60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Sadist
    Mintha neked nem volna hozzáférésed a FAQ-hoz
  • MaxPayne
    De mi ez a TMP és TEMP változó? vagy mit kell változtatnom hogy tudjam telepíteni a játékot? :)
  • MaxPayne
    Köszi szépen a segítséget. :)
  • Mighty
    Sracok ott az aao.hu-n!

Ezt a telepitesi faq-ba felvehetnetek :)
  • CSUKA
    25 hzzászólással lejjebb... :

"Nagyon egyszerű, fogod magad és átírod a környezeti változóknál a TMP és TEMP útvonalát egy olyan meghajtóra, ahol garantáltan van elég hely.

Segítek: Sajátgépen jobb klikk, tulajdonságok, majd a speciális fülön kattintva a lap alján rányomsz a "Környezeti változók" gombra.
    A feljövő ablakban a felső és alsó részen is kiválasztod a TEMP és TMP változót és átírod (Szerkesztés) a neked megfelelőre."
  • ColdFire
  • bardocz
    nekem így jó volt,nem tudom nálad miért baszakodik
  • MaxPayne
    Pls help
  • MaxPayne
    Azt csinálom :) de másik meghajtóra hivatkozik hogy kevés a hely.
  • bardocz
    kicsomagolod winrarral akárhova,és onnan telepíted
  • Prank
    bableves jó lesz...
    bocs, nem hagyhadtam ki
  • MaxPayne
    Tudtok segíteni telepítésben? az a gond hogy kicsomagoltam mert másik meghajtóra akarom telepíteni mint amit alapból megad de nem engedi mert azt írja kevés a hely, pedig van 13 Gb szabad hely és a másik meghajtóra akar folyton telepíteni amin télleg kevés a hely, de megadom neki a másik meghajtót amin 13 GB hely van és az sem jó neki.
    Most mit csináljak?
  • CSUKA
    De most komolyan, hogy nem vettétek észre

Legalább a kill/killed konzolbugot. Nem, lehet, hogy ti 2.8.3.1-el játszottatok

Vagy, ha észreveszitek, miért nem javítják ki...
  • Marvin
    ezt a játékot egymillió ember teszteli, mielött kijönne, de egyik sem tesztel, csak játszik

Köcsög!
  • CSUKA
    3 dologra kell lőni. És 3 féle fegyverrel.

a 203-assal a bábura, a keretben. az at4-el a helikopterroncsra, a bdr-el vagy mivel, meg a zöld téglalapra, amit ők bunkernak hívnak.

Ha az uccsót (bunkert) eltalálod, de azt írja, hogy nem találtad el, az azért van, mert ezt a játékot egymillió ember teszteli, mielött kijönne, de egyik sem tesztel, csak játszik. :D
  • MaxPayne
    Megtudjátok mondani hogy a trainingbe mikor odaérek a fegyverhasználatokhoz, ott az utolsó a gránátvetők. Ott soha nem tudom teljesíteni a küldetést mert nemtudok betalálni a bunkiba ahol a bábú van. Valaki el tudja mondnai hogy hova kell célozni vagy hogy kell csinálni?
  • gstup
    Sziasztok!

Nem tudja vlki hogy mi van az aao.hu szerverrel,nem lehet letölteni a 2.8.3-at :(?!

Üdv All
  • CSUKA
    kedvencem

azok a régi szép verziók...
  • CSUKA
    :\Program Files\America's Army\Maps
  • Miskolc88
    valaki linkeljen már be Ingame screenshotokat vagy adjon direkt linket plz
    előre is thxxx
  • Miskolc88
    Boldog szülinapot DOHOS BÁ!
  • fdsag
    Szeretném kipróbálni az Operation Shrouded Eagle pályát.Csak az a gond, hogy a játék beépített letöltője 95% után ugy belassult, hogy nem volt türelmem kivárni.Innen letöltöttem, egy 60MB-os .aao fájlt.Ezt, hogy kell telepíteni, mert semmivel sem tudom megnyitni?
  • CSUKA
    3 éve nem volt 2.8.3

Minél újabb egy AA, annál bugosabb, és szarabb lesz. Játsz a 2.8.2vel. Semmi jóból nem maradsz ki...
  • sasyka

Hali Mindenki!

Letöltöttem a 2.8.3 as AA és elindításkor ezt írja ki:
    General protection fault!

History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine

A poén h már 3 éve játszok vele és még egyszer sem láttam.és tegnapról mára ez van. Már kipróbáltam mindent videókártya driver frissítés, dx frissítés, kikapcsoltam minden fölös programot. az op rendszert szombaton raktam újra és nem hiányzik még1x szal plíz help mi lehet?!?!?!
  • gstup
    Rendben,köszönöm,megpróbálom.

