60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • geri777
    hellosztok aki 2.5 tön játszik az felvenne msn re ??

msn cimem [email protected]
    köszi
  • Balintrial
  • tiburon26
    ez hüje.
  • CSUKA
    Counter Strike=CS=csé
    Játsz Counter Strike-ot! = Játsz CS-t!= csézz!

Hagy a fenébe az AA-t... amúgy is rontják a játékélményt. egyre szarabb játék.
  • tiburon26
    tessék?
  • Balintrial
    csézz
  • tiburon26
    ezsem segitett!ugyanaz a hibaüzenet!mi lehet a baj???
  • tiburon26
    megoldottam.megcsináltam mindent amit tanácsoltál,semmi eredménye-ugyanazt irja ki!ujrarakom hátha...
  • tiburon26
    lapozófájlt hol tudom beállitani?
  • CSUKA
    próbálkoszz szorgalmasan... régibb/újabb videódriverekkel, Legyen legalább egy 512Mb-os lapozófájl beállítva, vedd ki az intrót a játék elejéről. (amit nem sokkel lentebb másoltam be), lőjj ki minden letöltőprogramot, vírusírtót akát... meg még ha van akkor az office, és társai futó folyamatokat a háttérből lődd ki.
  • tiburon26
    semmi ötlet?
  • tiburon26
    hali!segitsen valaki!inditásnál ezt a critical error üzenetet kapom:
    Build AmericasArmy[BuildDate:2008-01-25_BuildVersion:2.8.3]

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2995 MHz with 1023MB RAM
    Video: Radeon X1950 Pro (6783)

General protection fault!

History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine
  • CSUKA
    www.AAO.hu

írj ha nem ez a probléma... ha nem ez, akkor a videódriverekkel kéne machinálnod
  • windrider
    Köszi. Az van, hogy a drága munkahelyemen le van tiltva az aa.hu...
    2.8.3-at szedtem le (De igazad van, ezt elfelejtettem leírni)

És mégegyszer köszi, remélem ez segíteni fog, ha egyszer hazaérek majd ki is próbálom.
  • CSUKA
    www.AAO.hu -ról egy kis részlet. A faq-ban találtam, -milyen meglepő- :D

Szerintem ez segíthet a problémádon:

"Játék elején induló intro eltüntetése
    Az Armyops.ini állományban található egy sor:

LocalMap=Entry.aao

Ezt kell módosítani erre:

LocalMap=Entry2.aao
    "

Amúgy használd a legfrissebb AA verziót. Vagyis a 2.8.3-at
  • windrider
    SZiasztok,

Volna egy kérdésem, hátha tud rá valaki válaszolni. Úgy döntöttem, hogy újra elkezdek armyzni. (Utolája azt hiszem, hogy a 2.3as verzióval játszottam). Rendben fel is települt, de elindulnia nem sikerül. Bedobja a kép közepére az America's Army logót. A háttérben fut az AA.exe, de innen tovább nem jut. Nem tudom mi lehet a gond. A kérdések elkerülése végett a konfig: Intel Dual e6760 2,66 gHz, nvidia 8800 gt, 2 giga ram. Szóval ez nem hiszem, hogy gondot okozna.

A segítséget előre is Köszönöm!
  • CSUKA
    Sorry, de kb a 2.8.1 - .2 körül vezette be a pb -ha jól emékszem- ezt a kötelező pbprogit.
    Ekkor már rég nem volt linuxra AA (legalábbis a játék része)
    Uccsó linux verzió, -tudtommal- a 2.5 volt.

Ugyan annyi csaló maradt, de 2 kis szolgáltatást és a vele járó 2 háttérben futó alkalmazást eredményezi ez a pbsvc.exe. Meg a kezdetekben kisebb laggokat, de mamár tűrhető...

Egye fene lekopogom, mert mostanában gyakran cod4-eztem, és ami csalómennyiség ott van, hát az durva. Kb tázada az AA-ban játszó csalók számának.
  • CSUKA
  • mumpic
    Köszi, letöltöttem, ha eljutok egyszer odáig hogy windowszal bootolok, akkor kipróbálom :)
  • CSUKA
    nem lehet újratöltés közben ajtót csukodatni, alig lehet valakit beflashelni. Csak akkor hat a flash, ha közvetlenül beledobod az ellenfeled szájába, bugos lett a konzol (mert oda még nem sikerült az előző verziókban bugot tenni), bugos lett a 203 (10/7x nem öli meg a telibetalált ellenfelet)

És semmiféle idegesítő bugot/menühibát nem javítottak az előző verziókból. Ugyanúgy megvannak a régiek.

