60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Az lehet, csak nekem nem jön be az új 3D sight... M4-nél még elmegy.
  • Al Bundy23
    ja lenézi szegény IF troopereket :) pedig milyen bitangul lehet loni a fasza ak-val :)
  • rezes
    HAT AZERT KORHAZON NE FUSSUNK OSSZE AZZAL A SZAR FEGYVERZETTEL
  • Al Bundy23
    mér és a sneicit mitöl nehéz megkülönböztetni?? a cápátol? :)
  • Mighty
    Éppen izzítjuk a zero hour servert :)
  • Mighty
    Asszem nem ebből indult ez az elnevezés.
    Póriasan gecinek neveztük őket, mert:
    1. nehéz megkülönböztetni az opfortól
    2. szar a fegyverzete

De lehet, hogy rosszul tudom.
  • [negativ] Cirek
    látom, jól elmerültél a munkában :D
  • Al Bundy23
    micsoda lenézés...
    de te is voltál ebihal....
  • Gfreiter
    Nekem az a véleményem, hogy nem láttam még olyan hidat, amit közvetlenül meg lehet kerülni. Tehát nem túl valós a pálya. Sztem a sima Bridge jobb, mert ott tényleg arról van szó, hogy a két csapat a híd két végén áll, és győzzön a jobbik, nem pedig arról, hogy kerülgetünk össze-vissza. De ha többnek úgy tetszik, felőlem lehet Bridge SE...
  • Mighty
    Gondolom műxik. "Melózom" éppen
  • Mighty
    xSU úgy híjja űket, hogy snecik
  • Gyadi
    LOL :D
    Csak annak meg nem szívesen állnak be sokan sajna, pedig RPK rulez :D
  • Tikal #31180
    kezdő pályának meg a bridge nem tul jo szerintem...
  • [negativ] Cirek
    neked müxik az ase-d?

vkinek müxik az ase-ja?
  • Tikal #31178
    parasztkatona attol még lehet :)
  • Gyadi
    Jah, csak sok kezdő magyarnak nincs meg a 15honorja, vagy az SF kiképzése ezért nemnagyon lenne jó sfes pálya..
    A rötyi (W.C.) még jónak tűnik :D
  • Mighty
    Most nem kell pössentenem
  • Tikal #31175
    szerintem vmi jo kis sf-es pályára is mennének a népek, vagy WC :)
  • Al Bundy23
    szevasz viperátor :)
  • Gyadi
    AmericasArmy.com:
    Please be advised that if someone tries to recommend a program called "AuthUp" to fix the current Auth issues, it is a trojan horse. Do NOT run the program.

Please verify that any program you use for AA is sanctioned by the US Army (it will be listed on the website)
  • SSBeeci
    6982...lol kicsi G hozzászólásilag rendes házigazdaaaaLOL Na mizu van lányok?Mindenki itt tengeti az időt, azt gamma meg sneki bbáázz
  • Al Bundy23
    oké akkor rakd át KOCSORD_SE-re :)
  • Dexa
    akkor bridge legyen vagy bridge?

de majd átrakom este (nemsokára) Insurgent Camp-re hátha feltéved még 1-2 xSU tag is...

• Prank
    bridge jó...
  • Mighty
    Jó. Tedd át mondjuk............ bridge-re
  • Dexa
    NÉP: mint írtam átrakhatom máshova is de azért van itt mert a nagy többség arra jön és hogy soxor ne legyen nap közben üres a szerver és aki akar az tudjon feljönni gémelni netre ezért ilyen pályákon szoktam hagyni...
    de kérésre átrakhatom máshová is...
  • Al Bundy23
    na hát igy is kell , dpilomatikusan kulturáltan lerendezni...
  • Dexa
    mert korrekt módon Ldumáltunk és megkértem rá, mert eddig volt olyan hogy kevertek (igaz csak kevés*) és kérdezték hogy miért vagyok 1ik alaklommal HAF-os, másik alkalommal HIT-es... (sokan csak a Dex-et nézik) és ezért kértem meg hogyha tudna akkor változtasson a nevén...
    ő korrekt volt és mondta hogy igen, kerüljük L a félreértéseket, ezért a dánke neki...
  • Al Bundy23
    én is, pedig rühheltem, de kezdek ráérezni a szépségére :) bár az se még mindig jobban bejön, de lassan az összes pályát megkedvelem :)
  • Mighty
    Jajajaja! Mostanában én is rápöccentem sima Bridge-re :)
  • Al Bundy23
    hja most már dekszi-nek irja :)
  • Prank
    miért kéne nevet változtatnia?
  • Prank
    kabbe:)
    bridge jó...
  • Dexa
    köszönet a HAF-ból Dexi-nek hogy hamar megértettük egymást és hogy majd nevet változtat...
    dánke
  • Dexa
    ebáut április környékén...
    pontosat még nem tudtak írni (ha jól láttam)
  • Dexa
    mert sokan ha látják hogy nem official akkor tipli és lépnek is tovább...
    akik meg csak a játék miatt jönnek azoknak ezek a pályák kívállóak, pontosabban ezt szeretik (elfelejtettem még belevenni a Weapons Cache pályát, mert azért arra is jönnek...)
    szal nagyrészt tőlünk vki úgyis elérhető, max tud pályát is váltani... amit adott esetben kérés alapján egyből megy (fórumos kérést is teljesítünk... ;) )
  • Pepti
    Igen, az SCI-ban rakjak ossze az IBM gepeket (ezert vettek meg meg egy csarnokot :-)) Ja, en tatai vagyok, es pont ismeros cegek meloztak naluk, onnan tudom.

es hogy en is ON maradjak: nem tud valaki valamit az europai official szerverekrol? Lesznek? Ha igen, mikor?
  • Tikal #31155
    akinek tetszik a bridge jelentkezzen egy seggberugásra

bridge SE még jo is, de a sima bridge nagyon tré pálya szerintem, legalábbis számomra nem valami élvezetes, mekkenya még csak csak... :)
  • Dexa
    mert amikor nem vagyunk fent akkor olyan pályára állítom amire biztosan feljönnek az emberkék (főleg magyarok)...

amire nagyrészt feljön a nép az Bridge, Bridge SE, Mout McKenna
    ezért láthatsz majdnem mindig Bridge-et a szerveren...
    este amikor kezd gyűlni a nép akkor átállítom más pályákra is egyből...
    automatikus pályaváltásnak meg nincs szerintem sok értelme, mert mondom, nagy többségben ezeket a pályákat szeretik... és ha mi úgysem gémelünk, akkor ők is tudjanak olyanon játszani amilyen nekik tetszik (a többségnek)...
  • Tikal #31153
    HIT serveren miért mindig a bridge megy? az olyan jo pálya? nem mintha beleszolhatnék, csak érdeklődés képpen