60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • lóbébi
    Tudok a ujságról és végig kisérem a gép alakulásától.Van egy nagy érzésem mert ez a gépnek a fülke annyira titkosak mert lopakodó vadászgép.Gondoljunk csak bele hogy ha megmutatják a fülke belsejét akkor hova lenne a gép elönye.Még a F-117 meg a B-2 repülögépnek a paraméterei nagyon homályosak mert sokszor ferditenek az amerikaiak.Remélem még emlékszel hogy Horvátországban lezuhant egy F-117-es gépük.Tudod mit csináltak vele az amerikaiak?azonnal legspeciálisabb kommandósokat küldték az helyszinre (felér egy katonai századdal!!!!!) hogy mindent amit tudtak elvittek és a gépet úgy robbantották fel hogy még a speciális festéket is kiégeti.Egyik gyerekkori barátomtól tudtam meg mivel ő a tucsoni katonai repülögépparknál melózik ahol éppen felesleges harci gépeket tárolják.Mi a véleményed?
  • [Rush]
    Most mér'?
    Csak segítek nektek, jó kis beállítások, nem?
  • patacsi HUN
    GJ G :) csak így tovább :D
  • Negwar
    Ezt nem tudtam, már mit hogy még mindig tikos hiszen egy csomo újság leközölte a müszerfal fotokat. Egyébként szerintem ma a legjobb szim (bocs a reklámért de ez is hadsereghez tartozik)Il-2 lock on de az utobbihoz fuzios erömü szükséges :-(
  • lóbébi
    Elég nagy rakás szar és nem tetszik a grafikája sem de azért élethű a kezelése.Tudomásom szerint még titkosak a műszerfal felépitése ha jól megjegyeztem akkor F-18-sal hasonlitanám.Összegezve 10-es skálán 5-öst adnék a grafika miatt.
  • Gyadi
    Gyere most, mindjárt jönnek a többiek is remélem.
  • Negwar
    Most jövök a hit serveröl, SEHOL SENKI mikor lesz game?
  • Gfreiter
    Patacsi mester, mail ment kendnek
  • Negwar
    :D ezért kell mindig zsozs-al lenni és akkor nincs vele gond :D Egyébként milyen f-22 sim? valami új:P
  • Tikal #30742
    rush, az acom még nem megy, holnap fizetem a lét, délelőtt.
  • lóbébi
    Milyen pálya van most?Én is megyek lassan oda csak elöbb kipróbálom a F-22 szimulátort.Kiváncsi vagyok rá.
  • Gyadi
    Hehe, ez már csak így van, én is már félek tőle, de most tudom hogy nem lesz este szal gyorsan megyek játszani, és tudom hogy nem fog lelőni :DDDDDD
    Najó, nem leszek genya :D
  • lóbébi
    Szia!Igazad van!Nem irtam bövebben.Hát a neve mellett ha jól látom egy csontvázfejet tett.Azért vall rá mert amikor gamázunk mindig engem talál meg és kiiktat!
  • Gyadi
    Mit csinált ZsozS?
    Picit le vagyok maradva :D :D
  • lóbébi
    Sziasztok!
    Zsozs!Tetszik amit csináltál és rád vall!
  • ZsozS
    Üdv mindenkinek!
  • Negwar
    jaaaa jo van na, én meg itt fölöslegessen dicsekedek :D
  • patacsi HUN
    [email protected]
    hooah :D
    G-vel egyeztess mit csinált meg eddig :D
  • Gyadi
    Mármint a film volt meg ratyi minőségben sry :D
  • Negwar
    Nekem kivállo minöségben van meg és nagyon otvan mikor a háttérben a samurajok bele orditanak ja és az egész album
  • Gyadi
    Mert a zenéje megvan, meg már le is töltöttem egyet, de nagyon gány minőségű volt szal inkább letöröltem :(
  • Way
    Helló!
    Hogy szegény G-nek legyen ideje az exére, én is lefordítanák párat, csak mondjátok meg, hogy mit és hova.
    Way, NO
  • Negwar
    Neeem nincs sajna:(
  • Gyadi
    Jelentem szörzsan', már megtettem tegnap :D
  • patacsi HUN
    húzás regisztrálni és tesztelni az americasarmy.hu fórumba ;)
  • patacsi HUN
    eegen :)
  • Free
    UA. mint a Szerver IP???
  • Gyadi
    A film nincs meg dvd ripben véletlenül? :D
  • Free
    Gyerekek milyen IP n van a HIT TS????
  • Negwar
    Strahd! Szoktál dc -zni nekem megvan a last samurai film zenéje :P Én is nagy samuráj örült vagyok:)
  • Strahd_
    De Slow mester ez is lehet .)
  • Strahd_
    nálunk is most van lesz volt .))
  • Strahd_
    Slow .) alkos nekem uj logot :D ez legyen benne :D

meg a nevem is szoval érted olyan jo legyen .)
  • repro
    bákker nálunk is van most infrastruktúra ellenőrzés.. le kellett szednem a WinZippet
  • Strahd_
    Én is azért kell a zene hoyg alkotni tudjak :D zene nélkül ncins alkotás :D erre törlték a gépemröl a 3 giga mp3 -aimat .)
  • Strahd_
    Azszem megnézem 3. szor is .)
  • repro
    honnét a gánybó tudnám fejbő??? bázze én dolgozom!
  • Strahd_
    Last Samurai zenéje kell nekem .)
  • Strahd_
    .) és mi lenni cime?
  • repro
    van