60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Min 40 embernek kene havi 2000-et kipengetni.
    Mi lenne ha sponzor(ok) utan neznenk? :)
  • patacsi HUN
    kérdés, hogy hányan fizetik :) nem klánszervernek kéne...
    minden klán beszállhatna és lehetne akkor 2-3 honorszerver ami közös. havi 1-2 ezret rá tud szánni mindenki, vagy sokan sztem.
  • Mighty
    Nekem nem erne meg. Gondolom nem nagyonlesz olcsobb, mint amcsiban.
    Kene legalabb egy 16-os server. Az havi 128 dolcsi (kb 27000 HUF)!!!
  • Corv_[HUN]
    Milyen jól is hangzana: Magyar Honvédség Virtuális ezred.
  • Corv_[HUN]
    Hehehe, magyar virtuális hadsereg leszünk? Parlamenti helyet intézzünk?
  • patacsi HUN
    jöhetnének az EU szerverek már... abból érdemes lenne bérelni egyet. :)
  • Free
    [nagyon röhög]
  • Al Bundy23
    ehehehehheehhe
  • Slow
    Gandalf mondja Frodónak és Samunak:
    Milyen jó is nektek, hogy a munkátok a Hobbitok

;)
  • Mighty
    Valoszinuleg igy tortenhetett.
  • Al Bundy23
    Hát mondom az 5let nem lenne rossz de komolyan, csak hát ennek kellene egy elég jol megirt "koreográfia"
  • Free
    Jól van jól van álmodozni azért még lehet nem ????? :o)))))))))
  • Free
    CSumpa Bundy Cimbi

Szerintem megoldható csak szervezés És L szántság kérdése :o))

Felépűlhetnénk télleg úgy mint egy hadsereg. vagy mint az ensz :o))))))
  • Mighty
    Asszem elobb meg kene valositani a TERV-et :)
  • Al Bundy23
    na ez alapjávan véve nem is lenne hölyeség....de szeritnem nem megoldható...
  • Al Bundy23
    ki ez a free? mit okoskodik itten? szevasz brádá!! :)
  • Free
    Gyerekek a nagy ötlet :o)))

Alakítsuk meg a magyar Army szövettséget úgy hogy minden magyar klánból egy ember a tagja :o))) És akkor az ilyen vitás dolgokat ott L lehet dönteni :o)))
    Lehetne havonta összeűlni hogy ki merre halad mik az elképzelések stb stb
    Egy játékszövetség :o)))
  • Free
    JUah és télleg rengeteg ember van a nevében [HUN] bejegyzéssel nem hiszem hogy ők nevet fognak váltani emiatt
  • Free
    Gyerekek van egy sanda gyunm hogy megint olyan dolog kezdődik aminek nem lessz jó vége...
    Nekik van egy leased szerverük és szerintem azt gondolják ezért mindent megtehetnek. Nem a szándékkal van a gond hanem hogy nem néztek utánna a körülményeknek. Ennyi. Azért mielött Klánt alapítok megnézem nincs e ilyen nevű és ezt általánosságban értem maga a [HUN] Levédése meg nem levédhető. Ebben eggyetértek de ez megint csak az lessz mint régen egy két hasonló. Nem hiszem hogy rosszat akarnak csak hirtelen belevátak valamibe és nem zéztek semminek utánna hogy kinek minek tesznek keresztbe ezzel és kiket sértenek meg.
  • Mighty
    Remelem, hogy a diplomatikus mod eleg lesz.
  • Al Bundy23
    jaja Az országunk népünk röviditését nem sajátit6ják ki. :) májti irjál csak nekik :) elösz9ör diplomatikusan, aztán mehet a traktorral a házba dolog eheheh
  • Mighty
    Engem nem nagyon erdekel, de jobban belegondolva asszem mstummer-nek van igaza.
    Megneztem az AAO trackeren es van egy par [HUN] elo- es utotagot hasznalo jatekos. Lehet irok is nekik, hogy egy mar hasznalt elotagot (legyen az klannev, vagy csak orszagjelzes) nem nagyon illik kisajatitani.

Gondolom Free se nagyom orulne, ha valaki most alapitana egy klant [LoverZ] utotaggal es a honlapjan megtiltana annak hasznalatat csak azert mert o bejegyeztette a hivatalos honlapon.
  • Mighty
    "A [HUN] klán név bejegyezve az America's Army Online oldalon. Csak a [HUN] klán tagjai használhatják ebben a formában!
    Amennyiben a HUN tagot szeretnéd a nevedben szerepeltetni kérünk, hogy más formában használd (pl.: -[HUN]-, [HUN]_!
    Köszönjük megértésed!"

