60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • patacsi HUN
    azért mondhatnád mi volt, hogy okuljunk...
  • [DFL]_Hussars
    jaj lebuktunk
  • Adi
    Na úgy nézzki megoldódott a probléma!!
  • Prank
    csak ha be van kapcsolva a gépem, amúgy nem
  • Adi
    :)
  • Nyers
    [DFL]Rock&Roll-Nigga
  • Nyers
    Egyébként valakinek működik az Army?
  • plas
    ok megnézem majd holnap havernál... ha nem jó csinálok másik accountot. majd holnap jelentkezem.. köszi a segítségeteket eddig is
  • Nyers
    Hát nem tom, ha van energiám majd talán megkérdezem a hiv. fórumon, mindenesetre az már gáz ha nincs meg az accountod (meg kellene nézni, hogy másnál se müxik) és az hogy a gép ilyet csinál, komoly a baj.
  • plas
    sikeres bejelentkezés sajnos nem volt... mondom ha rákattintos a Loginra, nem történik semmi -látszólag- "csak" annyi, hogy ledob a modemről...
    hmm... viszont most próbáltam a www-s siteon loginolni, és a mailre küldött jelszóval+loginnévvel nem enged be...
    szal vmi nem jó az biztos.
    A másik, hogyha pl a beépített szerverkeresőt indítom-indítanám a probléma ugyanez... windózba ki, gép off, modem restart...
  • Nyers
    Sztem azért csekkoljad! /www.americasarmy.com --> Your account --> Login/
    Ha tényleg sehogyan sem megy a dolog és szeretnéd kipróbálni mindeképpen (ez biztosan így van) akkor írj levelet az AA-nak. Ha meg az account nem működik akkor csinálok neked egyet. És ki is próbálhatom, akár a régit is. Volt már sikeres bejelentkezésed? Transmission completed?
  • Adi
    Lehet, hogy törik a jenkik a gépeinket..
    Lehet, hogy ez a game csak egy állca, hogy felteszed(igazából egy vírus ami kiküldi az adatokat) elkezdesz játszani és szépen megnézzik mi van a gépeden!:)
    Ha esetleg ilyen feliratokat találnak mint pl.: szeretem irakot, meg éljen bagdad akkor azzonnal meghülyítik a géped. Ha meg láttják, hogy esetleg más game is van a gépeden pl.: bf42 akkor nem engednek játszani!:)
  • plas
    jaja újraindítás után sincs net... csak ha modemestől indítom
  • Doma #30939
    "kilépek windózba, és sima explorert szeretnék indítani, nem megy, csak ha modem ki, majd újrakeresi az IP-t. "
    eccer én is így jártam, még úfrainditas utan sem tudtam használni a netet.
    Akkor elotte egy crash volt a serveren ahol jáccottam és kilépett a game hibaüzenettel. De mindez 2 vagy 3 óra játék utan volt és az akkor egyben ment le. Lehet hogy nálam sem 100%-os a cucc?
  • plas
    azt még nem néztem.. de mailre kaptam visszajelzést... szal biztos van regisztráció
  • Nyers
    Sztem a probléma nálad mélyebben gyökerezik. Az accountodat látod a neten?
  • plas
    de azok MENNEK, és itt a lényeg
  • patacsi HUN
    LOL :)
  • Adi
    Nekem is vannak!:)
  • Nyers
    Lehet azért nem megy mert a gépeden vannak ilyen vackok, mint CS meg BF, s az AA nem hajlandó elindulni egy ilyen gépen. Lol
  • Adi
    Elmodno mér van ez!
    Azzér mert az amerikai hadsereg tudja, hogy pro gamerek vagyunk és esetleg merényletet követnénk el ellenük
  • plas
    sajnos nem tudok belépni sehova, ami internettel kapcsolatos...
    Rákattintok a loginra, és semmi, olyan mintha nem is kattintottam volna rá... várok-megelégelem- kilépek windózba, és sima explorert szeretnék indítani, nem megy, csak ha modem ki, majd újrakeresi az IP-t. Télleg elég érdekes egy probléma
    Dial-Up nincs, mert kábelnet. plug and play
    mondom minden játék -CS, BF42, DC, Unreal, CoD- megy semmi gond nélkül... mondom kipróbálom az AA-t és erre tessék...