Üdv
  • Doma #57389
    Töltsd le a 2.8.2-t és próbáld peccselni. Itt megtalálod. Ha ez sem akkor lépj vissza mégegy verziót és próbálj újra peccselni, két verziót.
    Többeknél felmerült hasonló probléma, valószínűleg a letöltésednél volt valami gond. Esetleg próbáld torrenten lehúzni az új full verziót.
    Itt.
    Egyebet nem tudok... Kérem kapcsolja le!
  • gstup
    Basszus!Tele a t...m!Imádom ezt a játékot,általában csak ez szokott fenn lenni a gépemen,és mindig megszivat az installal!
  • gstup
    A decompressingnél irja ki hogy:Unable to copy file:A rendszer nem találja a megadott fájlt.Erre vlki tud vlmi épkézláb megoldást mondani?
  • gstup
    Sziasztok!

Install közben kiir egy olyan hibát hogy nem talál vlmilyen fájlt!?Erre vlkinek ötlet?
  • Mighty
    Nagyon egyszerű, fogod magad és átírod a környezeti változóknál a TMP és TEMP útvonalát egy olyan meghajtóra, ahol garantáltan van elég hely.

Segítek: Sajátgépen jobb klikk, tulajdonságok, majd a speciális fülön kattintva a lap alján rányomsz a "Környezeti változók" gombra.
    A feljövő ablakban a felső és alsó részen is kiválasztod a TEMP és TMP változót és átírod (Szerkesztés) a neked megfelelőre.
  • gregtom6
    Félreértesz,azt a betömörítettet ki tudtam tömöríteni,megnyitottam winrarral,és ment a D-re.Átállítani azon nem engedte.
    Telepítés után Decompresseli a játék fájljait(kikódolja)mindenképpen a C-re akarja.
    A hivatalos magyar oldalról:
    ,,Az "unable to copy" hibaüzenetet a kevés hely okozza.Ha nincs legalább 5,7GB hely a "C" partíción nem lehet telepíteni a full verziót.Nálam legalább- is ez volt a baj.Csak 3,5 gigám volt a C-n.A megoldás: Partition Magic.Ezzel át lehet méretezni a partíciókat adatvesztés nélkül.Utána simán megy minden.''

A kérdésem most már csak az,h a Particion Magic program teljesen biztonságos-e,és hogy kell használni??Vagy át lehet-e állítani vhol,h a D-re decompresseljen,és mondjuk egy ottani Temp-re kódoljon ki?
  • Marvin
    Amit letöltesz az egy csomagolt file, és alapból a temp könyvtárba csomagolja ki magát, ami a C:\-n van.

Vagy állítsd át, vagy törölj valamit a C:\-ről!
  • Marvin
    A kérdésedre a válasz: igen.

És próbáld meg a fent villogó linken megnézni, hátha megtalálod a megoldást.
  • Mészáros Tomi
    hi all! az a probléma merült fel nálam a 2.8.3 telepítése után hogy amikor be szerettem volna menni először a következő hibaüzenettel nem engedett be...: Build AmericasArmy[BuildDate:2008-01-25_BuildVersion:2.8.3]

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2675 MHz with 510MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (Microsoft Corporation) (5673)

General protection fault!

History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine

valakinél merült már fel ilyen probléma vagy tudja mi a helyzet? előre is kössz
  • gregtom6
    Hy mindenki!
    Megmondaná nekem vki,h mitől van az,h D-re teszem a játékot,ami 1,91 giga,erre a C-n decompresseléskor megeszi a 2,44 giga szabad helyet is,és még több kellene neki.Hát mennyi hely kell ennek a jtéknak???????Nemtok semmit se törölni c-ről már.HELP!
  • gstup
    Szia!

Letudtam forditani,de mégsem értem mit akar:Open the Start menu

Search for Command Prompt

Right click on it, and select Run as administrator

In the UAC dialog that appears, click on Continue

Browse to the location where America's Army.msi is located

Now use the command msiexec /i "America's Army.msi"
  • Mighty
    A tmp könyvtárból bármikor, bármit törölhetsz.
  • gstup
    Az lehet hogy van 3db arm tmp.,azok legyenek az installból visszamaradt fájlok?
  • Mighty
    A temp könyvtárban.
  • gstup
    Sziasztok!

Kitömörités közben le kellett állitanom,de igyis lefoglalt vlmennyi helyet a meghajtón,de sehol nem találom,hol keressem,mert ki kéne törölnöm?!