Ez olvashato a honlapjukon. Bar szerintem az, hogy be van jegyezve az America's Army honlapjan nem jelent semmit. Ha esetleg valami hivatalos szervvel levedetik, akkor talan.
  • Al Bundy23
    ki az a free?
  • Mighty
    Free jol beszel.
  • Free
    Nézd ők akármit is akarna mindenki úgy írja a nevébe ahogy jólesik. Bár legkjobb tudomásom szerint egy HUN klán már létezik
  • mstummer
    Én is kaptam tõlük emilt.Ha egyfolytában ráérnék armyzni akkor csatlakoznék is,de mivel alig játszom ezért inkább nem.
    Amugy kissé pofátlanság a többi magyarral szemben hogy a [HUN] tagot kisajátitják.
  • Free
    69.25.18.112
  • Free
    Gyerekek én m aradtam le ennyire?????

Van egy Magya érdekeltségű Leased szerver
    A HUN Clan bérli 3 tagjuk van most kaptam tőllük emilt hgogy csatlakozzam hozzájuk.. Nofene...
  • Tikal #30442
    célzási pontosságot nem befolyásolja? de az sebzési erőt csökkenti, nem?
  • [HUN]ekehatatya
    honvedok!!!!!! harcra keszek!?
  • Yetike
    Huj

Az SF tréninghez melyik kiképzések kellenek ? Illetve, tud valaki segítséget a medic tréninghez ?

Yeti
  • patacsi HUN
    amikor tudod csinálod... :) na megyek szunyni. jóccakát
  • Gfreiter
    Rendben. Akkor egyelőre megcsinálom az összes pálya leírását, és a többi fájlt később írom át, és azokat bemásolva a Briefing könyvtárba, magyarul fog megjelenni a szöveg (bár nem hinném, hogy sok idő lesz olvasgatni). A hadosztályok történetét is csináljam? Vagy az ráér apránként?
  • patacsi HUN
    nem az én oldalam, hanem a mienk, csak rám maradt a feladat...
    Mighty féle fordítás kéne, lásd a MISSIONS oldal pippeline...
    egyébként úgy fog kinézni majd, mint a WEAPONS oldal. Remélem nem rugnak seggbe érte az amik :)
  • Nyers
    NP, máskor is, szívesen!
  • ZsZso
    Nyers ... köszi a segítséget ! (megoldások a tesztekhez)
  • Mighty
    Olvasgattam a lengyel AA oldalt és egy érdekes dolgot talaltam:

Experience reduction for various kick types, along with reasons for each

ROE Kick = Current ROE + 1/2 ROE limit
    //Apply normal ROE penalty, plus extra for doing it so much
    //Example: Server ROE limit = 400, player's ROE = 430, total penalty = 630

ADMIN Kick = 500 points
    //Enough to knock you down 1 level at levels [0,10]

Idle Kick = 100 points
    //Lose points equivalent to winning two rounds

Votekick= 0 points
    //Don't let other players cause Honor loss

Dev Kick = 0 points
    //We devkick people to make room on our server, so dont penalize people

A lényeg, hogy ha admin rúg ki a serverről, akkor buksz 500 pontot, illetve ha ROE miatt repülsz, akkor az elért ROE + a server ROE limitjét bukod (eléred a ROE limitet, ami hivatalos és leased serveren 400 szokott lenni, akkor minimum 400+(ROE limit/2) pontot vesztesz. 100 pontot vesztesz, ha IDLE miatt repülsz a serverről (nem IDLE votekick!) VOtekick és DEV kick miatt nem vesztesz pontot.

Itt olvastam azt is, hogy a hangtompító nem befolyásolja a fegyver célzási tulajdonságát (accuracy).
  • Gfreiter
    Még holnap csinálgatok párat, azokat átküldöm. Viszont amit tisztázni kéne, hogy melyeket fordítsam le:
    minden pályához 3 txt fájl tartozik. Egyik tartalmazza azt a dumát, amit (asszem) ha rámegyünk Deploymentben, akkor ott a pályaleírásoknál ír ki, és van két fájl, ami a játékba csatlakozáskor ír ki a megfelelő félnek. Melyiket fordítsam le az oldaladhoz?
  • patacsi HUN
    G ne problémázz vele :) ami kész van, jöhet mail- ben...