60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    Elhiszed nekem hoyg egy délamerikai indián leszarja a te fehér valagad ideég majd a napon 50 év mulva a most ö és a gyerekei enni tudnak ha kivágja az öserdöt. te hazsnalod a számitogépet amit Kinai thai munjkasik apro dollarokért állitanak össze a nagy cégeknek akik kihazsnaljak hoyg 1 dollar / nap elég pénz nekik mert abbol kajat vehetnek. Te is ugyanugy kizsákmányolo vagy. Ez racionalizmus az hoyg öket hibaztatod mindnért mert te nem vagy hibás az raszsizmus.
  • Gfreiter
    Az, hogy valaki valamit nem tud, az nem jelent felmentést. Főleg nem akkor, ha ezzel az egész világot bajba sodorja. A másik dolog, amit gondolok, hogy ha valaki éhezik, annak nem kaját kell adni (mer utána várja a sült galambot), hanem megélhetést. Ha a sok szar kaja helyett, amire csilliárd-milliárd dollárokat költöttek - és ráadásul a nagyrésze helyi "nagyfőnökök" kezébe került - mondjuk teszem azt területfejlesztésre, vagy egyéb értelmes, alapként szolgáló dologra költötték volna, akkor ezek kaptak volna egy esélyt, hogy megmutassák, hogy normális életet is tudnak folytatni. De így meg csöbörből vödörbe, a pénz meg a kaja, meg a világ energiakészlete fogyton fogy. Szal ez nem politika, ez nem rasszizmus, hanem egyszerű racionalizmus ;)
  • Strahd_
    Másik nag ya halálozási arány betegségek éhinsg miatt ezért egy kultura rszokik a sok gyerekre hoyg legyen túlélő. mivel a gyogyszerek az élelmiszer segélyek stb megnövelik a túlélök zsámát ezért tulnépesedett a föld. de ha megfigyeled exponenciálisan nö a föld népessége. Mindez terület függö . Ott ahol éhinség van több gyereket csinálnak hoyg legyenek utodok akik majd segitenek és eltartanak majd akik szintén ugyanigy gondolkoznak és igy nö a népesség. Erre rájönnek a népi hiedelmek vallások stb.
    mintahogy a a legtöbb egyház hevesen tiltakozik az abortus ellen miért is? mert gyilkosság? ne csinált volna gyereket de azt az ember az alapvetö ösztönei miatt megteszi. És miért kapja el a feleságát máshonnan te is onnakapod el a barátnöd? miért nem hazsnál ovszert sok oka lehet szintén kultura vallás stb. de ettöl ö még nem elitélhetö. oktatni tanítani kell. miért zsákmányolják ki a délamerikai indiánokat akik ivágják az öserdöt nekik pénz kel a napi tuléléshez és leszarjk ha 10-20-100 év mulva ettöl kihal fél európa nekik akkor ott kell élniük!
  • Strahd_
    Megmondom vallási oka , tudatlanság , szokás stb. sokminden lehet.
  • Gfreiter
    kecskebél = állatbél = indiánok kotonként használták.
  • Gfreiter
    Még egy uccsót: az éhínségben szenvedő térségek túlszaporulati hajlamát azzal magyarázzák a kutatók, hogy az éhezés nagy mértékben megnöveli a nemi vágyat...
    Na ezzel most hol a mentség, hogy felelősségtudat nélkül hoznak a világra olyan utódokat, akikről nemcsak hogy nem fognak tudni gondoskodni, hanem több, mint valószínű, hogy születésük előtt már HIV-vel fertőzik meg őket.
    Akkor mér nem dugja a tökét kecskebélbe, vagy mér nem tolja meg az asszonyt másik lokáción, vagy mittomén?
    Na befejeztem. Csak ezek a dolgok engem bazira foglalkoztatnak, de most ezér nem nyitok topikot, hogy mindneki lerasszistázzon, holott sokan ennek a fogalomnak az értelmével nincsenek tisztában.
  • Gfreiter
    Nem politizáltam :)
  • MarkBlade
    Ja és szex mint háború.. :)
  • MarkBlade
    Világbékét akarunk.. :)
  • Gfreiter
    Márpedig a világ 90%-a nem úgy néz ki, mint ahogy itt Európában, Magyarországon és a Föld civilizáltabb területein történik, és ahogy azt nap mint nap látjuk. Azt hisszük, hogy ez az általános, ez a mindennapos. Pedig hajszálon függ, hogy mindez örökre elpusztul. Hiszen mi azt hisszük, hogy ez mindig így volt, hogy felszállunk a buszmegállóban a buszra, és otthon vagyunk, pedig lófaszt. Hány millió év alatt sikerült (és nem mindenkinek) eljutni oda, hogy legyen busz, buszmegálló, meg közért, meg kábeltévé. Kicsit egyszerű, hétköznapi példákat hoztam fel, de ezek bizony nem magától értetődő dolgok, ezek nem maguktól teremtődtek, csak mi "hisszük" azt. ezeket az alkotásra képes emberek hozták létre.
  • Strahd_
    Szerintem ne legyen itt politizálás legyen béke!
  • Strahd_
    Ne izgulj mi meg itt G-t ugyanugy ha rasszista kijelentései vannak .)
    bocs az offért
    Az emberiség saját magaát irtja majd ki csak idöt kell neki adni erre és siman megcsinálja amig a hadiiparra megy rendeteg dollármilio és nem az emberek jólétére. Amig emberek egy csoportja sajt sérelmeit ártatlan emberekken torolja meg nem politika észérvek hanem a fegyverek szava a döntö. Amig a születésszabályozást a vallási vezetök TILTJÁK hisz ahhok elfogynak a hiveink akik pénzt adnak addig baj lesz a világgal. de majd a világ elsöpri az embert és akkor a kék kis golyo tovább keringhet békességben a naprendszerben. Amin vagy lesz élet vagy nem.
    de majd ha egyszer idegenek meglátják a bolygot talán arra lesz remény hogy ök jobban csinálják majd mint az emberiség és nem irtja ki saját magát.
  • Gfreiter
  • Gfreiter
    Igen, ez várható volt. Viszont ilyenekkel "jellemzésekkel" csak azok dobálóznak, akik nem néznek a dolgok mélyére, nem látják át a világ, lét értelmét, működését és azok összefüggéseit, hanem csak reggel mennek a dolgukra, este hazamennek, nézik a blőd műsorokat, és filmekből, meg média által kreált okosságokból nyerik minden világnézeti beállítottságukat formáló forrásokat.
  • THE matrica
    Ezt is bizti azok a kurvacsinálják mert meg akarják szerezni a mi kis bolygócskánkat
  • THE matrica
    Sziasztok télleg milyen volt a meccs nem tudtam menni mert nem volt netem. csak a véleményem nem kell lebecsülni a természetet nézd meg nálunk ma esett a ho pár évvel ezelőtt ilyenkor maár rövidgatyában szaladgáltunk.
    Kezd eltünni a tavasz + az ősz teljesen felborul az időjárás. Ennek beláthatatlan következményei lesznek szerintem 50 év mulva nem lessz ember ezen a bogyón.
  • Pepti@work
    hehe, engem ugyanezen felfogasom kifejteseert egy masik topicban lerasszistaztak es lebunkoztak :-)

