeli erdőbe), csakhogy Ő még feszíteni akart vele, és az órák közötti egyik szünetben kivette a piszttolyából a tárat, és lőtt egyet egy másik osztálytársam felé. Egy maradt ugyebár a csőben. Pont homlokon találta kb. 2mről a másik oszt.társamat, akinek 2 héten át egy piros pont díszelgett a homlokán. Úgy nézett ki, mint a nem tudom melyik vallás tagjai Indiában.
    Még jó, hogy egy nyugodt srác volt akit fejbelőt... Annyit mondott hó bazeg, és röhögött. Szerintem abba bele se gondolt, mi lett volna ha a szemét lövi ki. Akié a pisztoly volt, nagyon lebasztuk. Nem szóltunk tanároknak, mivel komolyabb baj nem történt, mert ezért kicsapták volna.

De akkoris nagy fa.. volt.
  • Venom
    Hát én festékest biztos nem veszek bele. főleg mert irják is hogy nem abba való :) meg a hagyományos az olcsóbb is :)
  • Sadist
    Én csak fluoreszkáló BB-ről hallottam eddig, de azt is aranyárban mérik. Meg aki egy festékkel töltött vackot tölt a fegyverébe, az meg is érdemli, hogy néhány száz lövés után szarrámenjen a cső és a hop-up.
  • Doma #57216
    Lehet hogy ez konkretan nem arra lett kitalalva, de van/volt par festekkel toltott BB amit lehetett airsofthoz hasznalni. De szvsz folos penzkidobas.
  • Sadist
    Meg van olyan balfasz is, aki az airsoft fegyvert az igazihoz hasonlítja karbantartás szempontjából...