60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Nem érdekel, kend a hajadra :P
  • [negativ] Cirek
    ha vkit érdekel az én szemszögemből felvett demo(k) akkor innen lehet leszedni:

defense demo

assault demo

• Mighty
    Swamp. TWL-es meccs volt. Első igazi győzelmünk (2 ellenfél nem állt ki ellenünk, 1-től kikaptunk)
  • pet70000
    egészségedre!!!!
  • pet70000
    milyen pályán???
    kicsit több infót skacok, ha lehet!!
  • [negativ] Cirek
    hehe, ezt én írtam :D
  • Mighty
    Az xSU fórumról:

"7-0-ig játszottunk, aztán leléptek mert már úgyis kikaptak...

szal elgyaláztuk őket. :)"
  • Dexa
    mi az eredmény?
    9kor kezdtek, igaz?
  • Nyers
    Huh, a xSU nagyon elkeni az olaszokat! Gratula!
  • Gfreiter
    Khm...
  • [negativ] Cirek
    hát ezaz... :D
  • Dexa
    LoL
    :D
  • MarkBlade
    Én á dehogy tágas égen andalog... :)
  • Dexa
    na akinekvankedveésidejejer gamma...
    ;)
  • Dexa
    csíter...
  • MarkBlade
    Egyébként meg lehet hoyg asszony fog lőni a nevemben.. úgyhogy vigyáz ha látsz.. tuti a fejlövés.. :)
  • Dexa
    én is azt akarom hogy minél többen nyomják mert sajna elég kicsi most még a mi kis ármis társadalmunk...
    ezért sem akarom senkinek sem a kedvét Lvenni most sem később sem...

minél többen leszünk ármiban annál jobb...
    ;)
  • MarkBlade
    Dolgozok még...bakker kb még 2 óra..
  • MarkBlade
    Okés.. csak azt akartam mondani hogy kezdők és ne vegyük el a kedvüket már az elején.. :)
  • Dexa
    "Ha nem ismersz senkit a neten nem olyan egyszerűek a dolgok"
    függetlenül attól hogy ismerek / nem ismerek senkit sem neten akkor nem "védem le" a HUN-t...
    de ezen most ne vesszünk össze...
    ;)

jer inkább te is gammázni mert én személy szerint már látni akarom ahogy lelövök 1 sajátot (klántagot)...
  • Dexa
    "ne baszogassuk őket"
    szimplán csak véleményt nyilvánítottam...
    de türelmesen én is várok hogy kicsit pontosítsanak a szövegen...
  • MarkBlade
    Olvasd el a fórumukat.. Ott írnak mert Mighty is belekötött ebbe és ott korrigáltak már..Valszeg az oldalukon nem javították.. És kulturáltan írtak ezért szerintem ne baszogassuk őket.. Szerintem csak csúnyán benézték mert nem jártak rendesen utána a dolgoknak.. és nem tudták hogy mit hogy kell..Ha nem ismersz senkit a neten nem olyan egyszerűek a dolgok..
  • Al Bundy23
    mellesleg náluk minek a rövöditése a HUN? mert ha semminek csak azt jelöli hoyg ungarishe akkor n nagyon lázadni fogok!!
  • Dexa
    nem akarok velük ellenséges lenni, mert minek...
    csak azért ilyen ne csináljanak...
    ebbe szólhatnak bele:
    -[HUN]-
  • Al Bundy23
    igazság szeritn itt nem azzal van baj hoyg hogyan irjákm, hanem a namzetiséhünk angol röviditését "levédeni" kicsit gázos
  • Dexa
    "Amennyiben a HUN tagot szeretnéd a nevedben szerepeltetni kérünk, hogy más formában használd (pl.: [HUN], [HUN]_, stb.) Természetesen a nemzetiségedre utalo HUN-t is ide értve."

mármint a HUN-t is más formában használd nem simán...
    ha megnézed akkor a HUN tagot simán sem szerepeltethetem... szerintük...
    nemde?
  • Negwar
    Mondjuk igazad van. Amig nem kötnek belém addig én nem bántom öket többet. De probáljanak csak az egyik serveren szolni a nevem miatt
  • lóbébi
    Köszi
  • Al Bundy23
    ehehehhe bazze szerencsétlen team-et szét frutizzuk báázz
  • lóbébi
    Szerintem nem mindegy mert a HIT-seknél a nevük elött van a jelzés.Így korrekt!!!!!!Szerintem a nevük elött legyen a klán jelzés mert ha valaki nem tagja egyik klánhoz akkor szuverén joga van ahhoz hogy nevük mellett kiírja az országnevét.Nekm ne mondja meg hogy ne irja oda mert van ilyen nevű klán!Mert nem tartozom hozzájuk és ne döntsenek helyettem.
  • MarkBlade
    Szerintem félreértetted.. Ők A -[HUN]- ez a klán jelzésük és arra kérnrk hogy ne használd.. más formában lehet..csak ebbe ne..Egyébként tényleg gáz hogy az országunk azonosítóját levédjegyezik.. De szerintem kezdjük túlspirázni.. Maradjon minden a régibe és ne foglalkozunk vele többet.. Valószinűleg nem régóta csinálják és ezért nem tudják a szabályokat. Hadjuk majd rájönnek de ne legyünk velük ellenségesek..
  • Dexa
    ebbe meg nem köthetnek bele, mert itt a nemzetiségem jelölöm így előtte is és mögötte is...

teljesen más a helyzet ha HIT-etlen lesz vki...
    ;)
  • Negwar
    alakitunk egy hun...hun clant
  • Al Bundy23
    és éltünk is vele elég becsületesen ehehehehehhehe

dexa én is rakok söt mostanon a neven
    HUN-HUNovics-[HUN]-ov
  • Dexa
    [HUN]Dexa[HUN]
    szal estétől független leszek, kilépek a mostani klánból is...
  • Negwar
    ok este 7 v.8 fele megyek de ma se lesz sok idöm max 1 vagy 2 óra:-(
  • Dexa
    nem írtak erre semmit magyarán nekik mindegy hogy a neved előtt vagy mögött van-e...
    ezért rakok majd a nevem elé is és mögé is...
    ;)
  • Negwar
    jó érzés amikor egy tök idegen serveren feltünik a te neved alatt egy HUN elötagu név. Mert mi magyarok mindenütt ott vagyunk , ezt a cod ota tudom:-))))
  • pet70000
    szuverén joga a szabályalkotás, de annak is aki olvasa, szuverén joga a vélemény nyilávnitás
  • Dexa
    ne is hagyd kis harcos...

majd jer gammázni
    kicsit később jönnek a többiek is...
    ;)