60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [negativ] Cirek
    jaja, őt minnyájan szerettük :D
  • Slow
    nba live 2004 fórumba írogatott
  • Free
    Már mind1 :o)
  • Dexa
    np

bár Tikalnak is volt 1 kedvence a szerveren, az a Sonnen...akárki...
    soxor kiemelte...
  • Dexa
    ő kicsoda?
    mármint LezLee...
  • Free
    Nah már lényegtelen megtaláltam :o)))
  • Free
    elméletileg ő is armyzik vagy mi...
  • Mighty
    Ismerjuk......?
  • Mighty
    Imerjuk mi egyaltalan?
  • Free
    Gyerekek nem tudjátok hogy LezLee hova szokott itt írni a fórumban ??? merzt kész a logoja

• Al Bundy23
    mi az hoyg fogpiszkáló?
  • Al Bundy23
    nem gondolom, tudom.usában 2100dollár, aztán mire bejön megvám áfa bfa cfa gyufa mindent rákurnak akkor már bizony itt járunk árban :) még jó hoyg egy bedes vasamba kerül a cucc :)
  • [Rush]
    Gondolod ez a fogpiszkáló annyit ér?
  • Al Bundy23
    akkor ugy 500-550ezerel gazdagabb lennél :)
  • [Rush]
    mondjuk én ezt eladnám
  • Al Bundy23
    de lensz, figyeljmá, ménem kened meg a nénit? hátha ad utána egy csokit :) vagy rádirja a lakását :)
  • Al Bundy23
    és tényleg :)bár én nem panaszkodom.....és engem vén banyák nem kérnek fel sex-ra
    de azé májusban érkezik nekem valami....szoval ez, és ezz nem mondanám hoyg semmi..

bocsi az Offért :)
  • [Rush]
    akkor te nem kapsz semmit
  • Al Bundy23
    pfff lensz..erre csak annyit :) hoyg mindenkienk ami jár eheheheheh
  • Lance Armstrong
    Vazze, nem csináltam meg, amit kért. Ráadásult ingyen kérte a rigadék.
  • patacsi HUN
    aztán jöttek a nyanyás rémálmok... bbbrrrrrr
  • Free
    Ma olcsó vagyok :o)) Tavaszi árengedmény 90%
  • Free
    És mennyit fizetett??? egy 100 E FT ért bevállalom :o)))
  • [Rush]
    Fénykép, video?
  • Tikal #31211
    és milyen volt?
  • Gyadi
    Tudjátok Abraxarakszik :D
    De mán jobban van:
    "[DEV]AceKilla (12:02 PM) 2004/03/09 : Abraxas is doing much better, he is in the office again now. He still has another surgery left, but he is in great spirits."
  • [Rush]
    nem mondod...
  • Lance Armstrong
    Szomszédom megkért, hogy feküdjek le vele. 65 éves nénike.Aztán mondom neki : és hogy , aztán . Lassan kiheverem a traumát, már kezdek lenni. Tehát
  • Lance Armstrong
    A béka nem alszik, ha szuszog a hold. Help, nem tudok aludni!!! Már ármiztam is, de semmi. Most jön az olvasás 8]
  • [negativ] Cirek
    lol

inkább nem próbálkozok.. :D

ja Dexa:

köszi a gyakorlási lehetőséget, és köszi mindenkinek aki a szerveren volt!
  • [negativ] Cirek
  • Dexa
    na akkor biztos ami biztos most mountain pass van, csak hogy nekem legyen igazam
    :D
  • Slow
    na ja, de ez télleg kicsit béna, ha belegondolsz, nem sokat kell kerülni aridzsen :)

azt kellett volna, hogy a támadó csapat egyik fele a híd lábához érkezik, mint most, a másik csapat meg a ridzs magasságában le lenne dobva ejtőernyővel,amivel le lehetne kormányozni a völgybe, a híd alá, és akkor ugyanígy 3 felöl lenne a támadás...

kár hogy már kész a map ;)
  • Tikal #31199
    csak sima bridge-n az erőviszonyok nem vmi jok... akik pl sok honort akarnak azok mennek bridge védeni. Szoval a pálya nem vmi szerencsés, azért is adták ki az SE-t, valos éltben egy hidfoglalás azért nem igy menne, támadoknak kéne még egy kis támogatás...

egyébként az hogy valos életben te még nem látál ilyen hidat am megkerulhető az egy dolog, de létehet, már csak azért is mert ez nem egy folyon megy át, hanem csak egy völgyön, gyalog ugyan átkelhetnél hid nélkul is, völgyön, kerülön, de jármuvel már nem, ezért van a hid. érti? :D

ilyen hidat én kapásbol tudok neked mondani itt a bükkből, kisvasutnak van épitve, gyalog nem kll rá menned, mert mehetsz alatta is, mellette is, de a terepkörulmények olyanok hogy a vasutnak kellett a hid.
    :)
  • Tikal #31198
    tom
  • Prank
    tévedik...
  • Mighty
    Tévedsz...
  • patacsi HUN
    ilesmi :)
  • Al Bundy23
    én if-el sose célzok....nem célravezetö :) inkább a kis sárga pötty :) nagyobb a hatékonysága mint a ratyi ironsight-nak az tény
  • Gfreiter
    Új? Mi új?