60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • CSUKA
  • N3TuddKi
    nem peccseleünk. fullt rakunk és működik. ;)
  • gstup
    Sziasztok!

ISKernel hibát meglehet oldani vlhogy?Azt a verziót ismerem amikor rendszergazdaként kell futtatni,de nincs elég helyem a c-n. :(
  • gstup
    Sziasztok!

Nekem az Istenért sem akar működni a patch a teljes meg crc-s!:( Ötlet vlki?A patch nem talál vlmilyen fájlt ezért leáll az install.

Üdv all
  • CSUKA
    most egy kicsit volt időm játszani... legyen inkább 50 sör utáni teszt :D
  • Dexa
    innen ;) (szeretem, mert a srácok gyorsan felrakják, amit kell... és gyors is :P
  • CSUKA
    Köv verzióra be kéne vezetni, ha eltalálják egy végtagodat, azt nem lehet utánna használni.
  • CSUKA
    Nekem kicsit úgy tűnik, hogy ezt a verzót 20 sör után teszteltétek
  • milk41
    nyár elején,még haverral TS helyett adóvevőn dumáltunk,nagyon jó volt:)
  • repro
    Ez attól függ, hogy milyen rég játszottál :)
  • milk41
    ajajj,de rég játszotam az AA-val:)
    vannak új training küldik,vagy úgy pályák?
  • gstup
    A full verziót szedted le?Ha igen honnan?

Üdv
  • Dexa
    4 perc alatt le is jön? Ezért szeretjük a hángérien szervereket... ;)
    Meg is lessük akkor már.
  • gstup
    Na,leszedtem a patchat,de vlmi Operations.commoninstalldir-t keres,amit nem tudok hogy hol van?!Esetleg vlki help me?
  • gstup
    Sziasztok!

Van aki nem torrentről töltötte le?
  • Marvin
    Legalább kevesebb lesz a flash n00b.
    Az meg tényleg nevetségesen lassú, ahogy a bipodot pl. az M82-höz lerakja egy SF (különlegesen kiképzett) katona. (jó-jó amerikai)

Amúgy meg, ha valami nem tetszik a játékkal kapcsolatban beszélgess Csukával egy sör mellett. :D
  • gstup
    Sziasztok!

Szerintetek elég lesz a patchet letölteni v érdemesebb lenne az egészet?(Vistam van,nem tudom számit-e vlmit?)

Üdv
  • bmarko82
    Mi lesz ez COD5?

-Flashbang-

The flashbang has been tuned a bit to make it more realistic. The effectiveness

has been reduced when used outdoors. Also the blackout duration has been

reduced.

-Weapon Reloading-

Weapons reload faster then before. Fixing jams and using the

supported/unsupported function are also quicker now.

Az eredeti readme részlete.
  • Marvin
    Nesztek itt van linkben a lustábbaknak.
  • Marvin
    Egyelőre: http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=251879&highlight=2.8.3
  • bmarko82
    Hurrá 2.8.99999999!!!
    Jujj de jó lesz! Már csak linuxos server kell...
  • repro
    Szexuális Zaklatás prty Pandaaa
  • repro
    2008 szeptember azért egy kicsit még odébb van.

A december 2-i postot olvasva, tegyük gyorsabbá a játékot, növeljük a fun factort... és kiadhatjuk COD5-nek..
  • Doma #57351
    Ehh kicsit lemaradtam....
    Vélemények?
  • Marvin
    Az admin forceclass még rád is érvényes lehet.
  • bardocz
    kipróbáltam egy pályát,nem tudom mi volt a neve,egy ilyen félig leromblt város volt,házak falak nélkül(sok emeletesek),ott volt ahol az ejtőernyős kiképzés szükséges...mentem pár kört az m16-ossal,aztán egyszercsak átrakott a másik csapatba,és az m4a1-esemmel tudtam meni,úgyhgy hogy a honor szntem csak 11 o.O ez hogy lehetséges?
  • bardocz
    nade attól még tolhatom azokat a pályákat nem?ha megcsináltam a kiképzést,addig beérem én az m16-ossal is:)
  • N3TuddKi
    sf fegyvered csak 15 honor után lehet. addig be kell érned az IF-el.
  • bardocz
    naja:D csak az a baj hogy a kocsi előtt nincsen senki,ezért mertem úgy nézni vele,aztán 2. próba hogy égfelé néztem,az se volt jó,edig max madarakat ölhetek vele:S de sikerült ez a lényeg:)
    sf-nél viszont a kúszómászós,most hogy elolvastam hogy kell megcsinálni talán egyszerübb lesz,de valami borzasztó szerintem:D mind1,legalább több pályán játszhatok multiba:)
  • repro
    egen. én se venném jó néven, ha azt az ágyút felém fordítanád :)
  • bardocz
    sikerült csak a terepet kellett néznem
  • bardocz
    amikor a hummvyval lőni kell a célpontokat a trénignél,és utána az öszes megvolt hogy tartsam a fegyvert hogy sikerüljün megcsinálni?
  • bardocz
    erre gondoltam,köszi!
  • N3TuddKi
    ami ROE címszó alatt megjelenik, mint pont, azt mind.
  • bardocz
    ha véletlen kinyírom csapattársat(belefut a gránátomba),akkor azokat a pontokat amit kapok mind levonja?
  • repro
    USE-t nyomj... csak mert nekem nem F :P
  • bardocz
    kugrasz a gépből,és mielőtt földetérsz nyomsz egy f-et,de ne túl hamar mert lábtörés a vége:D mondjuk ha utána nyomod az se probléma már küldetés közben
  • Antiga
    bcsi, a tréningeknél hogyan kell ejtőernyőzni? PLS mert nem enged gémolni sehol sem amíg nincs meg a tréning :( mindig odaugrok ahova kell de eltaknyol a csávó és nem tetszik nekik :(
  • CSUKA
  • bardocz
    nah megoldottam,akinek ugyan ez a probléma:ki kell tömöríteni,oda ahol van hely,és onnan normálisan lehet telepíteni