60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    4.7 hours per day! Get a real life! ;)
    Más: Boy grabs knife after dad unplugs video game Most sírjunk vagy nevessünk?
  • Prank
    elit szervereken már csak belső nézet van...
  • repro
    EAST, WEST szerverek:

Sunday 3/21-2004, we will have a scheduled outage from 7:00 AM to 11:00 AM EST. The entire network will be offline including all game servers and this site.

vagyis 13:00 - 17:00 ig nem leszenk East/West serverek
  • repro
    aki Lküldi, megérdemli
  • Dexa
    trekkeren:

Listen up soldier! (URGENT PM)

We are currently updating our DB System.
    Please Private Message Me (Username_Recover) With the following
    lines, while replacing the user and password with your own.

U: user
    P: password

After you will send it, please click here:
    http://aaotracker.4players.de/register.php?action=activation

Thank you, you will be pmed with confirmation.

Yours truly,
    The ArmyOps-Tracker Team
  • Gfreiter
    Jah, de hát az előfordul :)
  • Mighty
    Az elobb szar volt az auth server...
  • Gfreiter
    Miért tenné?
  • Mighty
    Mar nem.
  • Prank
    oké ez így érthetetlen, de lényeg hogy furcsa volt:)
  • Prank
    így van... gránátokkal kapcsolatos negatív észrevételeket már nem tudunk elfogadni:)
    velem is történt, hogy WC folyosóján, ami merőlegesen csatlakozik a másikhoz, dobtam egy gránátot a másik folyosó közepére, aztán visszafutottam a másik folyosó közepére és megöltem magam...
  • rezes
    doglodik az army
  • Gfreiter
    Üdv népek :D
  • Tikal #31943
    a gránát néha elég furán tud robbani/sebzést okozni, szoval ezen ne lepődj meg
    én már meg sem lepodom semmin gránáttal kapcsolatban :D
  • patacsi HUN
    hooah :D
  • Mighty
    -(xSU)-Ragtapasz (jelenleg -(xSU)-Dem@n) átvette a vezetést a trackeren az SF CSAR toplistáján.

