60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Persze, ez nagyon dícséretes :)
    Egyébként engem sem zavar, hogy ha valaki más nyelven beszél. Csak az amerikaiaknak van mostanában egy ilyen fesőbbrendűségi érzésük...
    Ja, egyébként most csütörtökön jön a haverom amerikából, akik Irakban volt, szal itt lesz kb 10 napig, pár napig itthon, aztán kb egy hétre lelépünk valahova külföldre Európát látni, szal ha minden igaz, akkor teszek be egy-két eredeti fotót, ha nem felejti otthon, és megengedi :)
  • lóbébi
    Igaz amit irtál mert nagyon sok lengyel,finn,izrael,litván,lett,és több nemzetiségü gyereket látok mostanában és saját nyelvükön kommunikálnak!Úgy látszik nekünk rossz a diplomáciai kapcsolatunk a világon!Szerintem nekünk kell összefogni hogy minket is elismerjenek.
  • Gfreiter
    Pedig mostanában gyakran néztem fel a HIZ szerverre. Tegnap este is voltam, de nem volt ott senki közülünk, magyar is csak egy volt, szal nem maradtam sokáig, tegnapelőtt meg éjfél körül voltam, de akkor meg üres volt :( Szal inkább haverokkal szeretek játszani, egyedül már unok sok külföldi között vacakolni, azt nem élvezem annyira :) De majd egyszer tolhatunk egy gamet :)
  • mstummer
    Az más.De ha csak 2-3 magyar van akkor azért egy felszolitás után visszafogja magát az ember. Persze ha azt látom hogy mások számomra ismeretlen nyelven dumálnak akkor nemérdekel.
  • lóbébi
    Én is abban a csoportban vagyok aki nem tud angolul.Sajnos igy alakult a sorsom mert erről nem tehetek róla.Te is tudod hogy miért!De azért már elkezdem önszorgalomból tanulni.Többé-kevésbé sikerült!Nem adom fel!
  • mstummer
    Jut eszembe G ,még nem is láttalak játszani.A fórum legtöbb tagjával már összefutottam de veled nem. Tom h irtad h mostanság nincs idõd,de valamikor te is felnézhetnél az dicsõ HIT szerverre :)
  • lóbébi
    Mi van akkor az adott szerveren (offical) az egyik oldalon csak magyarok játszanak és kizárólag anyanyelvünkön kommunikálunk egymással akkor is "Admin" ránk szól hogy hagyjunk abba?
  • Gfreiter
    Persze ezt csak a leges legvégső esetben! Amúgy békés vagyok a gameban is, csak amikor leqrvaanyáznak, akkor verek oda.
  • Gfreiter
    Én ilyenkor azt válazsolom, hogy magyar haverommal vagyok itt, aki nem tud angolul, és sorry, de nem hagyom abba... Eddig csak egyszer indítottak votekicket, de asse jött be nekik. Sosem dobtak ki.
    Ha meg valaki sérteget, akkor csak egy, egészen rövid, de igen mélyen a lelkébe tipró sértést vágok oda, amin felé már nem tud kerekedni, és csak flémel, de engem az már hol érdekel, mert neki tudom, hogy sokkal szarabb :D
  • lóbébi
    Egyébként igaz amit irtam rólatok de azért szeretnék megismerni a többi csapatot is.Nem kertelem mert ott veletek tudok gyakorolni ill. tovább fejleszteni a képességemet.Azért köszönetet tudok mondani minden H.I.T. tagjainak hogy lehetöséget adtak nekem hogy velük gyakoroljam ami hiányzik a képességemből.Lóbébi
  • Free
    Sziasztok

Nekem is volt olyan esetem azt azt hiszem a HIT eseknek is meséltem amikor beköszöntem és L kezdett a gyerek opszcén szavakkal visszaválaszolni... na mind1 ki ilyen ki olyan
  • mstummer
    Szerintem abszolut nem ciki magyarul irni,akinek az,az nem is igazi magyar.Sõt néha jó hogy mások nem értik mit beszélünk,és kérdezõsködnek hogy milyen nyelv ez.Persze ha valami admin rámszól hogy hagyjam abba akkor abbahagyom.
  • mstummer
    Szerintem is véletlen lehetett.A legtöbb magyar örül ha másik magyart lát.
    Mondjuk nekem is beszólt egy csákó ma,miután egy reconnect után az erösebb csapatba kerültem át.Valami olyasmit h mi van magyarkám nem tucc vesziteni? Pedig nem rajtam mult hogy oda kerültem. Mindenesetre nem szóltam vissza neki semmit.
  • pet70000
    Ezze a palival én is találkoztam, de a játék "hevében" el is felejtettem köszönni neki, pedig én is szokok' mindig
    Amúgy van egy két arc, aki nem köszön vissza,
    én má' olyannal is találkoztam, aki beirta, hogy ne irogassak magyarú', me' a ciki és nem akarja, hogy kivágják
  • Dexa
    sajnos tudok erre ellenpéldát mondani, de most ne menjünk mélyebben bele a dologba...
    Ndrú boy-jal is már megtörtént hogy köszönt nem tom melyik magyar gyereknek (1ik klánnak sem tagja, csak magányos motoros), erre a gyerek nem válaszolt...
    még 1* ráköszönt, a gyerek megint nem válaszolt...
    amikor meg megkérdezte Ndrú hogy miért nem képes visszaköszönni... akkor a gyerek Lhajtotta magyarul a büdös picsába...
    szal ezt én is akkor felháborítónak tartottam...

