60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Al Bundy23
    a hit serveren van most vaklami?
    unom a bfv-t :)
  • Dexa
    hát...
    van 1néhány magyar szerver...
    :)
    főleg este felé szokott gyűlni a nép...
    a THE gém szerveren is vannak magyarok (80.95.69.181), a Primesek szerverén is szoktam látni magyarokat (srv.armyops.prim.hu:1816) oder a nevem alatti IPvel (195.56.172.194) érhetsz L magyar szervert...
  • baalmoth
    tudtok valami szervert mondani ahol többségében magyarok jáccanak?
  • baalmoth
    köszi
  • Dexa
    úgy érti hogy miután leszedte ezt a zipelt PB könyvtárat és miután a sajátját törölte és ezt a helyére bemásolta, akkor még leszedi a pbweb.exe progit is (1.7et), bemásolja az ármis könyvtár system/pb mappába és ott Lindítja(futtatja) ezt a pbweb.exe progit (ilyenkor a progi frissíti a PB-t... elvileg)
    ha ezt végigcsinálja akkor nagy valószínűség szerint minden ok lesz, de pölö sajna nálunk Ekének is ez a procedúra nem segített így neki a teljes 2.0a ármit le kellett szednie és azt installálnia...
    de az emberek nagy részének ez a procedúra segít/segített...
  • baalmoth
    hogy érted a frissítést?
  • Dexa
    PB-vel van még mindig gondod?
    pedig úgy kell csinálni ahogy Zsozsi írta...
  • Gfreiter
    mi?
  • pipedog
    ez már megint egy nagy szar
  • pipedog
    kőfike
  • ZsozS
    Eztszedd le és a PB könyvtáradat töröld ki az AAO/SYS -ből és miután ezt kicsomagoltad másold be a helyére és frissítsd!
  • pipedog
    ma kétszer dobott le pedig a pb ujra telepitettem mi a megoldás
  • Tikal #31503
    consolba beirod: reconnect
  • lóbébi
    Azt nem tudtam hogy meg lehet csinálni a reconnect!Lécci írd le nekem hogyan lehet ezt megcsinálni?Úgy látszik hogy még sokat kell tanulnom!Csak az a kérdés jár a fejemben hogy mi van még?Köcci Lóbébi
  • Al Bundy23
  • ZsozS
    Vagy nem is kell játszani, mert ha ilyet tud 3-400-as pinggel, mit tudna 60-as al???!!
  • Al Bundy23
    hátilyenkor jobb rekonnekt, vagy várni egy két kört..hátha megjavul
  • Al Bundy23
    a meglepö az volt hoyg igy is simán sznájpolt 1 lövessel...
  • Gfreiter
    Nekem egyszer a Pipelinen voolt olyan, hogy a játék elején egyből az összes csapattársam opforként jelent meg. Azonnal vesztettem pár honort :) Azóta, ha ilyen van, akkor inkább beírom a konzolba, hogy reconnect, és akkor garantáltan nem gyűjtök be ROE-t, de nem kell izgulnom, hogy nem lesz helyem a szerveren :)
  • Dexa
    ez jó kérés mert mondom, meglepő volt hogy 3-400-as állandóval matrica ott pupillázott a szerveren...
  • Dexa
    sajna ezzel nem tudsz mit csinálni...
    ha rosszul tölti be neked a pályát a vasad, rosszul küldi L az információt a "kiszolgáló szerver", akkor akaratlanul is ilyen meglepetések érhetnek...
    ha aránylag közel van a saját akkor nem olyan problémás a dolog, de ha messze van akkor már tényleg gáz van, mert én is biztos lőnék rá egyből hacsak nem jelentkezett volna be pontosan és tudnám hogy az biztos saját hiába van ellen cuccban...
  • lóbébi
    Skacok!Volt már nektek olyan szituációtok hogy saját csapattársad Opfor ruhában mászkál?Képzeljétek el hogy most jöttem le egy offical szerverről és játszottam addig amig valaki ugymond "átöltözik opfor ruhába méghozzá saját csapatomból való volt!Ezek után kibaszottul óvatos voltam mert nem tudtam megkülönböztetni az ellenséget.Sajnos kétszer lelöttem az ő hülyessége miatt és engem kizártak a játékból sőt börtön képet kaptam!Hát ki tudja ezt megmagyarázni nekem?Lassan már tele a hócipőm ilyen hülyességekkel!Lóbébi
  • Al Bundy23
    amugy milyen neted van?
  • Dexa
    mi is thx a gémet...
    azt én is néztem hogy egyedül neked volt tényleg magas a pinged (3-400 körül)
  • Al Bundy23
    ja jó volt föleg hoyg csit gyanusnak lettem titulálva :)
    ezt bóknak vettem :)
  • THE matrica
    Nna ez jo volt igaz a fele gémet laggban töltöttem de azért jo volt. :D Fuck you my ISP
  • [negativ] Cirek
    najó, picit lehet
  • Gfreiter
    Köfi :) Csak egy kicsííít...
  • [negativ] Cirek
    jó bulizást!

aztán nem ám berugni... lol..
  • Gfreiter
    Szal Alcohollal csináltam, mert ott nem kell kijelölni semmit, csak másolás, és kész :)
    Na L partyra, jók legyetek, oszló hullát ne egyetek...
  • Gfreiter
    Megvan, köszi mindenkinek :) Műxik is :D
  • [negativ] Cirek
    mivel zene ezért audio CD.
    én mér soxor csináltam biztonsági másolatot gyári CD-kről , nem lesz semmi baja hidd el!
  • Gfreiter
    A kocka el van vetve... Alcohollal kezdtem másolni, meglátjuk mi lesz belőle :)
  • Gfreiter
    Nemtom mit jelöljek ki, Audio CD-t, vagy Data CD-t :(((
  • Gfreiter
    Ok, köszi. De nem lesz gond, hogy gyári CD-t másolok a CD másolása nevű opcióval?
  • Tikal #31480
    clone cd nagyon jo erre, meg az alkohol is

nero-t csak mp3>>audioa meg adat kiirásra használom, másoásra clone CD-t.
  • Free
    Clone CD olyan egyszerű mint állat van 4 gomb és kész azzal sináld meg szerintem ...
  • Gfreiter
    Skacok! Ha egy gyári zene CD-t szeretnék átmásolni egy írható CD-re, akkor melyik progit használjam, és miként másoljam át? Nekem megvan a Clone CD (de azt még nem használtam), a Nero 5.9.xxx, meg az Alcohol 120%...
  • baalmoth
    cső
    van esetleg valakinek lefordított aamanualja?
  • [Rush]
    Van hozzá 1 crackfix(fasz OP-ok, nagyon okosak)

itt is van...