60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #29743
    plusz vannak a cheaterek, akiknek van egy rakás proba accountjuk....
  • Nyers
    Ja-ja, és még azt is hozzá kell venni, hogy sok játékosnak több accountja van. De azért az örömteli, hogy egyre többen próbálják ki.
  • mstummer
    Ez számomra is nagyon érdekes.Szerintem az aktiv játékosok száma inkább az elvégzett medic trainingekbõl jobban leszürhetõ,s ez valamivel több mint 300ezer ember.Az a 3 milló már csak azért is csak megtévesztõ mert alatta látszik hogy az alapkiképzést 1,7 millóan csinálták csak meg.
  • Nyers
    Reggelt mindenkinek.
    A hiv. oldal számlálója alapján az AA közösség a 3 milliós határt súrolja alulról! Hooah! Viszont, az furcsa, hogy csak 4% van 20 honor fölött, ami azért elgondolkodtató, hiszen aki komolyabban is játszott a gammaval és valamennyire tetszett is neki az tuti, hogy 20 honor fölött van már. Vélemény?
  • patacsi HUN
    reggelt

• lenta
    Vagy nézd meg ezt a hozzászólást: #29626
    Vagy ITT keresgélj!
  • Milka
    van a 2.0ás verzióban az orvosis teszt után még egy teszsorozat(valami fegyverekről, kocsikról, járművekről)ahhoz ha valaki meg tudná adni a MEGOLDÁSt azt naggyon megköszönném!!!!
  • Prank
    az ernyő magától kinyílik...
    földetérés előtt 1-2 másodperccel nyomd meg az action gombot
  • loser
    hájj.

segitsetek pls elakadtam a traningben az ejtőernyös résznél, mindig pofára esek. mit kell csinálni hogy kinyiljon az ernyő?

thx a helpet
  • Dexa
    a Gyilkos Plüssmackó-val jer vissza majd gammázni...
  • Gyadi
    Csak vigyázz az aimbottal a Fekete Macsekban :D
  • cyrus #29732
    remélem ott kevesebb lesz a csíter :PP
  • cyrus #29731
    ezentúl én má csak a Fekete Macskát fogom multiba küldeni... abba jo vagyok :)
  • cyrus #29730
    jajjjj má megin felmentem kicsit jáccani megin szarrá öltek.......
  • mstummer
    Menni fogok,ez biztos.
  • Dexa
    várunk legközelebb is a szerveren...
  • repro
    xSU check da forum plz
  • mstummer
    Észrevettem :)
  • Dexa
    LOL
  • Dexa
    hát szinte alig volt lag...
    hm...
    de az is csak azért volt, mivel ha nézted (én is bent voltam... :) ) akkor volt sok külföldi 300 feletti pinggel is (2-nek 650-es pingje volt) és azt te is megérzed ha vkinek ilyen magas az értéke...
    de amint kiraktam őket utánna már normálisan ment tovább, aztán néhány külföldi is írta hogy milyen jó az értékük itt...
  • [negativ] Cirek
    /ON
  • [negativ] Cirek
    én meg tudok írni... LOL

szóval partiban voltam, és 'majd az utolsó negyedben'...
  • [negativ] Cirek
    ja, kira volt az első félidőben még partoban voltam, de sajna Iversonnak nem ment a játék és lehúzta a csapatot, magy az utolsó negyedben összezuhantak a srácok...

de nem kell sokat várni és revansot veszek!
  • mstummer
    A kezem télleg összefagyott,de azért jól esett egy kis mozgás.
  • patacsi HUN
    pl. boxkesztyű tök jó meleg... ;)
  • Mighty
    Kesztyűvel nem lehet?
  • Slow
    hova? én is megyek...=)

egyébként bár süt a nap, hideg van, az a baj, és ilyenkor fagyott kézzel szar...
  • Slow
    hát.... nem...;)

de szoros volt (egy darabig...)
  • mstummer
    Hmm kosárról jut eszembe.....fasza idõ van kint.Lehet hogy kimegyek egyet dobálni.
  • Strahd_
    remélem lealáztad a kosarast .)
  • Al Bundy23
    :) hát persze hoyg nem vot hisz a mi szerverük :)
  • mstummer
    Nah megnéztem ezt a HIT-es szervert,szinte alig volt lag,csak egyszer pusztultam meg miatta.Az 21 játszmából nem is annyira rossz.Kár hogy nem official :)
    A legjobb dolog az volt hogy valami barom meggyanusított hogy csíter vagyok,persze a társát nem gyanusította aki falon ár kinyírt.
  • [negativ] Cirek
    jaja! :D

az NBA 2004 télleg kira. Slow-val nyomattunk, csak kicsit laggoltunk miattam :)))
  • Tikal #29710
    pedig az nhl olyan kira, főleg mikor a plexinek nyomok valakit vagy szájba zuzom a válammal
  • Mighty
    Nem szeretem a sportjatekokat...
  • Slow
    az nhl 2004 nem olyan jó, a 2003 jobb volt, viszont az nba2004 az kira nagyon, szóljon aki akar multizni...;)

na ez a megaoff :))
  • cyrus #29707
    NEEEEEEM AMERIKAZARMYYY !!!!!!!!!!!

:P

tegnap lefokoztak 10es honorra :))

Unofficial servereken meg akkora jó voltam :PP
  • Tikal #29706
    2004? és milyen? mert 2003 az tetszett nagyon, csak mikor multiban játszottam akkor nehéz volt :))

NHL-t nem probáljuk ki? AZ Mighty-nak ugyis fekszik, nemde?
  • [negativ] Cirek
    jaja, nehogymá csak az nwn vigye el az embereket... :D
  • Tikal #29704
    NBA-vel is játszotok mostanság?
    :)