  • Adi
    2.0a jött ami tartalamz egy új pályát!
  • Adi
    "mikor nekünk vacakolt a pb azt úgy csinyálta hogy kb 2-3 kört tudtunk jáccani.. és belépni is gond nélkül aztán vágott ki mint a pezsgősmalackát"
    Na nekem is ugyan ez a gondom!!!!
  • [DFL]_Hussars
    Yo!
    Nigga..
    így van.. ha login.americasarmy.com-on betudsz loginolni akkor elvileg minden ok..
    mikor nekünk vacakolt a pb azt úgy csinyálta hogy kb 2-3 kört tudtunk jáccani.. és belépni is gond nélkül aztán vágott ki mint a pezsgősmalackát..
  • sz4bee
    Mostanság jelent meg pöecs?
  • [DFL]_Hussars
    Yo.. My Niggaz...
  • Nyers
    Tűzfal?! Tényleg nem tudom.
    Szerintem hasznos lenne az internettel kapcsolatos cuccok újratelepítése (ie, Dial-Up). Nekem be szokott jönni, mondjuk még nem volt ilyen problémám az AA-val.
    Be tudsz jelentkezni a játékba (login - personal jacket), a tréning eredményeket föl tudod küldeni, módosulnak az eredmények a hiv. oldal your account menüpont alatt, oda be tudsz lépni?
  • patacsi HUN
    tehát neten vagy, majd elindítod az AA-t és az ledob a netről ha loginolni akarsz ??? érdekes...
  • plas
    #30902 esetleg vki???
  • Adi
    2.0 van most fenn.
    Nvidia-ról szedtem... 635mb volt asszem!!
  • lóbébi
    Most milyen verzióval telepitetted?Amennyiben 2.0-at vagy 2.0a-t akkor jónak kell lenni!Viszont honnan töltötted le?Kiváncsi vagyok?
  • Gfreiter
    A lényeg, hogy ha reflektoros őrtorony közelében vagy, akkor bokorba búj, de ha csak sima őrszem, akkor kerüld a bokrot, mert a sösétben akkor sem vesz észre, ha az út közepén vagy, viszont a bokor rezzenését meghallja. Mindig lassan kússz, ha kiabál az őrszem, akkor inkább lapíts egy darabig, és akkor lehet hogy nem kapnak el.
    Az a térkép nem igazán térkép, hanem egy lehetséges útvonal, tehát az nem az összes útvonalat mutatja, hanem csak az egyiket. Ami még fontos, hogy lesznek olyan helyek, ahol a mozgó reflektort kell kicselezned, magyarul akkor kell átkúsznod, amikor a fénycsóva másfelé néz, ez asszem a C pont előtt lesz az utol, vagy uccsó előtti toronynál!
  • Adi
    Ja, de be van!:)
  • Adi
    Persze, hogy bevan...
  • webspy
    ahha majd megnezem..
  • Nyers
    Nem szabad feladni, mindenkinek kitartást!!! Egyébként meg áldom a sorsot, hogy nálam ilyem gondok nem voltak és vannak /PB/. Nem tudom, hogy odaát mi lehet ilyen gáz? Kitartás. Az E&E tréning pedig az americasarmy.hu-n rajta van (térkép)
  • webspy
    hi all

hogy a rákba kell megcsinálni az SF E&E tréninget??

Thx
  • lóbébi
    Igaza van a Freenek mert a szerver kiválasztásnál megtalálod a Punkbuster enable feliratot és ikszeld be!Remélem ezek után nem lesz promblémád!Már emlékszem hogy én is így jártam addig amig nem jelöltem be azt a kis négyzetet.Ne add fel soha és légy türelemmel mert mi segitünk neked!Lóbébi
  • Free
    CSak egy amatőr kérdés . a programban be van x elve az enable punkbaster ott a szervekiválasztásnál ????