60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • patacsi HUN
    Ti kik vagytok? sosem láttalak itt még benneteket
  • [HUN]Crassus
    Ahoi repro btw es Ahoi Rushnak is:D
  • [HUN]Crassus
    lol tenyleg remlik valami....:D
  • [Rush]
    Mi is?
  • repro
    már nem is emlékszem. volt velük valami afférunk :)
  • Strahd_
    repro az evil :)
  • [HUN]Crassus
    hmmm ezmiez??
  • repro
    LOL!

Ma van ITA moterfuker szülinapja!
  • Dexa
    Amikor időm (és munkám ) engedi én is felkukkantok 1-2 szerverre, mert még mind a mai napig ugyan úgy le tud kötni, mint anno, amikor kijött az első verzió és még irdatlanul toltam teljesen egykén a mcgenyát, később már magyar arcokra lelvén (Ati, Zsozs) toltuk az ipart insurgent camp-en és WC-n, ahol aztán el is kezdtek minket utálni a primary object-es akcióink miatt minden szerveren...
    Csöpp nosztalgia... :D
  • repro
    ha valaki leveszi, automatikusan nyakon csapom
  • panther112
    Már miért? Védőszemüveg viselése kötelező, ha valaki leveszi, automatikusan leáll a játék...
  • CSUKA
    Akkor ezentúl nem szemüveges, hanem félszemű gyerekek fognak mászkálni az utcákon?
  • panther112
    Multiplayer fps-ek közül egyértelmű első hely (rainbow six vegas élvezhető még coop módban). De persze kérdés mennyire van értelme multi fps-t játszani, amikor így lementek az airsoft puskák árai. Szerintem semennyire.
  • gstup
  • Prank
    osztom a véleményed, nekem pl olyan apróságok tették naggyá ezt a játékot, hogy nem 120-szal futkorásznak a katonák, hanem "normális" sebeséggel...
  • gstup
    Sziasztok!

Évek óta az első helyen van nálam ez a játék,akármi jött BIA,MOH,semmi nem vette fel vele a versenyt és mindig visszatértem hozzá.Még egy ilyen játék nincs...Persze szeretni kell a valós harchelyzeteket és a valósághű fegyvereket,sebzéseket stb. Ha meg bugusing v cheateng van akkor vote and F5 és reménykedjünk hogy kidobjuk a szerverről a p...ba.

Üdv Minden AA honfitársnak!
  • CSUKA
    megkímélem őket egy 4órás letöltéstől, 8 Gb foglalt helytől, garantált 2 óra tréningezéstől, és trainingtesztek megoldása utáni keresgéléstől. Hogy aztán, amit kezdő létükre még kapni fognak játékban arról ne is beszéljünk :).

Igen, tőlem is. De ne mondja senki, hogy imád kezdőkkel lenni. Viszont ha valaki magától jön rá a dolgokra, az már megérdemli, hogy AAzon. Ha más nem észreveszi a villogó aao.hu - linket.

Lehet, hogy nem kéne elriasztanom az "újoncokat". De jó lenne utánnaolvasniuk, mivel is akarnak játszani. Mert a többség utánna jön rá, hogy kevés hozzá a gépe, türelme.

www.aao.hu www.aao.hu www.aao.hu <---------- FÓRUM, FAQ !!!!!!!!
  • Dexa
    1-2* már én is végig vittem és okés volt mindig. Lehet, hogy csak szerencsés időpontokban próbáltam...? ;)
    Azért írtam neked azt, amit, mert részben igazad van: vannak bug-ok (sajnos), de ezt nem kell hangoztatni minden egyes alkalommal... mert ha vki betéved új arcként ide, akkor mit lát? Szar, bug-os... és lehet, hogy már el is megy a kedve, mert "beijed". Szal igazad is van, meg nem is kéne állandóan ennyire negatív hullámokkal csapkodnod. ;)
    Node most irány kicsit gémelni. :) A példát lehet követni. ;)
  • CSUKA
    A lemorzsolódás egy dolog... de ha azt sem engedik meg, hogy "újoncok" továbblépjenek az alaptréningen, úgy hogy nem is ők a bénák, az már másik dolog.
    Én már jópárszor csináltam végig a tréningeket. És amióta ez az új at4-es tréning van, randomban írja ki, hogy eltaláltam, vagy mégsem. U.an oda lövök.

A veteránok, még könnyű/bugmentes tréningeken mehettek végig. De ez úgylátszik nem volt jó...
  • Dexa
    Meglehet, hogy sok problémával küzd a tm itt-ott, de még mindig sokaknak szolgáltat kellemes időtöltést a gém. Akik régóta tolják az ipart, azoknak még fog is... akik meg nem bírják az iramot, azok úgy is lemorzsolódnak.
    Végső konklúzió: jó kis gém és nem kő a fika állandóan :P :D
  • CSUKA
    bugericasarmy
  • Nyers
    HBD G!
  • N3TuddKi
    Boldog szülinapot G!
  • Sadist
    Boldog szülinapot Gfreiter!
  • forgoszek66
    pls valaki segítsen! :(
    Régebben játszottam vele és újra kedvet kaptam hozzá (régi accountom nem tudom)! Megakarom csinálni a kiképzést, de a Weapon familiarizationon nem bírok tovább jutni... (2.8.2-es verzió)
    Amikor a két páncéltörővel kell lőni, egyszerűen nem tudom, hogy hova kell lőni! Ír egy tankot, meg egy bunkert, de hiába lövök arra ami sztem az kiírja, hogy elrontottam. Biztos rosszra lövök!
    Válaszotok előre köszönöm.
  • Marvin
    Régebben aztáűn abba hagytam

Én meg újabban előebb el fogom kezdeni.
  • geri777
    jol van na :)
  • [Rush]
    írás rulez
  • geri777
    Hellosztok

Régebben aztáűn abba hagytam és most 1 kis szünetel ujra elkezztem

Nincsen mikrofonom de valkivel szivesen játszanát msn cimem :[email protected] 2.8.2 szivesen a pálya mind1 :)
  • HoReSz1975
    Magától meggyógyult
  • Doma #57264
    Itt nézz körül.
  • HoReSz1975
    Punkbuster hiba
  • HoReSz1975
    Hi @ all

Valaki segítsen, Vista Ultimate alol nyomatom a gammát és minden server alól kidob punkbuster.exe hibával...

Miért

• [Rush]
    Fúúúúúújjjjjj
  • N3TuddKi
    huh. kösz
  • repro
    na jó, van torrenten is.. 2 perc alatt találtam.. de nem linkelem be mert szemét vagyok.
  • repro
    Mivel ingyenesen és legálisan letölthető, ezért nem hiszem, hogy feltennék torrentre, mert sok értelme nincs.
    Ne torrentet használj letöltésvezérlőnek (vagy mittomén mi a problémád).
    Firefox vagy flashget.
  • repro
    Gumilövedék a mellemre tapad! :)
  • Dexa
    Van két büntipontod? Náááájsz
  • tiburon26
    hali torrentet linkelne valaki?már töbször nekifopgtam letölteni de soha nem értem a végére a lassu netem miatt.torrenten meg nemtalálom!help!