60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • patacsi HUN
    ne fárassz :))) nem a rakéta a lényeg :) hanem az unfair mivolta ennek az egész háborúsdinak ami manapság van. vége már a becsületnek régen... ami maradt azt azért hangoztatják, hogy a katonák valamibe kapaszkodhassanak pszcihésen (jól írtam ?? LOL). sajnos ez van.
  • Nyers
    Lesznek, vagyis már vannak is. De vezethető járművekre szerintem még egy jó ideig várni kell. Nem is baj, addig nem teszik be, amíg nem csinálták meg tökéjra az adott jármű minden egyes porcikáját.
  • Milka
    jó lenne..
  • AirborneRanger
    Amugy lesznek járművek armyban? (HMMWV, EGYEBEK)?
  • Nyers
    Strahd_: a beszúrt képeidről ítélve gondoltam, szóval szerintem ez természetes, hogy lesből szeretsz vadászni.
    Nem arról beszélek, hogy ahhoz nem kell gógyi, de szerintem a csaptban való támadásnál nincs szebb!
    Thx Bobber! ;)
  • patacsi HUN
    nagy művészet életben maradni megadás közben sztem az életben is... :) viszket az orrod és buktad :)
  • AirborneRanger
    gyalogosra nem lőttek rakétával, és ha látta valósínűleg kilőtte hiszen lehetett nála strela vagy akármi.
  • patacsi HUN
    igen, igen, ennek meg kell egyszer érezni az ízét :D
  • patacsi HUN
    mindenkinek többé kevésbé ez a véleménye. biztos az iraki katonáknak is ez volt mikor egy hő, vagy infra, akármi kamerás apache benyomott az épületnek abba a szobájába egy rakétát ahol éppen a padló alá bújtak 1 méterrel. :)
  • Nyers
    A megadásról már volt szó hiv. oldal fórumján. Hát nem tudom, amíg lehet az utolsó golyóig harcolok a csapatért! Persze, ha hátulról nekiszorítod, vagy odakiáltasz, hogy vége fiúk, adjátok meg magatokat - nem rossz ötlet.
    De szerintem a szemtől szembeni támadásnál ezt nagyon nehezen lehet megvalósítani.
  • Bobber
    nyers egyet ertek veled. :) vagy te ertesz egyet velem vegre meg egy sorstars:):) nem baj engem akkor is az vigasztal hogy erkolcsileg nekunk van igazunk:):):):)
  • Strahd_
    Akkor én iqtlan vagyko de én szeretek hosszan feküdni és mozdulatlanul pásztázni a területet a kedvenc fegyverkémel , hoygha az ellenkidugja a fejét golyót küldhessek bele. :)
  • patacsi HUN
    a legtöbb inteligencia a támadás és védekezés kellő arányban való megválasztásához kell... ezt hívják profizmusnak ;) az eredmény a lényeg, persze túlzások nélkűl. :)
  • Bobber
    patannasos odonke engem se erdekel hpgy mit mond ezert ha kell akor elmuteolom szal azt is meg lehet tenni hogy csak azt hallom akit kell illetve akarok ded szerintem az akkor se fer ha a hullan marad az ember es mondja hogy mi van neadj isten az elenfel csapataban van es az emberek poziciojat mondja szoval akarmit is mondotok az szerintem rohadtul szanalmas dolog hogy ugy vadaszod le az embert hogy pontosan tudod hogy merre van mi van nalla esetleg hogy merrre nez stb stb. En ezzel senkit nem akarok megbantani szal akinek nem inge ne vegye magara. Ez csak a a sajat velemenyem.
  • patacsi HUN
    áram, áram, áram :D 43%- nál :D
    Nyers uram igazad van, és nekünk is. A harctéren nagyon sokan haltak már meg becsületből. Ha akarnák egy igen egyszerű parancssorral megszüntetnék a szerverbeállításoknál. De mint látjuk nem akarják.
    Viszont szerintem a megadás és netán action gomb segítségével megbilincselés soksok score- ért, sokat szinesítene a játékon a realitást és a humánus gondolkodást nem is említem. Bár nem kevesen lennének akik az egyszerűbb megoldást választanák, mint ahogy a való életben is... :)
  • AirborneRanger
    Jaja értem de ha egyedül maradtál több ellenféllel szemben akkor általában direkt támadással nem fogod legyürni őket.
