60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Way
    A CDC-től nem kell félni hivatalos álláspont szerint: semmilyen formában nem foglalkozik a passwordoddel. Egyébként sem hinném, hogy a cheat-ek ellen küzdő programíró ilyen kapitális hibát vétene. Meg hát mire is használná a jelszavakat a program?

Tényleg TWL-es jelszavakról van szó egyébként, csak hát sokan használják ugynazt az Army-s jelszaónak is.

Way
  • lenta
    Ja:-) Eddig is bizakodtam, hogy nem vagyok annyira béna, de így 1re jobb
  • Dexa
    látod-látod mennyit jelent a ping is a gémben...
    ;)
  • lenta
    Most szavaztak ki a hospitálról hogy csíter vagyok :-) LOL
    Micsoda megtiszteltetés! Ennyire nem szoktam jó lenni :-)))
  • mstummer
    Van benne valami
  • Gyadi
    Szerintem meg a sok amcsi genya nem nézi hogy milyen serverre jön szal eddig mi nyomtuk fel az ő pingjeiket, most pedig ők a mienkét...
  • mstummer
    Játszottam EU-s Hospital szerveren.Fasza volt,de lag igy is volt,szerintem túl sok a 20fõ amit beállitottak rájuk.
  • Mighty
    Mivel nem tudjuk, hogyan mukodik a CDC (TWL-es meccsehez ezen keresztul csatlakozol, lehet nezegeti a user.ini-t, amiben ugyebar benne van az AA-s jelszavad), elkepzelheto, hogy azon keresztul tobb account is veszelybe kerult.

ha valaki hasznal DC++-t vagy valami hasonlot, aminel kotelezo bizonyos mennyisegu adatot megosztani, vigyazzon, nehogy megossza az army konyvtarat is (user.ini), mert vannak akik ilyeneket is keresnek :(
  • repro
    a Story:
    Tegnap valaki(k) beléptek 2 user és 1 admin acc-kal.
    és most Psychotic (TWL fejes) gürizik a rés felderítésében.

nya a lényeg az, h nem tudom, hogy most TWLes acc-ot törtek fel, vagy Army-st. az utóbbi lenne gáz, de sztem TWLes.
    és most törlik/átrakják a következő 72 órában lejátszandó meccseket. ennyi
  • Atiti
    tüzijáték bagdadba
  • Atiti
    nagy a vastartalma az esőnek
  • rezes
    de ha tenyleg ez tortenik vajon kinek a hibaja lesz ez?sajnos a problema sokretegu de megis vilagosan lathatoak az ok okozati osszefuggesek(legalabb is szamomra)azt hiszem ez az egesz elkerulheto lett volna de sajnos a donteseket nem en hozom.sajnalom Kisbruno kilepeset de biztos vagyok benne hogy a jovoben meg sokat fogunk egyutt berregni a ts-en mikozben moresre tanitjuk a vilagot
  • Tikal #31784
    linket is adhatttál volna, ahogy repro szokta
  • [Rush]
    xSU CheckFórum
  • lóbébi
    Lécci ird le hogy miről van szó és nem értem az egészet!Köcci Lóbébi
  • repro
    kirúgott a főnök, h ilyen szép időben húzzak ki az irodából!
  • Nyers
    Igen, azt hiszem még Stockholmban és Berlinben is lesznek.
  • Strahd_
    Ezt a divx klant mirét nem törlik egyszerüen az amcsik? küldik ki az FBI-t stb .)
  • Mighty
    rgr
  • repro
    törölni magyarul, de így faszábban hangzik... :)
  • Mighty
    Mi ez a megölni a meccset?
  • repro
    TWL news:

Until further notice all Ladders and leagues are locked down. There has been some people connecting to admin accounts and other accounts, and until we can determine who and come up with a stop all matches are suspended.

UPDATE:

The AA Ladders will be closed for 72hours, it just began snowing and we predict over a foot. All matches scheduled in the next 72 hours can be killed or rescheduled. Only one team needs to request the kill, or you can work out rescheduling. Please email your ladder admin if you would lik the match killed. Normal play shall resume Sunday if all goes well.
  • Friczy
    a legjobb ha vki ugyanazt használja jelszónak mint a neve..
    így jutottam be régen a 777sms-be..
  • Strahd_
    fasza :( ilyenkhez menjen ki az FBI
  • Strahd_
    Szokasos hiba .) ugyanaz a jelszo hazsnálata midnenütt bár én is midneg ugyantzt hazsnalom ugy látszik nem jol tárolták a jelszavakat :(
  • repro
    Klánoknak a TWLen:

Kecsegek megszereztek több usernevet és passot. Egy időre leáll a TWL AA része.
    Amúgy nemtom, h mivan, mivel ez csak a forumban van írva és még semmilyen hivatalos közleményt nem kaptam. Olvassátok el és lécci értelmezzétek
  • Strahd_
    Cirek küldök valakit a felnégyelésedre .)
  • Strahd_
    Repro kis r el .)
  • Free
    De csak azért mert szeretünk :o))
  • Free
    Hát pejsze :o)))
  • Gfreiter
    Szia Repro!
  • repro
    bázzze ezt mindig eljáccátok!!!!

• Free
    Szia rEPRO
    :o))))
  • repro
    "Repro és milyen volt a war"

kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!! kis r!!

ok megnyugodtam...
  • repro
    minek gratulálsz magadnak?
  • Strahd_
    Elintézhetö .)
  • [negativ] Cirek
    köszke
  • Zuluka
    gratula [THE]zuluka
  • Free
    Hát gyerekek ez van ezt kell szeretni. De van egy olyan sanda gyanum hogy nem brúnó lessz az egyetlen aki kleveszi a neve előle a feliratot
  • [negativ] Cirek
    melyik? :)
    a tegnapi kira volt, nyertünk! :)
    THE nélkül nem sikerült volna ;)