60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Lacek80
    Hódos szünetnapot Nyers!!!!
  • mstummer
    Bódog szülinapot Nyers!
  • mstummer
    Ha élek még a szombati buli után feltétlenül benne vagyok :)
  • patacsi HUN
  • 4NDR3W
    Jó reggelt!
    Boldog szülinapot mára a Nyers embereknek!
  • Vicking
    Részemről rendben!
    Screwbauer

• Slow
    mit szól a nép egy vasárnapi BAUER partyhoz? délutánfelé, amikor már mindenki befejezte a kapálást és a háztáji megetetését...;)

ne feledjétek:

• Nyers
  • Gfreiter
  • Gfreiter
    Köfi :)
  • pet70000
    - Szia Kagyló! Bocs hogy a múltkor csúfoltalak, amiért nincs lábad...
    - Semmi baj!
    - Biztos?
    - Persze!
    - Akkor kezet rá!
  • Tikal #33467
    le ne szedd...

szed le a divx 5.xx-et, xvidet, ac3 dekodert és más nem nagyon kell :)
  • Sianis
    Ace Mega Codec Pack megfelel a célnak
  • Gfreiter
    Azt a vidit milyen kódekkel lehet megnézni? Mer nekem csak hang van, illetve ilyen nagy csík-egyveleg a képernyőn...
  • 4NDR3W
    Na jah...
    Anyám ma kapta meg az új K&H hitelkariját, és elég érdekes kép van rajta.
    Nemtom milyen növénynek szánták, de az ehte olyan ződ levél, mint amilyen Tikal kedvence!
  • Tikal #33463
    de ezt most a pb ellenorzi, gondolom ez igy most gyorsabb volt mint kiadni egy ujabb kis patch-t az armyhoz.
  • 4NDR3W
    Ezt max egy CDC szerű cuccal lehetne ellenőriztatni.
  • Mighty
    Amig nem jon ki a peccs (amiben remelhetoleg ez javitva lesz), addig ez is egy jo megoldas. Soooot en kiterjesztenem, hogyha valaki ablakba valt, akkor az ablak merete csak 1x1-es meretu lehet (mint anno a CODE serveren), igaz ehhez mindenkinek sajat kezuleg kellene modositani a armyops.ini-t.
  • 4NDR3W
    HÜÜÜÜLEEEE
    Tikal! Rendben, hogy csítnek számít. De ne úgy oldják meg, hogy teljesképernyősítésre kényszerítenek, hanem úgy, hogy ha ablakban játszok, akkor is működjön!
  • HITMorpheus
    Nem csak csitnek számít, de veszélyes is. Egyszer majdnem én estem ki, másszor meg a monitorra csapta rá a huzat az ablakot.
  • Tikal #33458
    ablakban játszás cheatnek számit a flashbang miatt, szoval nem csak a te dolgod :)
  • ScOrpY
    Köszi
  • Gyadi
    Be is kaphatják ha holnap lesz peccs, mert egész 7végén nem leszek itthon :D
  • Nyers
    Kérésed parancs, ugyanis nem jelentenek be semmit! :)
  • zotyesz
    Annak örülnék, ha nem jelentenék be a pontos dátumot előre, hanem egyszer csak letölthető lenne. A várakozás alatt mindig nehezen telik az idő. :)
  • Nyers
    Akko megütöm őket. Április jobb lenne, az E3-on inkább a repülő Black Hawkokat figyuzgatnám. ;) (Magánvélemény: ha most a SitRep után nem adják ki - hétfőn vagy azon a héten - akkor már akármi lehet. Szóval az a májusi időpont is) :|
  • zotyesz
    szerintem E3 környékén lesz patch
  • HITMorpheus
    Miután elindítottad a játékot, a Deployment résznél a jobb alsó sarokban van egy kis kocka (Enable Punkbuster), azt jelöld ki. Ha ezek után még mindig ezt csinálja, akkor frissítsd manuálisan a PB-t.
  • Nyers
    2.0.26-on futnak a ßéta szerverek, holnap SitRep, aztán majd kiderül mit hoz a holnap.
  • ScOrpY
    hali!
    kérnék egy kis segítséget az armyhoz: amikor belépek egy szerverre utána 10 másodpercel azt írja ki hogy loading map és lekapcsol a szerverről...
  • [negativ] Cirek
    nézi pl az armyops.exe-t :)))
    de mondjuk nézhetné a bindelt "recoil"-t is...
  • repro
    Mindenkit vigasztaljon az, h nálunk még mindig jobb a helyzet mint pl. Albániában...
  • repro
    Cirek. Az ini-t nézi! há mimást nézne?? :)
  • mstummer
    Fasza lenne ha az én kábelnetem is 3Mbites lenne...de ezt 5500Ftért nem lehet elvárni...igy marad a 192kbit
  • [negativ] Cirek
    szerintem az iniben is csak addig állíthatod amíg a gémben lehet.(azaz tudod feljebb állítani, de az már "illegális" :) )
    szóval szerintem azt is nézi a pb.
    de most bementem egy másik szerverre, ahol még azt sem nézte hogy ablakban játszom-e... (pedig mindkettő EU szerver volt, de nemtom már melyikek..)
  • 4NDR3W
    Jah...
    EKE mondta, hogy neki is kábeltévéje van 250 csatorna, plussz ehhez van még 3Mbites nete cakk und pack 100$-ért.
    Chello is, meg bármelyik kábel TV is művelhetne hasonlókat itthon.
  • repro
    bázzze.. nem kéne neten olvasgatnom...

Amcsiéknál: 3Mbit download /256kb upload - $50/hó (DSL)
    Svédország: !!100Mbit!! $40-50/hó...
    bazeg
  • 4NDR3W
    Jó, ezt gondoltam.
    "A játékban beállítható érték" ez akkor az ini-kre gondolom nem vonatkozik.
  • 4NDR3W
    A netspeeddel mit lehet variálni?
    Az miért jó, ha lejjebb, vagy feljebb van, mint a lehetséges érték?
  • [negativ] Cirek
    a játékban beállítható érték felett...
    nyíilván a monitoron azt állítasz amit akarsz :)