    Ping témához hozzászólva: valahogy megszoktam a 200as pinget és ha észreveszem akkor általában letudom lőni. BF ben ha nagy pingel játszunk (külföldi server) akkor mindig letesztelik pl a pilóták h mennyivbel kell elé lőni a nésik gépnek meg a gyalogosok. És sztem így AA ban 1-2. kör után az ember tudja h kb hova lőjön az enemynek. Lehet h rosszul látom, ha igen akko tessék kijavítani :)
  • AirborneRanger
    Hát vol már ilyen... egy klánból 2-2e elosztásban beálltak a két csapatba. Valahogy mindig tudták hol vagyok. Akérhova kempeltem. De ha egy magyar ismerőssel játszok (pl BFes vagy etc) akkor mindig fennvagyunk TS-en és segítjük 1mást (persze 1 csapatban vagyunk) már kezdek amugyb ráérezni a gamra :)
  • Nyers
    Szivesen, de én szinte sosem kempelek. Ha lehet mindig is támadok, számomra az sokkal szebb munka, mint ülni egy sarokban és várni az ellent. Meg támadáshoz nagyobb inteligencia is kell!
  • Nyers
    Szeritem nem szabad összehasonlítani az AA-t a BF-fel.
    Másrészt: a játék fő célja a realizmus, és a halott katonák már nem igazán tájékoztatják bajtársaikat. Javítsatok ki ha tévedek. Ezért nem fér bele a játékba, mivel ez nem hent.
    Majd, ha megérzed a játék ízét, rohadtul fogod utálni te is. Senki nem szeret várni érdemtelenül a következő kör kezdetére, ha tudja, mit művelnek a másik oldalon.
  • AirborneRanger
    Majd egyszer szivesen felmennék valakivel h megmutassa milyen pályákon milyen taktikot érdemes alkalmazni, merre mennyek, hova kempeljek (Nyers? :P)
  • AirborneRanger
    Battelefieldben ez teljesen természetes. Nemgondoltam volna h itt ennyire ellene vannak.
  • Nyers
    Biza.
  • Al Bundy23
    persze lehet vitzázni ezen de amig más csinákja én ugyanuyg segiteni fogom a csapatomat. Ugyhogy ez meddő vita mert ghostolás midnaddig lesz amig a devesek ki nem küszöbölik ezt. Ugyhoyg ezen felesleges vitázni.
  • Nyers
    Sztem nem. :)
  • Dexa
    viszonyítás kérdése...
  • Nyers
    Ghostolásnak tekintek minden olyan dolgot, amit halálod után közölsz a csapattársaddal. Még a pozíciódat is. Ha másik csapatból segítik az illetőt az még undorítobb. Ennyi.
  • Dexa
    ez a kis szaros akkor is legyakol gémben...
    ;)
  • Strahd_
    Szia "BEAST" :D itt is :)
  • pet70000
    szoktál?? néha????
    mindig, hakő-hanem
  • [LoverZ]Neo_HUN

• Al Bundy23
    hehe azota sokat fejlödtem ezen a téren ehehehe
  • Strahd_
    tudom nyomtam már veled.
  • Al Bundy23
    hehe akkro örüjjé hogy nem velünk kened :))na me néha aztán szokok olyanm artikulátlan hangom anyázi hoiyg az valami elképesztő :)
  • Strahd_
    Oh ha halanád a Bazdmeg botunkat (Fluga ,) ) Amikor megfogadta hogy nem káromkodik .) és szoljunk rá kemény 2 óráig birta :D

nekem pl a ször a hátamon felál amikor egy visito vinynogo mutálás elöti hang belevinyog a mikrofonba :D Ezt utáltam DOD ban is bár ott is minden klán külsö beszélö progit használt.
  • Al Bundy23
    elég neked az én szidkozodásomat hallgatni mi kis szaros? :)
  • mstummer
    CS-t én se hasonlitanám az armyhoz.Teljesen más játékstilust képvisel.
  • patacsi HUN
    akku 63% és még 2óra és 20perc :(
  • patacsi HUN
    :) úgy hívnak, hogy "kártékony"...
  • Dexa
    de ki használná igazán azt a belső komm progit?
    szerintem elég kevesen pont az előbb felvázolt dolgok miatt...
  • Dexa
    mint Slow és Strahd is írta teljesen felesleges lenne egy KÖZÖS beszélgető csati a progiba, mivel most azzal beszélsz gém közben és azon kívül is akivel akarsz, hogy Strahd-ot idézzem "patanásos ödönke" dumájára én sem lennék kíváncsi, gondolom más sem...
    ha vkik jól csinálják a ghostolást akkor nem veszed észre max csak sejtheted, ami vajmi kevés...
    ;)
    CS-t meg nem (ezt sem) igazán hasonlítanám az ármihoz több okból sem...
    ;)