60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Nyers beelozott, bébi :)

Ráadásul már az americasarmy.hu-n is ott van.
  • Gyadi
    AAOTracker:
    The U.S. Army accounced today a SITREP where they told something about the next America's Army versions:

SITREP (Situation Report) is defined as "an update to an existing report, issued as conditions change or events begin to unfold."

Put simply, it's a method of keeping everyone informed. Similarly, America's Army also issues SITREPs,

providing updates to our Community on a variety of topics, ranging from development progress, new features, upcoming events, and much more.

We will finally get action with Interim Armored Vehicle, Stryker

"Ragdoll" feature will be in next AA version

Two new Special Forces maps will also be in next update including a new Special Forces
    class 18A

M136 AT4 will be a new weapon of next release

Servers will also have the option of a Tournament mode

Check back here and americasarmy.com on the 2nd of april at 2100 hours EST for next SITREP
  • Gyadi
    Vagy: mpcheat changeclass b :D
  • Slow
    hahó, aki a fenti bannert tudja állítani, itt van egy jó méretű, direkt ide, hogy ne torzítson:
    forum header
  • Nyers
    Hát én az SF pályákat már így is low beállításokon nyomom, meg majd fog jönni a mozgó Stryker vmikor, alaposan megdobhatja a gépigényét a játéknak.
  • Tikal #31871
    remélem ez a ragdoll fizika nem fog a játék teljesitményének a rovására menni....
  • repro
    ha az ellenfélnek viszont magasabb a pingje akkor akár még teleportálhat is.. igaz visszafele, de akkor se találod el
  • Nyers
    Így valahogy!
  • repro
    r
  • repro
    console paranccsal elő lehet hozni

summon agp_inventory.PickupW_M870_shotgun
    lőszer:
    summon agp_inventory.PickupAmmo_12gauge_7_rounds
  • Tikal #31866
    Azt gondoltam hogy cheat serveren vették fel, mert thermite nincs a bridgen, de a shotgun már a játékban van? Az hogyan kerul oda, mert én még nem hallottam rola.
  • Nyers
    Egyszerű: cheatszerveren vették fel a videót. Mindenki kipróbálhtja már régen. Sztem ezt mindenki tudja! ;)
  • Doma #31864
    Bocs P.E.T. de mar akkor es ott is mondtam hogy vicc volt!!!!
  • lóbébi
    kizárt mert alacsony volt a ping számom + nem volt semmilyen lag mivel H.I.T. szerveren voltam.
    Viszont megnéztem a videót és tényleg ott viritott a shotgun!!!Csaknem valami ujdonság lesz?
  • Tikal #31862
    lag, magas ping neked vagy neki... nem találtad el :
  • Tikal #31861
    texasclan
    az intro videot nézzétek meg, a hospitalos részeken szerepel benne egy shotgun, elég kemény, csak hogy kerul oda?
  • lóbébi
    Nem promblémáztam mert elöször csodálkoztam utána elnézést kértél aztán elfelejtettem amit csináltál.Tudom hogy nem szándékosan csináltad.Lenne egy kérdésémVan olyan eset mint sniperként hiába próbálom lelöni azt az egyént akire céloztam és nem hal meg?Mivel közel volt tudom hogy elsö majd második lövésem telibe találtam öt és vigan élt tovább.Lehetett látni hogy fején vért spriccelt majd a nyakán.Ekkor nem vettem tudomásul de a következö és azután körben ugyanezt produkált.Csaknem valamit variált az illető?
  • Gfreiter
    Én egyszerűen csak nyomok egy ESC-t, és disconnect.
  • Gfreiter
    Nem gáz :DDD
  • Prank
    folyt...
    kérem adja meg a kilépéshez szükséges kódot:
    most adja meg a tartalékkódot:
    loading...
    egészen biztos abban, hogy ki akar lépni?
    yes
    loading...
    gratulálunk, ön sikeresen kilépett a szerverről!
    ok MÉGSE

gfreiter ha nagyon gáz, töröld:)
  • Dexa
    sy lóbébi amiért véletlen kiraktalak...
    :(
  • Prank
    köv. patchben ez lesz:
    disconnect
    biztos hogy ki akar lépni a szerverből?
    yes
    most akar kilépni a szerverből?
    yes
    jól meggondolta?
    yes!
    tényleg?
    yes!!!
    please wait...
  • Nyers
    Használjatok gyorsbillentyűt vagy a consolba írjátok, hogy disconnect vagy exit - exitnél az AA-t is becsukja.
  • Dexa
    jaja, ezért mindig szól Repro hogy legyen kicsi az R...
    :P
    :D :D :D
  • Gfreiter
    LLLOOOLLL :DDD
  • zotyesz
    de az r legalább kicsi ;)
  • Dexa
    sy caps lock...
    ;)
  • Dexa
    rEPRO: PRIVI MENT
  • zotyesz
    Sorstárs! :(
  • Dexa
    jah, pont ezt írtam én is hogy én is így csinálom és sy mindenkitől akinek vmiért nem köszöntem volna...
  • repro
    Nézd meg, h te mennyi idő alatt lépsz le egy szerverről...
    Esc-ki a menübe-disconnectre klikk... addig 50x köszönnek neked.
  • mstummer
    Nah én felnézek a HIT-re.Aki tud jöjjön.
  • mstummer
    De igen....majdnem félrenyeltem amikor ezt mondta.
  • lóbébi
    Nem értem miről irtál?Csaknem a béna Palik Laciról van szó?
  • lóbébi
    Az én gyerekkori pajtásom meg már 8 éve idegenlégióban szolgál valahol a közép-amerikában ahol a EU űrközpont van.Egyébként neked jó lesz az amcsi pajtásoddal beszélgetni mert biztos hogy sok mindent elmesél ami Irakban volt.Remélem sok képet fog mutatni neked amiről elképzelni sem tudod.
  • mstummer
    Nagyon off:

Palik te nagyon hülye!Elkezdi karba tett lábakkal...ez kész.
  • Gfreiter
    Igenis L Bajtárs
  • Gfreiter
    Most kicsit kóma vagyok, mer most keltem, de később lehet, hogy felnézek :)
  • lóbébi
    G Bajtárs!Mikor játszol akkor én is ott vagyok!Csak add meg az időpontot és a szerver cimet!Bizhatsz bennem!
  • mstummer
    Roger.Én kajálok aztán felsasolok,bár délelött nem volt senki...remélem hogy most lesznek.Szal ha ráérsz akkor nézz oda te is.