60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    engem is meg sértettél?
    ha igen mivel?
    most akkor én kérjek elnézést, amikor asse tudom, hogy mivel sértettél meg, ha egyáltalán megsértettél?
    ;)

flémeljen má' velem is valaki!
    :P
  • Gfreiter
    Lám lám, aki lusta kétszer fárad. Most kétszer annyi postot kellett végigolvasnod, és még írnod is kellett
  • cyrus #32116
    Hehe, én meg bejöttem 8kor, láttam 100+ üzenet, nem olvastam vissza, nem tudtam h parázs vita van.. :P
  • Lacek80
    Peace
  • pet70000
    hagyd békén a macskát Dex!!!!! ;)
  • ZsozS
    Nagy igazságot mondtál G! Ezé' mindenkitől akit megbántottam, Lnézést kérek, de Mr.Z nek amit írtam nem vonom vissza, azt komolyan gondolom...
  • Dexa
    írtam én is már hogy most szúszázok én is, mert nincs értelme senkivel sem összekapnom mindenféle baromság miatt...
    megyek inkább kajálni...
    ;)
  • cyrus #32111
    ok....
  • Gfreiter
    Vagy wazze, az is kira :)
  • Gfreiter
    Én a basszátok meg helyett bakkert szoktam írni :) az is be szokott válni :D
  • Gfreiter
    nem, ez nem puszi :) Csak ő azt hitte, hogy te ezt negatívan mondod. Azért hitte azt, mert amikor az ember ideges, kicsit másként ítéli meg a dolgokat, de utána rájön, hogy túlreagálta. Viszont ha jön a reakció, akkor tök másból indul ki a vita, szóval inkább legyen itt béke, a csatamezőn meg folyjon a harc
  • cyrus #32107
    kérlek.. bekussolok, csak nem birom h benézek, beirok és leugatják a fejemet... "a basszátok meg nem fogok visszaolvasni" is csak poén volt.

De kérlek... pisssz...
  • ZsozS
    De most őszintén... minek keveredtél bele ebbe az írogatásba? Van v.mi érdekeltséged? vagy csak növelni akarod a beírások számát
  • Gfreiter
    Psszt most kicsit...
  • cyrus #32104
    Dexa leszólt, holott nem is neki beszéltem...

"azt' meg ki nem szarja le hogy 1* sikeres voltál..." - Ez mi ? puszi ?
  • ZsozS
    CYRUS! Mondd SZÚÚÚÚÚÚSZÁÁÁÁÁÁÁ és vegyél vissza ROGER?
    Mert itt téged nem sétegetett senki, úgyhogy LAZÍTS
  • cyrus #32102
    ez hülyeség, minek huzod egyáltalán fel magad ?
    Én leszarom ha beszólnak... bazzeg ez egy fórum, beszélgetsz, poénkodsz.. .stb.. Hol van itt egyáltalán a konfliktusforrás ?
  • Dexa
    ezért írtam most amit írtam, mert nekem tök úgy tűnt, de most inkább én is Lvonulok, mert higgadt fejjel könnyebb mindent kezelni és nem veszek senkivel sem össze teljesen feleslegesen mindenféle reagálásom után/miatt...

písz...
  • cyrus #32100
    figyike, én nem ugattam be senkinek, ha te ezt igy láttad, akkor vagy nem tudsz olvasni, vagy csak a képeket nézegetted. :D
  • Gfreiter
    az a baj, hogy nem lehet szerkeszteni... Mer az egészet nem kéne törölni...
  • Gfreiter
    Dexa, nem szólt bele ő semmi be...
  • Gyadi
    Jah, én is láttam, kira volt :D
  • Dexa
    te vagy olyan hogy látod hogy nem kéne beleszólni a dolgokba, de mégis bele szólsz... nem?
    sza így te voltál az okos, már bocs...

bár most megvárom amíg mindenki lehiggad, normálisan tud írni (még én is .P) aztán talán visszanézek...
  • pet70000
    ne magyarázkodj tesa, tedd a dolgodat!!!
  • Gfreiter
    Dexa, ne vedd túl komolyan. Egyáltalán nem negatív hangvétellel mondta Cyrus :)
  • [HUN]Crassus
    Ezt irja aheti horoszkopom:"bár az előrelépésed nem lesz konfliktusoktól, s harcoktól mentes." A csillagok szerint Honornovekedes lesz.......:)))
  • [HUN]Crassus
    Ja es a Discoveryn elkezdtek egy sorozatot az Iraki harcokrol! Nasgyon fain! tegnap is volt egy resz extra bejatszasokkal!!
  • [HUN]Crassus
    Volt egy olyan is slow.........meghozza az en old style alairasomban.....
  • Gyadi
    Hmm, tényleg :DDD
  • [HUN]Crassus
    aztenirtam
  • [HUN]Crassus
    Bennt alszom a melohelyemen,mert ma 22kor vegzek,de reggel 6-kor kezdek:)Most azon vacilalok 3-om testver Gyros-t toljak vagy Il Treno pizzat.szerintetek? Segitsetek man legyszi!
  • cyrus #32087
    bár #32073-at nézhetnéd, mielőtt ien okosokat szólsz.... már bocs
  • Slow
    "honour means nothing, but check your (low) honour and sutup!"

ez így van pontosan ;)
  • Dexa
    te írtad hogy 80 felett mindent...
    :)
  • [HUN]Crassus
    En nekem naon tetszett!:))
    Foleg a "[Aztán ZSoZS a 203-assal levegőbe küldte, de ezt nem reklámozza..:P]"
  • [HUN]Crassus
    Ja ja!! Latom vissza kell tenem az alairasomba eme frappans mondatot!:)
  • Slow
    ne haragudja dexa, de mé' szólsz b...jaj bocs, high honor guy vagy ;)

de jó nektek rush-al :)
  • cyrus #32081
    1.: Nem vagyok klántag, magamtól vagyko ien jó :P
    2.: Nem vitáztam, poénnak szántam....de mind1, ha ti csak rögtön leszólni tudjátok az embert, akkor hagyjuk
  • Gyadi
    Bázz, honor means nothing ahogy egy unknown xsu-s mondja :DDD
  • Dexa
    de ő hányszor alázott be téged?
    azt' meg ki nem szarja le hogy 1* sikeres voltál...

de mondtam már nektek hogy ezt a vitát felejtsétek L végre mert sehová sem vezet a dolog, csak feleslegesen vitázunk végül is a semmiről, és ez sehová sem vezet csak egyes egyedül oda hogy nagyon rossz lesz a kapcsolat a klánok között...

ezért megkérnék újfent mindekit hogy fejezzétek ezt be...
    / bár ha folytatjátok a dolgot akkor ételme sincs ide feljönnöm nekem sem, mert jobb dolgokat is olvashatok mint azt hogy 1mást "marjátok"... :( /