60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Negwar
    Nekem is megszakadt:-( Az OP ok szerint rosszul lett feltörve és nem müködik ezért szedték ki a megosztásbol még várni kell egy picit mire meglesz
  • Tikal #31474
    megszakadt a töltés, most meg már nem találok senkit....
  • [Rush]
    Tikal este kipróbálhatnánk
  • mstummer
    Kellemes másnapot mindenkinek! :D
    Tikal!Melyik hubon érted el a BF vietnamot? Én is kiváncsi vagyok rá....bár a köv army peccset jobban várom :)
  • [negativ] Cirek
    jó reggelt!
  • Gfreiter
  • Tikal #31469
    odaadom :D
  • [Rush]
    valkit nem érdekel 1 ABIT KD-7es alaplap? 10 ropiért (irányár) odaadom akárkinek
  • Tikal #31467
    ha megnyomom a ctrl alt del-t bejön az a bigyo ablak, a gond csak az hogy a fejléce eltunt, ahol válthatok a folyamatok, hálozat felhasználo fülek között, hova tunhetett? :)
  • Gyadi
    UP!
  • patacsi HUN
    néha olyan fölösleges munkának tünik... :)
  • Negwar
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááárrrgghhhhhh nincs szabad slot:-S
    Napalmot komolyan F-4 gyel? ez lesz az év játéka. khmm persze az army után:D
  • Al Bundy23
    szal HOgy ITT JÖN.....
  • Al Bundy23
    meg bizony és nagyon odabasz :)
    elképesztö miko zuzol egy jeep-el azt szol a RÁDIO :)
    nagyon hangulatos...arrol nem is beszélve hoyg Fantommal lehet szorni a napalmot ezerrel:)
    Ahoyg én tettem.. beszállok ezerrel a fantomba, be is irom egybol mindenkinek hogy "RETTEGJETEK ITT HOGY AZ ÉGI VESZEDELEM".....Hát erre nem egy saját menetoszlopot kentem széjjel :)))))))))
  • Negwar
    Nem ba..ol fel!!! már megjelent a batlefield vietnam:) Megyek töltöm én is:))))
  • Tikal #31460
    hát ez jo, most bállt 500-600kB/s-re még 10 perc és lent az első CD :DDD
  • Tikal #31459
    srácok, káprázik a szemem vagy ilyen tényleg lehet? DC-ről szedem a bf vietnamot, T3-tol 1,3MB/s-el....
    alig 2 perc alatt már le is jött 200 mega, most kezd lassulni, de ha eredti tempoval szedte volna akkor 8 percig tartott volna egy CD leszedése
  • Prank
    én nem jegyeztem meg sehogy...
  • zotyesz
    Én pedig azt jegyeztem meg, hogy a floppynál mindig pont ellentétesen kellett lenni, mint HDD-nél. :)
  • Mighty
    En ugy jegyeztem meg, hogy a piros csik a tapkabel mellett kell, hogy legyen :)
  • hykao
    Úgy kell összedugni, hogy az 1-es tüske (ez jó esetben be van számozva) kerüljön a piros csíkhoz, ha nincs se a tüske, se a kábel megjelölve, akkor marad az összes lehetőség végigpróbálása (sajnos).
  • Tikal #31454
    áá, már nem merem fel rakni az uj drivert, elmegy a kép aztán megint szopás, igy is el kellet ballagni ismerőshöz, hogy elkérjem a vidkariját :)

ja meg persze van itthon egy trio karim, de ebbe az alaplapba már nem megy bele, az előzőbe még belement, ezen viszont más a kiosztás
  • Tikal #31453
    csak mert voltam egy ismerősnél, és vmi százéves ide kábellel volt a cd iroja bekötve és nem ismerte fel a gép, mikor az enyémmel kötöttem össze ami ilyen piros csikos, már ment is :)
    de akkor hol az összefüggés? :D
  • hykao
    Nekem nincs bajom a 4.3-al. Próbáld meg kikapcsolni a VPU recovert.

A piros csík a pozitív viszonyítási alap, azaz ezt kell passzítani az 1-es számú tüskéhez (ma már lényegtelen, mert végre valahára csináltak tokot a tüskékhez, így csak egyféleképpen tudod bedugni az IDE kábelt - mondjuk FDD-kből még létezik tok nélküli)
  • Tikal #31451
    na, a köcsög ati driver-t felraktam, erre mikor rányomok a beállitásokra, elment a kép, fekete minden... pfff 4.3-at felrakta már valaki?

más: az ide kábelen a piros csik mit jelent?
  • [negativ] Cirek
    ezeket nem lehet, taszítják a golyókat...
    most is vazze 4 golyót eresztek az egyhelyben fekvő srácra kitámasztott sniperrel zölden...
  • Mighty
    Lodd le oket. :P
  • [negativ] Cirek
    tököm ki van a rohadt golyóálló kecsegekkel...
  • Mighty
    Frissítve!
  • THE matrica
    Skacok az americasarmy.hu -n átírnátok a honlapunk címét ?
    www.theclan.hu
  • Gfreiter
    Nem baj, addigra hazaérek... Csősztök :) Megyek Nagymamámékhoz :) Ott vna a Kutyusom is eltemetve...
    Halisztok!
  • Al Bundy23
    jo majd mesélek bár még vagy 6 ora :)
  • Gfreiter
    Maj meséld el milyen volt :) Én szerettem valaha a BF-et :)
  • Al Bundy23
    up%!! tötöm a bf vietnamot :)
    HOOAH!
    kivi vok rá :)
  • Gfreiter
    upper
  • [Rush]
    up
  • Al Bundy23
    Nekem sem tetszett, de kezdem megszeretni ezt a tejfölös szar pályát :)és miylen jókat lehet humorkodni, amikor egy 12 honoprosnál van a sniper, és baszik löni...ha meg lö akkor is csak az égre :)))
  • [HUN]Crassus
    azert a 30-40-es Ping odaver:)
  • [HUN]Crassus
    Hat a Bridge meg mindig szar palya nekem!:)aze thx HIT!

2.1 RULLA!!!!Nekem mar lejott.......
  • Al Bundy23
    fő az optimizmus :)