60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Balintrial
    nálam is ezvan, pedig átírtam amit kell :D
  • bardocz
    És megint,a rendszer nem találja az adott fájl-t.Decompressingnél kezdi el,és AA.hu-n sem találok infot róla mit kéne csinálni.
  • bardocz
    Mert má tököm televan,hogy 2x kiírja,hogy nem találja a cuccost,aztán meg nincsen hely :@

Köszi a segítséget!
  • Balintrial
    és az baj, ha visszakaptam azt a helyet amit telepítés közbe elvett?
    mert a játék indításánál kiírt egy hibát, a játék el se indult...
    (nem tudom bemásolni, mert az új aao.hu-n nem találom :))
    aao.hu-n rákerestem, azt írták hogy a driver lehet a baj.legújabbat feltettem, ugyanez volt.
    most akkor megpróbálom így hogy átírom, köszi!
  • Sadist
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1023046305&no=57385
    Csak azt nem tudom miért nem lehet normális hangnemben írni...
  • bardocz
    Najó,de nekem meg nincs elég hely C-n :S Nem értem miért ilyen fasz ,ódon kell megcsinálni,hogy kicsomagolja a játék magát 28x,mire felrakod.
  • Balintrial
    nálam is az volt, végre fölfért, utána visszakaptam a helyet a C-n :D
    játék meg valami hibát írt ki :D
  • bardocz
    Most meg nem talál valamir endszerfájl-t,hát a faszom televan már.
  • bardocz
    VÁÁÁÁ hogy a rákba rakjam fel a játékot úgy,hogy ne a c-re tömörítsem ki?Fasz kivan már,kijelölöm melyik mappába telepítse de lófaszt,azrét sem oda:@ c-n meg nincsen elég hely,a kurva isten basza meg
  • HoReSz1975
    Nekem is volt ilyen, hogy nyírom a clant a saját serverén, és bannolnak. Volt amikor 1000h BAN -t kaptam.

Azokat a serverket sem értem, ahol az adminok döntik el ki hol játszon, vagy ha nem engedem neki, hogy átrakjon a másik csapatban, akkor kikickel Rengeteg ilyen server van már sajnos
  • CSUKA
    Kedvencem amikor lelövök egy admint, és beírja adminsey-el, hogy nice PB_shot Pike, és kikickel. Ez a leg szánalmasabb amit el leeht képzelni. Utánna meg ha azok a játékosok látnak másik serzveren, akkor írnak az adminnak, hogy a másik szerveren ilyen meg olyan shotjaim voltak, és kickeljenek ki.

k annyukat. Sok tizenéves lámának adminjogot adni. ááá
  • HoReSz1975
    Én is észrevettem, hogy az új patchekkel szarabb lett a játék, rengeteg a sok cheater köcsög. Én mindig lelépek, ha olyan módon nyírnak ki, hogy kinéz valamilyen sarokról, majd egyből ad egy fejest, van sok olyan, hogy halkan lépkedek és odasétál és head -est.

Beírom neki, hogy köcsög cheater, hacker, aztán még írja is, ogy igen a többi meg megvédi aki ugyanabban a csapatban mozog
  • bardocz
    Értem amit mondasz.Ilyeneket nem értem,mit élveznek benne,szimulátorban is inkább vagyok büszke utolsó előtti,mint egy nagyon könyü első...Amúgy leginkább a célzást nem tudtam megszokni a játékban,meg vannak ugyebár a gyakorlatabbak,akik leszednek 3 embert addig amíg én egyet becélzok.
  • CSUKA
    vannak szerverek kezdőknek is... Csak az a baj vele, hogy kiába állítják be rajtuk a honorszintet mondjuk max 35-re. Akkor meg jön a sok trackerfakker, és sec accountal megy föl. Csinál egy 1200/1-es fragratet, mejd lelép.
  • bardocz
    Vannak szerverek kifejezetten kezdőknek?Legutóbbi próbálkozásomnál nem volt túl sok sikerülélményem,ráadásul volt,hogy a nap egyetlen kill-jét csináltam,ami fejes lett,és rögtön le is csíterezett az ilető,az nem tünt fel neki,hogy előtte meghaltam kb x az ennedikenszer:D
  • CSUKA
    Amúgy kezd megint lemaradni a pb. Egyre inkább AASA szervereken is látni csalókat.

Békésen játszom egy pipelineserveren erre bejöb egy "admin".
    Egyszer csak kör elején azt vesezm észre, hogy a 203-ról AR-re "váltottam"
    A gyerek Adminsay-es irogatott középre. Szerencsére kickelni nem bírt, mert köv körben indítottama TK-party-t.
    Sok Bridge Crossingról beszivárgott noob meg nyalta az illető seggét, hogy adjon be vegyvert. Ha már az M16-al nem megy nekik, akkor talán az rpg-vel fog, elven.