Csak tudnám minek írnak nekik olyan szorgalmasan az emberek. Miért adnak jó tippeket. Miért mondanak jó elképzeléseket az idióta DEVeknek.
    Szarnak ezek az egészbe... meg van nekik hagyva, hogy legyen legalább 2-3 új verzió/év, a többi meg pb/és az adminok dolga.
  • CSUKA
    ezt
  • mumpic
    Pontosan mit töltsek le? A pbsetup.exe-t már próbáltam, végig is ment, és ki is írta hogy uptodate a punkbuster.
  • Zuluka
    töltsd le a pb és futtasd le
  • mumpic
    Sziasztok,
    nagyjából elolvastam az utolsó 50 hozzászólást, így kicsit félve teszem fel a kérdést [:D]
    Szóval, utoljára mikor még aktívan játszottam, azt hiszem 1.9, esetleg 2.0-át írt ki verziószámnak ;). Linuxon mostanában elővettem a 2.3-at (ennél feljebb csak windowsra van), de úgy gondoltam, egye-fene megnézem a legújabbat.
    Fel is raktam egy windowst, de az van, hogy nem tudok belépni semelyik szerverre, hármat-négyet változik a kép töltés közben és visszadob az AA browser részre, közben semmit nem ír ki, egy fia hibaüzenet sincs. Valami pbsetup.exe nevű okossággal frissítettem a dolgot, de fenti jelenet játszódik le utána is.

Hol a hiba?

(amúgy baromi furi a felület a 2.3-hoz képest)
  • N3TuddKi
    inkább várd meg a következő peccset. szerintem...
  • Vicking
    Üdv!
    Sehol nem találok leírást... mi változott az új verzióban?
  • CSUKA
    Tök más mint az AA. Az AA elvileg a valósághoz közelítene. Illetve a valóságos amerikai IQlight emberekhez, katonákhoz közeledik, de mind1. CoD-ban túl sok mindent csinálhat egyszerre a karakterünk (nem is egy kategória az AA-val). AA-ban viszont egy sor dolgot letiltottak, ami bugot nem tudtak kijavítani. Gondolom egyre több amerikai dolgozik rajta, ezért lesz egyre szarabb. Ha lesz CCCP Army, és u.ilyen tempójú/elvű játék lesz, akkor majd azzal fogok játszani. Na nem mintha szeretném a komcsikat, csak az amcsi agymosós baromságokkal telelett a tököm. :)

• gstup
    Én próbáltam,nem is tudom milyen rangig vittem,de eléggé irreális volt...Mondjuk nem rossz game.Kedvencem a sniperkedés...
  • CSUKA
    Tedd azt amit én... játsz CoD-ot! Várd meg amíg kijön egy értelmes AA verzió! Ez kb a 4-es meteró átadásával lesz egyidőben, de legalább nem idegeskedsz rajta annyit...

Én már lassan 2 hete nem AA-ztam. És nincs is tervben, hogy akarnék.
  • MaxPayne
    Valaki Help pls
  • MaxPayne
    De azt nem értem milyen file-t nem talál telepítésnél?
    az aao.hu oldalról töltöttem le telepítettem. Előtte a TEMP és TMP
    változóknak a helyét megváltoztattam de mikor a telepítés végéhez ér azt írja hogy a rendszer nem találja az adott file-t. De nemtom milyen file-t :( ha valaki tud erre valamit pls szóljon.
  • CSUKA
    Tuti, ez is bugos...
    http://gallery.mobile9.com/f/154474/
  • Sadist
    Ha találsz szervert, akkor de.
  • MaxPayne
    Régi verzióval, a 2.8.2-vel nem tudok már játszani ugye?
  • Prank
    nem, régi nóta
  • repro
    26 új üzenet.. új peccs?
  • Sadist
    Dehogynem van, csak be kéne mászni admin felületre.
  • Mighty
    Oszinten mondom, en mar azt se tudom hogy kene. En meg a jo oreg kezi html szerkesztest csinaltam. Meg szerintem jogosultsagom sincs mar.
  • MaxPayne
    Most elkezdte a telepítést de a végén azt írja ki hogy a rendszer nem találta a könyvtárt, és kilép. Valami más gond lehet.
  • fdsag
    Köszi!Valahogy mégiscsak letöltődött.