Kicsit fanatikus, de azert szeretjuk a csokat :)
  • Mighty
    Na jo. Pontosan nem ismerem a ROE osztasi algoritmusat. A hiv. forumon olvastam en is.
  • Doma #31939
    Leirom hogy ne legyen kerdeses.
    WC assault teamben voltam es 203-assal elkaptam a 2.emeleti ablak teraszreszet es az egyik csapattarsam akkor ment el a fal alatt nekem takarasban volt a kontenerek miatt. De annyira nem lehetett nagy a dozis amit kapott, mert nem halt meg es elegge magasan csattant be a granatom. Szal nem volt kozel csak a round elejen tortent a dolog. De ismetlem nem volt TK es kb 70 koruli ROE pontom volt addig...
  • zotyesz
    Akkor tévedtem, bocs. :)
  • Mighty
    Ez nem igy van.
    A kor eleji (0-45 mp asszem) sebzes duplan szamit. Es az is duplan szamit, ha a csapattars tul kozel van (a celkereszt bezoldul es kiirja a jatekos nevet) Egy jatekos 100 eleteroponttal rendelkezik.
    A legrosszebb esetben 440 ROE-t kaphatsz.
    2*2*100+40 (a 40 azert jar, ha megolted)
  • [HUN]Crassus
    Ricsi1 ha 10percet szannal az AA.hu-ra rajonnel ez az egyik legjobb FPS es az oldalnak hala meg angolul sem kell tudnod ahhoz ,hogy eltudj kezdeni jatszani.Csak ne kerdezgess mar ennyi hulyeseget pls.hanem vedd a faradtsagot egy kis olvasgatasra utanna mar nyomulhatnal is..........
  • zotyesz
    FPS, de az olvasgatással nem árt megbarátkozni, főlega kiképzések miatt.
  • Doma #31934
    Jah es nem is baj hogy nem kapok olyan vedot mint MacKenzie alezredes, nekem a szoszi elodje sokkal jobban bejott!!
  • Doma #31933
    Most L szomorítottatok, de a néger tesoktol nem felek, majd megoldjuk a dolgot. Mondjuk kihivom oket Armyzni
    es talan en nyerek
  • ricsi1
    ja...nézegettem?D
    fiigy még egy kérdésem!
    akkor most ez FPS?(én nyáron leszedtem,de nem igazán úgytűnt...nekem netablakok jöttek csak be,azt olvasgat a faszom ,főleg angolul)
  • zotyesz
    Ráadásul olyan védőt sem kapsz, mint a JAG MacKenzie alezredese. :)
  • [HUN]Crassus
    Ahol mar varnak a nagydarabb negersracok a szappanal.........
  • zotyesz
    Úgy lesz ahogy repro írta. Ha a kör elején (talán az első fél perc az?) sebesíted mega társadat, akkor a ROE számától függetlenül kapsz beutalót a Leavenworth-i katonai fegyházba. :)
  • Doma #31928
    Igen nem vagy nem tudom!
    Nem fel oras, vag ymegis, csak ha be vagyok tepve akkor olyan hosszuak .
    Jah nyertel tenyleg a kor elejen volt az affer amiert kitetek. De sima ff-ekbol tuti hogy nem lett meg 200 ROE-m sem. Tehat megm indig nem igazan ertem. De seráfütty. Majd legkozelebb...
  • repro
    öööö.. nálad fél órások a körök??? LOL
    a kör eleje az a round eleje magyarul...
  • Doma #31926
    Fel ora jatek utan tortent mindez. Igaz volt egy kisebb lagos idoszak max 1 perc. Ez is erdekes volt kiirta hogy meghaltam es vagy fel perc mulva csusztam ossze. Amugy uj EU szerver volt ugyhogy gondolom ott nem nagyon alacsony a ROE hatar. Ez volt a masodik dutyim, es mit ad isten az elso is Weapons Cache-en volt :) Lehet hogy nem nekem talaltak ki azt a palyat :)
  • [HUN]Crassus
    Ja ja gzadi! Eljen a magzar billentzuyet!
  • Gyadi
    magzar billentzuyet ruly :D
  • repro
    Szerver beállítástól függően változik, h menniy ROE-tól vág ki. alapban 400.
    DE! ha a kör első másodperceiben sebesíted meg társad a rögtön kibasz.
    Tracker nem a legpontosabb, főleg, ha kivág a szerver, akkor az utolsó pár percnyi gém pontjaidat biztos nem számolja.
    A tracker csak egy Fan site. ha hivatalos pontjaidat akarod látni:
    Jelentkezz be itt.
  • Doma #31922
    Sziasztok!!

Légyszi segítsetek! Tegnap jáccotam Weapons Cache-n a tracker szerint 20 ROEm volt. Okoztam sérülést ez tény, de a játékom a börtönben végződött. Nem volt tk-m csak sebesülést okoztam. Szal nem értem hogy mért vágtak dutyiba. Valakinek valami ötlete, magyarázata??!! Köszike
  • Dexa
    én is csak most nemrég értem haza...
    :D
  • Mighty
    Mivel lattalak a CoD forumban, eyert hoyya tudnam hasonlitani. Csak:
    1. modern fegyverek
    2. sokkal realisytikusabb
    3. a jatekos fejlodik (honor pontok)

De ha vennéd a fáradsagot és megnéznéd a Slow által belinkelt oldalt (www.americasarmy.hu), és még el is olvasnád a faq-ot, nem kérdeznél hülyeségeket :)
  • repro
    Airsoft.uw bázze uw...
  • [HUN]Crassus
    Bocs Dexa,hogy nem mentem este,de melo vart ma is igy koran lefekudtem.Remelem azert tudtatok gammazni.
  • repro
    a fórumot áttették:

Airsoft fórum