60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Osszefutottam egy regi ismerossel. Sorozgettunk egy picit :)
  • repro
    na nekem most kezdődik az 1 óra.. lehet, h felet csinálok belőle.. :)
  • patacsi HUN
    Strahd_ mester átrakta a home fórumot auto-alkatresz- ről americasarmy- ra :) HOOAH :D
  • Strahd_
    Nálunk péntekenként cvanak iyen bulik ti repro meg egész nap részegen fentrengetek .) mint az operátorok.
  • [negativ] Cirek
    Boldog Sándor, József napokat! :)
  • [negativ] Cirek
    má letelt az 1 óra... :D
  • repro
    hehe mi bulizunk.. Sándor, József napok.. :)
  • Mighty
    Én iiiis. Éhes is vagyok :(
    Még 1 óra :(
  • Strahd_
    Haza akarok menni!
  • Mighty
    ????
  • repro
    április 4? :)
  • Dexa
    na hogy az ármis topicban ármiról is essen szó sulinet és netes rendelések mellett:
    mikó' jön ki a new pecs?
    :)
  • Dexa
    megnézem én mindig amikor ott rendelek (vagy máshol) az oldalát az adott cégnek is, de eddig nem találkoztam olyan esettel hogy a kettő nem egyezett volna...
    (lehet hogy csak ritkán rendelek neten? ;) )
  • Mighty
    Szerinted olyan gyorsasággal frissítik, mint az adott üzlet saját árlistáját? Én pl. ha depo-n nézegetek, mindíg megnézem a kiválasztott cuccot a bolt saját árlistáján is. Még telefonálok is, hogy biztos van-e, stb.
  • Dexa
    de mostmár komolyan előkerestetem neked a szerződési feltételeket őseimmel amint hazaérnek...
    ;)
  • Dexa
    1 évben az adott eszköz értékének 30%át, max 60ezret igényelhetsz vissza...
    velünk is így kötötték a szerződést és másokkal is akiket ismerek...
    (átvertek minket? ;) )
  • Strahd_
    csak nem Migthy a rendszergizda .)
  • Dexa
    nem mindig frissítik?
    ezt eddig nem vettem észre...
  • Dexa
    hajnalt neked is...
    :P
    :)
  • Gfreiter
    Reggelt...
  • Mighty
    A depo-t kéretik fenntartásokkal kezelni (nem mindíg frissítik)
  • Mighty
    Hát pedig én úgy tudom, hogy akkor lehet 60e-et visszaigényelni:
    - ha van miből engedményt adni (éves szja-d meghaladja a 60e-et)
    - a megvásárolt cucc értéke meghaladja a 60e-et

A bizonyos százalék, ha jól tudom, idén júliustól (az áru értékének max. 80%-át, maximum 60e-et)

Majd kiderül az üzletben.
  • Strahd_
    hogy is van ez zotyesz értehtöbb formában? :)
  • Dexa
    még 1 kis off
    tegnap késő este feladtam redelést depoban hogy ma vagy holnap mehessek is a cuccért pestre... erre kiderült hogy törlik a megrendelésem mert a depó nem tudta átküldeni rendesen az adataimat és a megrendelt cucc adatait... néhol hiányoztak dolgok...
    na mondom szép...
    így gyorsan megrendeltem a cég holnapján...
    ON
  • Strahd_
    jó én áfa nélkül nézem mert az ÁFÁt visszakaphatom.
  • Dexa
    60ezret úgy kapsz vissza hogy az érték nem tom hány %-a, tárgyévben max 60ezer forint... (majd előkerestetem ősökkel a pontos szerződési feltételeket de fent van a sulinet oldalán is aszem vagy a BM oldalán... most nem is tom)
    már nem tom hol a szerződés de én is csak úgy igényelhetem vissza a 60 ezreket évente mert a cucc amire kértem az 400ezer felett van...
    pont azt mondtam Gyadinak is hogy hiába veszi meg 60ért a nem tom mit, annak csak a bizonyos %-át fogja visszakapni/annyit igényelhet max vissza...
    a max összeg 1 évben 60 ezer (feltéve ha az eszköz/szoftver is "elég rága" ahhoz hogy 60at kapj... (ez így elég hülyén hangzik, nem? :) )
    nekem a sulinetesek így adták elő a dolgot...

na mostmár jól összekevertelek?
    ;)
  • Mighty
    Mistralban 75 áfával.
  • Mighty
    +ÁFA
  • Strahd_
    100 helyett 50 lett ...
  • Mighty
    Azt nem mondom, hogy piszokolcsó, de pofásan néz majd ki, amikor jövőre visszakapok 60e-et :)
  • Strahd_
    .) Sulinetes programmal vehetem Áfás számlára cégnévre? :D az lenne az igazi .)
  • Strahd_
    elég a diákigaqzolvány? .) levelezö diákot elfogadják? .))
  • Strahd_
    Méghozzá piszokolcson én is gondolkozok rajta
  • Strahd_
    PISZOK JÓ AZ EU SZERVER .)
  • Dexa
    kérdezd mondom meg a helyen hogy mi kell nekik, mert mondom, vhol "komolyan" veszik a dolgot, vhol meg majd csak az apeh..stbnek számít az adott illető...
    nem tom érted-e mire gondolok...
  • Mighty
    A gond az, hogy a rokon nem BP-i :(
  • Dexa
    a helyszínen ahol megkötöttük a szerződés ott be kellett mutatnom a dolgokat... igazolnom kellett magam...
    ;)
    de 1ik haver pl csak bediktáltatta 1 másik emberke adatait akivel megbeszélte hogy az ő nevére veszi meg a dolgokat... és ment neki a dolog... szal ez változó...
    biztos ami biztos vigyél papírokat hogyha mégis kérnék akkor ne kelljen még 1* vissza menned... csak ezt tudom mondani neked...
  • Dexa
    név, cím, egyéb elérhetőség illetve diák igazolvány szám, személyi...stb...
    nekem ilyeneket kellett megadni...
  • Mighty
    Nem én intézem.
    Egyszerűen elmagyarázva: Én adom a pénzt, x.y. nevére megvásárolom. x.y. visszaigényli. Én megkapom x.y-tól a visszaigényelt pénzt.
    A lényeg: kell valamit vinni a vásárlás színhelyére? Vagy elég az én általam bemondott név, lakcím?
  • repro
    Jaja. Az már a te bajod, h APEH-kel hogyan intézed el.