60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • ricsi1
    tehát amolyan katonai meneger?
  • Nyers
    Én csak olyanokat találtam, ahol az IF-ek gyerekeivel játszanak! ;)

• Al Bundy23
    hát persze mert az olyan egyszerü
  • zotyesz
    Hál' Istennek sehol. :)
    Mi az, hogy segítenek, néha még túl is élik őket, és teljesítik a feladatot. (főleg az RPK-sok) :)
  • Tikal #31912
    Csak hol látsz te olyat hogy a spec force-nak holmi parasztgyerekek segitenek? :D
  • zotyesz
    Szerintem IF lesz, mivel egyrészről biztosítja, hogy ne lehessena programra fogni, hogy ellenséges az arabokkal, másrészről itt olyan konfliktusokról van szó amikor a U.S. Army egy külföldi ország belőső konfliktusához ád segítő kezet az elnyomott tömegeknek, ezáltal segítve elő a demokrácia, és az emberi jogok térnyerését.
  • Way
    Helló!

Szerintem te az airsoft-ra gondolosz.

http://airsoft.kerekperec.hu/

Way
  • zotyesz
    És (bár ezzel nem kezdünk mondatot! :P) ezt tapasztalatból mondom. Használjátok nyugodtan bölcslkedésemet. :D :P
  • Tikal #31908
    én meg olyan örömmel lőnélek mellbe miközben futsz a tábor felé, majd elégedetten figyelném ahogy a ragdoll fizikának köszönhetően hátrabasz a golyo ereje és visszarepülsz vagy 3 métert
  • THE matrica
  • Al Bundy23
    én jobban öröülnék mondjuk az öngyilkos kommandonak a derekára telepitett 20 kilo tnt-vel :)
    milyen cool is lenne berohanni az ellenség közé és bumm :)
  • Nyers
    Sztem ez lehetne az aa.hu szlogenje!
    "Olyan játék, amelyet ha el is határozod, hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél." - by Zotyesz.
  • Slow
    sztem jól színesíti a játékot és pompás büntetés a tk-zóknak, hogy a követkető választásnál snecik lehetnek csak >;)

lehetne pár idegenlégiós is néha, famasokkal :)
  • Prank
    a hulláktól az if is elveheti a jobb fegyvert...
  • Gfreiter
    Skacok, softballnak híjják azt a "modernebb paintballt"? Mi az oldaluk címe?
  • Tikal #31901
    remélem IF már nem lesz... egyébként sem értem mi értelme van... akinek nincs SF kiképzése az ugyse lehet SF, csak azért hogy lássa a mapet, nagy hulyeség volt őket létrehozni.
  • zotyesz
    MOS 18 series
  • zotyesz
    Nem tudom, bizots már valamilyen kiképzés kell majd ahhoz is. Szerintem ennyi.
  • Tikal #31898
    most akkor a 18A mitől uj? team leader van most is, nem?
  • zotyesz
    18A=team leader
  • cyrus #31896
    Ezt történt velem...... de lehet h csak béna vagyok....
  • Slow
    a kiképzés, csatlakozás mindenféle kérdésről itt (americasarmy.hu) találsz segítséget!

a játékélményről meg nemrég Tikal berakott egy linket, ezt érdemes megnézni, mert érezhető a fíling ;)

itt van a texasi múvi ;)

csak explolerben müxik!
  • zotyesz
    ?????????
  • cyrus #31893
    De az 1 hónap kihagyás tul sok, ugyhogy 2 nap alatt lebasszák 10re a honorodat
  • zotyesz
    Olyan játék, amelyet ha el is határozod, hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.
  • Prank
    valósághű katonai FPS, csak multi...
  • cyrus #31890
    isten játék (a 10es honoros okít :PP) !!!!

Katonai harci szimulátor.. kommandós helyzetek, küldetése, kb mint a CS, csak beszorzod kettővel...

Az amcsi hadsereg fejleszti
  • cyrus #31889
    és mi a kérdés ?
  • ricsi1
    ja a lényeg:ez milyen játék akkor?
  • ricsi1
    lenne egy hülye kérdésem...
    én ez egyszer elszedtem,de játszani nem igazán ment...úgytűnt mint vmi oktatóprogi lenne
  • zotyesz
    A MOS számok fent vannak a www.goarmy.com portálon. Csak most nem jön be.
  • zotyesz
    Azt tudom, hogy a 18E az az intelligence sergeant. :)
  • cyrus #31884
    öcsém, a 2.0.0a ban is annyi ujitás van... a full játéknak kb 20%át ismerem... SF-en még sose jáccottam... csak 1-2 pályán, bridget szoktam nyomni.. ennyi :PP
  • Tikal #31883
    öööö, egy feladatkör az armyba, számokkal jelolik őket, pl egy apache pilota 13B ( csak hasamra utottem nem ez a száma)
    Az SF-esek 18 class, azon belul az A nem tudom mit jelent... b,c, d a rádios medic enginner stb
  • Tikal #31882
    lesz bayonette is, állitolag....
  • zotyesz
    A 18A egy MOS szám. Azt hiszem a SF egység parancsnokot takarja, de ez nem biztos.
  • Gyadi
    Kíváncsi vagyok milyen lehet az a Tournament mód...
  • Gyadi
    Szerintem az egy egység vagy legalábbis 1 hadosztály elnevezése.
  • Tikal #31878
    18A mit jelent? mert nem találtam....
  • Gyadi
    Vázz, akkor gyors vagyok :DD
    Sorry...