60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • mstummer
    Mindenkinek lehet rossz napja.
  • [negativ] Cirek

• rezes
    jobb is hogy nem jottel szetszedtek mint hulyegyerek a legot megyek kisirom magam a hitszerver ip-jet meg kidobom
  • Gfreiter
    Mennék szívesen, csak csinálom a fordítást :( Megígértem, hogy holnap kész lesz... (bár holnap jön egy ismerősöm külföldről, de a hét vége előtt mindenképpen meg lesz), már le akarom tudni, hogy tudjak tanulni...
  • Al Bundy23
    G gyere a hit serverre :) buli van :9
  • Gfreiter
    Nem törlöm még, hátha valakit érdekel :)
  • Al Bundy23
    oksi pill, csak még kajázok :) aztán tré irogatni is közbe :)
  • Strahd_
    Azoknak akiknek tetszett a Kill Bill azok nézzék meg a last samurai-t és és föld a 2 filmben lévö harcjelenetek! isteni ez a Last Samurai film :D ma megyek 2.szor megnézni annyira jó volt.
  • Dexa
    annyira nem mert TSen legalább hallottunk is vmit a MŰvekből és nem csak ígérgetéseket kaptunk hogy:
    "majd megcsinálom", "majd kész lesz"...

téjesre gyere fel...
  • Al Bundy23
    csak válaszoltam strahd_ kollegának.....
    élevezed mi te kis szaros hoyg nem tok gitározni? :)
  • Dexa
    mé' a gitárodnak van?

1ébként gyere gamázni már végre...
  • Al Bundy23
    dicséretes hoyg csinálsz egy ilyet, de ennek tudod az AMERICA'S AMRY-hoz semmi DE SEMMI köze!!! ugyhoyg ne reklámozd má itt....
  • Al Bundy23
    ahh bazze tényleg öregszem :)
  • Strahd_
    látod már arra se emlékszel mit igértél... :) mondom hogy öreg vagy :D

• Al Bundy23
    melyik? :) de sajnos most nem tudok semmit sem csinálani mert nyugdijba kültem a jelenlegi hangszert :) lehuroztam, leporoltam és elraktam :) nem költök már erre. Amint megjön a másik csinálok pár "valamit"...de mit is igértem? :)
  • Strahd_
    BUNDY hol van a rock szám amit igértél? .)
  • Al Bundy23
    tolatva? :)
  • [negativ] Cirek
    nézzük más szemszögből.
    majdnem felment.. :D :D
  • Al Bundy23
    AKKOR NEKED IS MINDEN ELISMERÉSEM :)
  • mstummer
    Aki nem tud vezetni...
  • cifuatwork
    Ba'meg, én dologozom vele, Tikal meg bezsebeli az elismerést...
  • Al Bundy23
    szrájkör team:)
  • mstummer
    Ime a köv patch által tartalmazott titkosfegyver :)
  • Al Bundy23
    tikal ez kurva jo ehehehehehehh
  • mstummer
    loooooool
  • Free
    Na halle mindnekibe :o))
  • Dexa
    a tegnapi nap ilyen volt, mármint hol volt authorizáció, hol nem...
  • Al Bundy23
    Lenszenet bazze elgurult a gyógyszered??????????
  • Al Bundy23
    pedig 8-9 fele az volt :) mondjuk reméltem is hog ylegalább az aki hajnali 4kor fennvan az már tud majd játszani :))))))
  • THE matrica
    NEM
  • rezes
    SZAR AZ AUTHORIZACIOS RENDSZER?
  • [negativ] Cirek
    egészségedre....

• Lance Armstrong
    Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle! Imádom az Armyt, nem tudok élni nélküle!
  • Lance Armstrong
    Fishnek szólni kéne, hogy a saját fórumba is rakja be ezeket a szmájlikat.
  • Lance Armstrong
    Ja, meg nem tudok ilyen mozgós bigyókat rajzolni, mint PET tesájé is. Jó ez :)
  • Lance Armstrong
    Thx (nekem már csak ez jutott) :)
  • pet70000
    nem, nem mi is megyünk aludni.....
  • Gfreiter
    Én lassan megyek szunyálni, de többiek biztos űzik az ipart :)
  • Gfreiter
    Ha már a levél olvasása és tárgya között kell választanom... Tán így én jártam jobban... (Bár ezért most lehet, hogy a pokolra jutok... )
  • Mighty
    Meddig lesztek ma éjjel srácok? kb másfél óra és otthon vagyok.