60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • mstummer
    Noh mentem gamézni...ha vannak a HIT-en akkor oda.
  • mstummer
    vazze....elírtam a saját nicknevemet....ilyen béna is csak én lehetek...uhhogy regisztráltam magamat a rendesen is :)
  • mstummer
    Jó hogy mondod,meglestem a fórumot,egész jó.Megyek és regisztrálom magamat :)
  • patacsi HUN
    tudod, aki fórumszinekkel bíbelődik éjszaka az most ébredezik ;)
    erre ma még senki nem regisztrált oda, brühhühhüüüüü ... :(
  • mstummer
    Jó reggelt délben :)))
  • patacsi HUN
    reggelt :)
  • Nyers
    Privi ment. :)
  • Tikal #30825
    miért van az hogy mikor elteszek a kedvencekbe egy lapot, akkor a neve mellet megjelenik egy kis ikon általában, pl a google ikon, na már most ez egy idő után eltunik... mért?
  • AirborneRanger
    Figyumán csinálj valami ICQ-t vagy MSN-t mer SG-n nem nagyon leszek elérhető (ügyi moderátpr pajtások áthelyezték a Battlefield topicot a gumiba szal a BF scene elhuzott innen), és még szeretnék beszélni/játszani veled. :)
  • MarkBlade
    Nem lett volna egyértelmű hogy ki nyer.. és hogy mit kezd a győzelmével..
  • mstummer
    Ez igazán jó kérdés.Tény hogy a hidegháború alatt nem léteztek ezek a cuccok...de ha léteztek volna...akkor is lett volna válaszcsapás...gondolj csak a rengeteg ruszki tengeralattjáróra...azokat nehéz lett volna bemérni.
  • mstummer
    Jó reggelit mindenkinek!
  • MarkBlade
    Jó reggelt!
  • MarkBlade
    A másik fele hogy egy esetleges első csapás.. ami úgymond elmossa a ruszkikat.. az egész bolygot kifordítja magából.. Vulkánkitörés viharok stb.. az Amik is kihaltak volna..
  • cyrus #30818
    Má megin lelőttek a falon keresztül....
  • Dexa
    na hajnalt mindekinek
    jó gyilkolászást...

• patacsi HUN
    a többiek munkáját szedegetem össze :) köszönet nekik. :)
  • 4NDR3W
    Patacsi!
    Qva jó lett az oldal!
  • Gfreiter
    Jó8!
  • Tikal #30813
    hidegháboru idején nem a ruszki elnökön mulott volna a válaszcsapás, akkroiban minden kilövö állomás vezetője megtehette volna egy esetleges támadás esetén...

b-2 hidegháboru idején nem volt, se f-117....
  • lóbébi
    Jó éjszakát mindenkinek!
  • lóbébi
    Igaz hogy teljes igazságot nem tudhatjuk és pedig soha!Viszont egy kis bibi van az egészben!mert most jutott eszemben.Mi van akkor hogyha B-2 és F-117 bombázóval bombáznak akkor az összes ruszki radarállomás érzékelte volna?Mégha 5 perc becsapodás elött?Lehet még sok kérdést feltenni!
  • mstummer
    Lett volna idõ a válaszra...A rakétákat kb 20 perccel a becsapódás elõtt észlelték volna akkoriban,a repülõket meg jóval korábban.De szerencsére ezt nem tudhatjuk meg. Manapság viszont már inditás pillanatában észlelik a mûholdak.
    Jah végülis mindenhova telepitettek ahova tudtak :)
  • lóbébi
    Úgy nevezett első csapás után nem hiszem hogy ruszkik el tudják-e inditani a válaszcsapást mert annyi atombombát kapnak hogy ruszki elnöknek nem lesz ideje megnyomni a gombot.Ne felejtsd el még a Déli-Sarkot sem!!!!!!Ki tudja hogy amerikaiaknak van ott a támaszpontjuk?
  • mstummer
    Már ha csak abba belegondolok hogy Magyarország kapott volna a NATO-tól 20-25 atomot (minden jelentõs város) ,akkor képzeld el hogy az USA mennyit szivott volna.
  • Gfreiter
    Mekkora lehet már pilótának lenni. Otthon asszonynak biztos te vagy a legnagyobb császár a világon :)
  • mstummer
    Amennyi atomot kaptak volna vissza a ruszkiktól...nemhiszem hogy akárhová is visszatérhettek volna...max afrikába.
  • Gfreiter
    Ez nem a NASA-nak valami kísérleti fejlesztése? Olvastam egy cikket valahol, és valami hasonló izé volt a képen(grafikán).
  • lóbébi
    Szerintem retúrjegyük volt mert annyi támaszpontjuk van a világon hogy nem is tudnád elképzelni.Beleértve az 51-es körzetet!!!
  • mstummer
    Ez egy UCAV?
  • lóbébi
    Ez meg milyen gép?Bővebb tájékoztatást kérek erről!Köszi
  • mstummer
    Jaja....ezen még nem volt katapult ülés...fölöslegesnek itélték....az esetleges atomtámadásnál a jegy ugyis csak odafele szólt volna.
  • ZsozS
    Ezt skubizzátok!

• lóbébi
    Ezek a B-52-es bombázógép első és másod pilotája!Gondolhatod hogy milyen kicsi a hely és hogy tudnak kiugrani gépből amikor vészhelyzet van.Belegondolni rossz.
  • mstummer
    Igeeen :))) Nem gondoltam hogy ilyen kicsi a hely abban a behemótban.
  • Gfreiter
    Ezek kik, és mit csinálnak?
  • Tikal #30796

• mstummer
    Ha már a bombázóknál tartunk...B52?Kiváncsi lennék annak a belsejére is :)
  • Free
    Nézd a szobám az 1,9m szer 3,6 m
    Szóval az sem férne be ....
  • Gfreiter
    Khm...