Nekem pl az afrikai nepek ehinsegerol halva nem az elelmezesuk megoldasa jut az eszembe, hanem az egygyerekes csaladminta bevezetese es megtanitasa nekik... Meg nem kajat kuldenek nekik, hanem kotont.
  • Al Bundy23
    neked bazze majd a kecskéket csoportositjuk akiket meg kell kurelnod eheheheheh
  • rezes
    Az entrópia növekszik.Kerüljük el a hőhalált.Csoportositsuk a noobok fragjeit Rezeshez.
  • Al Bundy23
    hát még lehet hoyg van is benne valami :)
    elvégre a természet eléggé önfentartó tud lenni...
  • Gfreiter
    Mert az a helyzet, hogy a Föld energiakészletével néhány (tíz?)ezer ember rendelkezik, és kegyesen osztogatja jó pénzért a Föld csóri polgárainak, de ennek nem lesz jó vége. A másik, hogy már rohadt sokan vagyunk ezen a Földön, és a természet ezt már nem bírja el, főleg azt nem, hogy több milliárdan csak ülnek, és "használják", szívják a Föld erejét, de semmi egyéb. A természet ezért betegségekkel súlytja a világot, és főként ezeket a népeket, hogy saját maga állítsa vissza az egyensúlyt. Lehet, hogy ez most nagyon brutálul hangzik, de sztem a természet "tudja" mit csinál...
  • Gfreiter
    Jó lelépté szó nélkül hä...
  • Gfreiter
    És egyáltalán nem volt semmi sértő a hozzászólásodban
  • Gfreiter
    Persze, én sem hiszek kimondottan abba, hogy egyik napról a másikra ilyen radikális változások történhetnek az éghajlatot illetően, és tudom, hogy a média minden szikrát felhasznál, hogy lángot csináljon belőle, és ez nekem sem tetszik. Viszont a Föld veszélyben van, és ha nem változik meg az emberek hozzáállása (lásd nagyipari termelők, és egyéb lobbyzó politikus genyó bűnbandájuk), akkor szép kis kék bolygónknak annyi...
  • Al Bundy23
    nyema problem, mert itt senki sem hitte el, csak elkezdtünk ezen humorkodni, meg megtárgyalni hogy ez kurvára kamu..
  • Pepti@work
    G, Slow: nem konyveltem el senkit semminek, csak a median iszonyatosan fel tudom huzni magam, hogy minden hulyeseget megprobalnak megetetni a neppel. Es azon is, hogy a konnyen befolyasolhato fiatalokat (ertem ez alatt a hugomat) meg sikerul is nekik megetetni.

(egyebkent nem vagyok meteorologus, hanem informatikus, de mivel felesegem elegge otthon mozog ebben a temaban, es a foglalkozasa is ide koti, eleg hiteles forrast hallok szvsz. Bar a kialakulas idotartamanak hossza tanyleg tulzas volt reszemrol, a lenyeg, hogy nem 1-2-10 ev alatt alakul ki a jegkorszak meg a globalis felmelegedes sem)

Es bocsi az esetleges serto hangnemert (nem ugy gondoltam, beccsszo), csak ma ez volt kb a 20. hely, ahol errol olvastam.
  • rezes
  • kisbruno
    sziasztok

tölcsd fel ide
  • Zuluka
    valamit nem jol csinálok ugy látszik lama vagyok
  • Zuluka
    [/IMG]
  • Strahd_
    Na és szép lányok vannak ott .)
  • Lance Armstrong
  • Zuluka
  • Zuluka
    Dexa köszi a meccset nagyon szuper volt máskor is gyakorolhatunk csináltam képet hoyg lehet ide felrakni
  • Gfreiter
    Mi is az IP?69.56.172.194?
  • Gfreiter
    Ez így van, de mivel a fordítandó anyag itt figyel a gépemen, ezért óhatatlanul is időről időre felkukkantok ide :D
  • Al Bundy23
    heyes :)
  • Gfreiter
    Najó, egy kicsit...
  • Al Bundy23
    te mindig azt mondod hoyg tanulnod kell meg forditani, aztán mégi smindig itt esz a fene :) gyere as hit serverre, elkenem a szádat bridge megy éppen :)
  • Gfreiter
    Most? Este nem jó?