60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Doma #32358
    Mert ahogy nézem azért van müködö szerver a tracker szerint. Amugy nincs magyar AAO oldal IRCen??
  • Doma #32357
    Milyen serveren voltál/ voltatok?
  • cyrus #32356
    jobban teszed.... csak felidegesedsz....
    a szerveren 2 körön át tudtam bennamardni ezalatt kb 30-40 ember jött ment emiatt.. mindet kirugta....
  • Doma #32355
    Akkor en mar neki se allok jaccani :(
  • cyrus #32354
    ááááá...
    engem is most vágott ki ugyanezért !

tököm tele van !
  • Belton
    jah kkor okés mert en nem naon tok angolul es hat nem sokat fejtettem meg belole de azé kösz remelem ki javitjak ezt a kis elbaszast...bye
  • HITMorpheus
    Nem egészen érthető a kérdésed.....
  • Doma #32351
    Kb annyit tesz hogy valami bug miatt vágtak ki az adott serverrol. A log fileben ezt le tudod ellenörizni ha rákeresel a szövegre. Szal ezzel nem tucc mit kezdeni ez csak egy magyarazkodas akar lenni. Legalabbis sztem.
  • Belton
    Currently there is a number of players being kicked by PunkBuster and making people crazy.
    Dont worry; this is not banning you, there is a bug in the server config that is making it check for the wrong variables.
    quote:
    "KICK NOTIFICATION: yournamehere has been kicked for an undefined reason:

YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 2 MINUTES) ... MD5TOOL MISMATCH: MAPS/MOUNTAIN_AMBUSH.AAO

There is nothing wrong with your America's Army it is a known issue and is being worked on.

You can check to see if your being kicked for this by going to your C:/program files / americas army / system / armyops.log and searching for the word Kick.

This is in no way a reason to jump to conclutions and starting blaming anyone.
    Bugs happen in projects that are on going like AA, no worries; it will be fixed.

Nahh ez mi a pics mert en nem talaltam meg azt amit itt inak ha valakim eg csinalta el mondaná mit kell teni??
  • Dexa
    Isten is lehetsz gém közben...
    :P
    :D

múltkor nagyon türelmetlen, mérges voltam, szal minden beszólásra hülyén reagáltam, így a tiédre is...
  • cyrus #32348
    én most gémeltem 1 órát..tökjó volt.. király voltam..:)

ezt szabad még mondanom dexa ? :P
  • mstummer
    Nagyon eltünt a topic :))))

Asszem most felnézek hátha van valami játék.
  • cyrus #32346
    M24:
  • cyrus #32345
    AA-operations, SAW :

:PPPP
  • Nyers
    Hátha vkit érdekel: FSW
  • Tikal #32343
    vagy nincs otthon....
  • mstummer
    Sajnos csak most jutottam vissza a géphez,gondolom ilyenkor már nincs fent senki.
  • Gyadi
    Rag Doll & Karma
  • Prank
  • Dexa
    akkor még leszunk
    .)
  • mstummer
    10 fele megyek,ha minden igaz
  • Gyadi
    Hungarian Intruder Troop Unofficial Server
    IP:195.56.172.194
    Most éppen WC van, de majd lesz bridge is megint.
  • Gfreiter
    Sziasztok! Kb egy hétig nem leszek, úgyhogy ha valamit törölni kell, akkor priviben szóljatok, mert lehet, hogy bemegyek (külföldön) egy netcaféba (ha lesz elég gempám) annyira, hogy megnézzem a privit, de nme biztos, hogy végig tudom olvasni a topikot. 1000 bocs és köszi :)

Ui: az amerikai srác egy CD-nyi képet hozott, majd rakok be párat :) Ha akarjátok...
  • cyrus #32335
    Ak47 is jobb mint az M16 és barátai, mégis m16ot használnak USA-ban :)
  • lóbébi
    Sziasztok!Most néztem a hiradót és volt egy riport hogy hogyan képezi ki a magyar katonákat amikor kiküldésre mennek.Volt egy alezredes és azt mondta hogy a magyar katonák jobbak mint az amerikai katonák a közelharc szituációban vagyis önvédelemben jobbak vagyunk.Ki érti ezt?Én még megkérdöjelezzem!Lehet hogy tévedek?Lóbébi
  • cyrus #32333
    meik szerver ? The Hungarian Elites - Public Clan Server ?
    mikor ?
  • Dexa
    ha gondolod gyere...
  • cyrus #32331
    kiráály.. hadéniss !!!!
  • Dexa
    mehet majd este fun gém...
    ;)
  • patacsi HUN
    de már jó...
  • patacsi HUN
    ja úgy néz ki... :(
  • zotyesz
    Mighty, privát ment.
  • Mighty
    Total behalt az sql serveruk?
  • patacsi HUN
    Strahd_ itt vagy még ???
  • mstummer
    Ok :)
  • Gyadi
    Ha szépen kéred és van fent valaki admin akkor lesz :D
  • mstummer
    Dexa!Nem lesz valamikor jó kis fun game a szerveren? Mostanság nemnagyon volt....de lehet hogy csak én voltam rossz idõben fent :)
  • mstummer
    Van játék linuxra is...legalábis én ugy tudom.Még nem láttam futni alatta.
  • Dexa
    van linux alá is...
  • Torry
    De én úgy kérdezem, hogy maga a játék! van-e Linuxra.
    Azt gondoltam hogy szerver verzio van de cliens?