Egyszerűen nem fogták föl, hogy az csak egy csaló volt. Mikor indít egy admin votekick-et? Pfff.... sok szerencsétlen. Szóval visszamentem 100honorosan, és 10-20 honorik minden idiótát KiTKztam a szerverről. Még jó, hogy csak a tracker miatt jönnek pipelinére campelni. És így hamar leléptek.

Érdekes módon a szerver pb-shotjait akkor nem lehetett megnézni... de csak akkor.

+ az se tünt föl nekik, hogy körkezdésko nyitottak voltak az ajtók.... ehh.
  • CSUKA
    Abban legelább nem volt bug. Illetve volt, de elnéztük nekik a verziószám miatt. NA DE 2.8.3.01 WTF WTF WTF?!?!?!

És csak azok a bugok maradtak bent amit a leguccsóbb kezdő is kapásból észrevesz.

Ha le-mute-ol az admin, akkor reportozni sem lehet. De bezzeg annyit huázhazok a rádión, hogy a yeti-k is elmenekülnek a pályáról.

A logout gomb sem működik. 10ből mondjuk 7x.

A gyors fegyverváltás meg már megint egy megoldott dolog.

Ha reconnectet nyomok, egyből Critical Errort kapok.

Bin Ladennek: Következő repülőt az AA programozóinak,
    köszi!
  • Game Hunter
    Big Weapons
  • HoReSz1975
    jaj, persze ez kamu, ne tud ki felrakta a legrégebbi army -t átnevezve 3.0 -nak ismerős poén
  • Game Hunter
  • Dexa
    Júeszármiéknál biztosan.

Majd meglessük.
  • HoReSz1975
    már van army 3.0 demo, next-gen grafikával csinálták, ha tényleg van egyáltalán játszhetó demo
  • Game Hunter
    Hello!

Honnan szedheto le a v3.0 public demo, mert a honlapon nam latom!?
  • pipedog
    basszus lehet. hogy csak a tűzfal kínlódott . köszi a segítséget
  • pipedog
    se kékhalál ,se fekete képernyő, olyan mintha megszűnne a hálózati kapcsolat . nem tudok üzenetet küldeni én még látom a pályát de a többiek sehol.
  • repro
    Mit jelent az, hogy kiakadt?
    Hibaüzenet?
    Fekete képernyő?
    Nem reagál semmi gombnyomásra? (Windows gomb, Alt-Tab)
  • pipedog
    hello az a problémám , hogy állandó jelleggel kiakad a játék. A második kör 2-3 perc környékén .Először arra gondoltam, hogy valamelyik utólag felett program , de ezek nem zavarták mivel leszedetem őket ésa tovább folytatta a fagyást. Most jelenleg egy sima sp2 xp van rajta meg office és most is kiakad.
    Valakinek ötlet ?
    Előre is köszönöm .
  • JAG1
    Használja valaki Linux alatt a gémet?
  • Mighty
    Bevallom pontatlanul olvastam el, ezert is javasoltam a magyar AA oldalt, ami, valljuk be oszinten, azert van, hogy ezekre a kerdesekre ott valaszt talaljon mindenki aki erdeklodik a jatek utan.
  • Fillmore Dude
    Mondtam már, hogy azért köszi a segítségedet (még ha pontatlan is volt) de azért tettem fel egy ilyen összetett kérdést, hogy hátha valamelyik AA okosember majd tud válaszolni. De mostmár mind tárgytalan, mert rájöttem, hogy kár várni a válaszokra, mert úgysem jönnek és a FAQ is tökéletes (azóta bejött).
  • Mighty
    No, legalább azt elértem, hogy magad is utána tudtál járni :)
  • Fillmore Dude
    Megnéztem eredeti oldalon, ott az van, hogy a 2.8.3.1 nem full csak patch. Direkt ezért kérdeztem.
  • Fillmore Dude
    Nekem most nem jön be azért kérdeztem! De azért köszi!
  • Mighty
    Pirosan villogó felirat a banner alatt.
    Egyébként meg: AA:SF v.2.8.3.1
  • Fillmore Dude
    2.8.3 most a legfrissebb full verzió? Ha játszani akarok ma este, akkor elég ezt felraknom? Mert ilyenem van. Vagy esetleg kell még valami patch vagy update vagy akármi? Köszi szépen!
  • Mighty_
    Törölve :)
  • Mighty
    Akkor biztos azt akarja visszaadni neked Rush :P
  • repro
    b+ azt Friczynél hagytam
  • Mighty
    Ne menj!!!! Biztos a halloweenes szemüvegedre fáj a foga :)
  • [Rush]
    repro add már megh a számod pm-ben, vagy gyere fel du-án MSN-re