Lóbébi:
    jelen esetben biztos csak az volt amit a többiek is írtak, mármint épp lelépett és pont nem látta már hogy köszöntél neki...
    előre is Lnézést mindenkitől, de nagyrészt én is úgy szoktam kilépni gémből, hogy ESC után disconnect... ilyenkor én sem láthatom ha vki rámköszön...
    szal szerintem itt is ugyan ez történt, így ne mondj rá semmit olyat hogy azért lépett le mert látta hogy magyar vagy stb...

de kösz a véleményt ("Én legjobban a H.I.T.-es bandát tartom legtöbbre")...
    ;)
    dánke zér...
    ;)
  • lóbébi
    Van véletlen lelépés és van szándékos lelépés!Az előbbiben igaz amit irtál abban nincs kivetni való de az utóbbiban már van!Ha valaki üdvözöl valakinek legalább viszont üdvözöl de üdvözlés után ok nélkül lelép azt már faragtalanság.Lóbébi
  • lóbébi
    Ezer % Hogy nem véletlen mert üdvözöltem neki és ezután lépett le!!!!De ha üdvözlés elött lelépett volna akkor nem prombléma számomra!Mit szólnál ha én lelépek épp üdvözlésed után akkor milyen véleményt formálsz rólam?Lóbébi
  • [HUN]Crassus
    En is aztmondanam pont akkor lepett le es mar nem latta.....Az en velemenyem az,hogy orulnek egymasnak a magzarok ha talalkoynak valamelyik syerveren.
  • Nyers
    Velem is volt már ilyen, hogy épp akor lépett le egy magyar srác a szerverről, amikor megérkeztem. Szerintem biztos nem szándékosan csinálta! Egyszerű véletlen!
  • lóbébi
    Elnézés a helyesirási hibámra!-ismeri
    -pályán
  • lóbébi
    Sziasztok!Ki ismerei HAF őrnagy(Hun) egyént?(ez neve) Ma Sf Hospital pályára voltam (offical) és másik csapatban volt.Szokásos módon üdvözöltem természetesen magyarul.Erre azonnal kilépett a játékból!Nem is gondoltam hogy ilyen magyar ember csinálja ha "meghallja" a magyar szavat és lelép!Szerintem ez faragtalanságra vall.Én legjobban a H.I.T.-es bandát tartom legtöbbre mert ők természetes módon üdvözöl mindenkinek és örülnek ha látnak magyarokat bármelyik szerveren.De a többi magyar klánt nem ismerem és ha megbántam volna akkor elnézést kérek tölük!Furcsa azt is hogy nem szoktam emiatt felhúzni magamat mert ez a eset miatt nem megyek szó nélkül.Lóbébi
  • [HUN]Crassus
    Hetvegen csak a Crassus melozik:(
  • Nyers
    Oksa, kössz.
  • Mighty
    Igy van. Hetvegen nem meloznak a DEV-ek :)
  • zotyesz
    Egyszer régen azt mondták, hogy azért nem adnak ki patch-et hétvégre, mert ha gond van az átállás körül, akkor hétvégén ninsc aki megoldja.
  • Nyers
    Ja, de én arra gondoltam! Egyébként mivel jöhetnek elő az idei E3-on? És miért nem adnak ki patchet a hétvégén?
  • Mighty
    Vagy azert nem fogunk aludni, mert olyan jo bejelenteseket tesznek? :)
  • Mighty
    Nem azt mondom, hogy apr. 2-an lessz peccs, hanem akkor lesz a sitrep. Amugy se adnak ki peccset hetvegen...
  • Nyers
    Én is erre gondoltam. Pénteken nem fogunk lefeküdni! :)
  • Mighty
    Kovetkezo SITREP aprilis 2-an lesz. Hmmm. Akkor meg varhatunk a peccsre.
  • [HUN]Crassus
    Hat ami az EU szervereket illeti:Idaig is qrva jol jatszottam,de amiota az EU szervereken nyomom meg qrvajobban jatszom......
  • zotyesz
    Végre valami hír. :)
  • Nyers
    SITREP updated
  • Dexa
    nem kell tartani tőlük mert ratyi team...
    ;)
  • [HUN]Crassus
    Aze sok sikert kivantam nekik a TWL-en ellenunk....:)
  • [HUN]Crassus
    En tennap 4 Ifor-os ellen nyomtam sandstormon engem sem gyoztek meg nagyon 1-2ot mindig lekaptam mondtak is xSU guy u r good!:P
  • Dexa
    hát az IFOR nem vmi 'kaliberes' team szerintem...
    láttam már őket hospitalon, WC is...
  • Mighty
    *cheatereztek le
  • Mighty
    Tegnap ejjel nekem is jol ment WC-n, de szerencsere nem cheatereztele. Egyebkent 3 iFOR-os ellen es egyutt is jatszottam. Nem voltak tul meggyozoek azon a palyan.
  • [Rush]
    miket nem gondolnak az emberről....
    1., 2.,