60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Zuluka
    ez mind szép és jo de ha mi Magyarok ilyenek vagyunk egymással szemben akkor mit várhatuk el mástol
  • Gfreiter
    Persze ha van egy gyökér, akkor azzal meg lehet csinálni, hogy kifejezd iránta érzett gyűlöleted, de haverral soha nme tenném meg :)
  • Zuluka
    ezt még a dexával megbeszéljük mert igy nem sok értelme van
  • Zuluka
    azt mindenki saját maga tudja hogy, mijen ez csak az én véleményem ,figyelj ha megkérnek arra hogy,menjünk gyakorolni akkor ez nem ebböl áll én ugy gondolom
  • Mighty
    Persze nem kis ok nelkul. Es ha jol tudom magyar ellen meg nem tettem ilyet.
  • Zuluka
    köszönöm
  • Mighty
    En, bevallom szoktam neha "hullagyalazast" elkovetni, de nem neveznem magam agresszivnek az eletben :)
  • Zuluka
    és még annyit hogy ilyen viselkedéssel nem hogy gyarapitanánk a MAGYAR AAO társadalmat inkább kiábránditjuk öket
  • Gfreiter
    Nem voltál! Tényleg nem szép dolog. Kimondottan rosszul esik az embernek...
  • Zuluka
    és elnézést kérek ha ha kicsit kemény voltam
  • Gfreiter
    Ezzel egyetértek
  • Zuluka
    szevasztok jo reggelt mindenkinek köszi a meccset
    jo volt csak eggy valamivel nem vagyok kibékűlve miért kell megalázni az ellenfél hullájátazt gondolom hogy,az ilyen ember az életben is ilyen agressziv az nem játékosnak valo ha játszunk akkor tegyük tisztelettel
  • Dexa
    most szerelgettek állítólag vmit (bár nem tom este mit lehet szerelni), de 1ébként gondom még nem volt a cuccal...
  • pet70000
    köce neked is a gammát, tényleg jól nyomtad tesa,
    de azé még mindig 60 %-ban én löttelek le téged
  • [Rush]
    Az aláírásodban a theclan után vessző van, pedig pont kéne
  • THE matrica
    Nekemis mikrós van és egy rakás f*s az egész. ugylátszik ez minden mikrósnak proléma.
  • Dexa
    hát a tetőről már nekem is csak vezetéken jön le a géphez...
    :P
    :)
  • Tikal #31979
    nálunk csak a mikro megy azzal, a netem vezetéken jön :D
  • Dexa
    mikrohullámú...
  • Tikal #31977
    milyen neted van?
  • Dexa
    nekem ma este kb 5től egészen 7.40ig nem volt netem, utánna meg megint megszakadt a központtal a kapcsolat és csak most jött vissza...
    szal...

nem tom mi van ma, de amit majd a szolgáltatóm kap amikor holnap bemegyek hozzájuk...
  • Gfreiter
    Jam, amikor egy töltény "cigány útra megy" :) vagyis beragad, vagy ilyesmi. Mivel ez nem a tárban történik, hanem a csőben, ezért a tárcsere nem használ. Úgy hallottam valahol, hogy ez igen gyakori az m16-osoknál, szal érthető, hogy a játékba muszáj volt betenniük
  • Gfreiter
    Nyugodtan valld be :) Itt többen CoD-oznak is mellette :P Mindkettő jó, de előbb utóbb rájössz a különbségre.
  • rezes
    koszi kira volt a jatek hat Zsozzsal meg mindig nem tudok mit kezdeni de Pet-et mar vegre le tudom loni:)))(neha)
  • THE matrica
    uppsz :D
  • THE matrica
    az internet szolgáltatom +int kitett magáért
  • Tikal #31970
    fix jammet a reload miért nem javitja? vagy tulképpen mi ez a jam?
  • pet70000
    köszönjük a gyakot!!!
  • pet70000
    ja, bocsi nem szóltunk
  • Gyadi
    Jah THE+kisbruno+Rezes - HIT összecsapás van, vagy valami hasonlo...
  • [negativ] Cirek
    vszinü meccset játszanak, és le van passolva.
  • lóbébi
    Ma fél 7 óta miért nem tudok H.I.T. szerverre bejutni?Ráadásul még kódot is kért!Lóbébi
  • cyrus #31964
    Ma nem armyztam !

[Nem meri bevallani h letöltötte a Call Of Dutyt és annyira rá van állva hogy egész nap azt tolta..]
  • Gyadi
    Mármint ő az összekötő :D
  • Gyadi
    Jaja, asszem, bár ez Dexával lett megbeszélve...
  • Nyers
    Hol lesz?
  • THE matrica
    Hétkor meccs ?
  • Nyers
    LooooooooooL!!!
  • Al Bundy23
    még szerencse hoyg nem valami strahd féle szamuráj palánta vot :) me akkor lekapja a nagy brutál halefet aztán vége a faternak mint a botnak eheheheh
  • Gfreiter
    Ez gáz...