60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • pet70000
    mingyá' megint mükszik a HIT klán szervere és a weboldala is.......
  • zotyesz
    Jól megszivattál. Idebent lassabb a net, ezért a kép csak sokára jött le. :P :D
  • Tikal #33636
    saca kilépett az xsubol és csatlakozott a PSF-hez :(

• [HUN]Crassus
    ZsozS! Mindennap te kelsz fel elsőnek??:)
  • ZsozS
    Nem számít ki győzött, mert ez csak twl-es felkészülő meccs volt.
  • HITMorpheus
    Szó sincs győzelemről. Csak tisztáztuk az erőviszonyokat.
  • pet70000
    Győzött a jobbik vagy mi győztünk?????????
  • [negativ] Cirek
  • [HUN]Crassus
    Gratulalok Cirek! kabbe!
  • ZsozS
    köszi a [THE] klánnak a gémet!
  • Dexa
    hm...
    :(
  • THE matrica
    De neked legalább csak ritkán m1 fel az enyém meg csak ritkán normalizálódik
  • Dexa
    mint láttad nekem is felment a pingem 800ra, de most már végre normálizálódott a helyzet...
  • THE matrica
    Szar a netem ugyhogy jo gémet nektek :(
  • Gyadi
    Jah csak valamiért laggol nekem minden ha laptopról nyomom, köbö 10 mpenként belaggol fél mpet, és az rohadt zavaró...
  • Prank
    én mobilról nyomom, ne viccelj:)
  • Gyadi
    Sry, ma csak laptopról leszek (talán) de kibírjátok nélülem is :D
  • Dexa
    én szóltam nektek hogy legyen...
    ;)
    de most a ti szervereteken lesz...
    ;)
  • THE matrica
    Srácok lessz ma meccs?
  • Slow
    nekem sajni dolgom van, nem érek haza, pedig aszittem, ma bauerezhetek, de a többi bauer hajrá, száljátok meg a világot! ;)
  • Vicking
    Este....
  • Vicking
    Akkor ma délután családi meccs???

Screwbauer
  • Vicking
    nekem is csak akkor megy a névváltoztatás, ha kikapcsolom teljesen az army-t, utána visszatöltöm, átírom a nevem a Personel Jacketben és log in. Ha nem azt írja ki, hogy complete akkor megint kikapcs stb...... így menni fog. A jelszónál figyelj, mert különbséget tesz a kis és nagy betűk között is( caps lock)
  • ZsozS
    szép volt Cirek! végre van 1valamire való tábornok ismerősöm :D
  • Dexa
    Cirek, Cirek, Cirek...
    :)
  • zotyesz
    Gratulálok :)
  • patacsi HUN
    grat
  • Mighty
    Ez lemaradt:
  • Mighty
    rank kurvaaaaaaa!
  • [negativ] Cirek
    lehet gratulálni.. General lettem a Tracker-en :D

Hooah! :D :D
  • Mighty
    Na ezt jol benezte az SSG...
  • Dexa
    sy a kis off miatt, de a szerverünk teljesen le van lőve...

Author: Thangarth - ( TWLAdmin ) - Posted: 4/18/2004 9:56:17 AM
    You should allways talk in GMT time to prevent this kind of mixups! If the match is at 6pm GMT, you have to find out what that means in your time.

--------------------------------------------------------------------------------

Author: Thangarth - ( TWLAdmin ) - Posted: 4/18/2004 9:50:04 AM
    I hope you know that 6pm GMT means 8pm (20:00) Germany time (CET) on Summer. So what you ][SSG are saying with that "opponent has come only at 20.15 o'clock on the server" is that [-HIT-] arrived on time of the match, isnt it?
    I didnt received any mail from SpongeBob yet

--------------------------------------------------------------------------------

Author: EroBuSteR - ( ][SSG ) - Posted: 4/18/2004 7:56:45 AM
    The battle should start actually at 19 o'clock, however, the opponent has come only at 20.15 o'clock on the server. Therefore some players of us have gone and the rest (remainder) of us has played on our server and suddenly there came the opponent on the server and them(her) wanted to play. There we have tried to get together 6 people what in also there ends the case was and then have gone simply from the server!!
  • Tarhonya
    Nem felejtettél el beloggolni az új neveddel a játékban? a PErsonell jacket menüben
  • Doma #33605
    Éppen az volt a célom hogy Doma_ -ról Doma - ra változtassam. Az eredményt lent látjátok. Visszaállítani meg nem tom mert a kis köcsög asszondja hogy 24 óra múlva lehet legközelebb. Most ha nekiállnék beregelni egy uj accot hogy legalabb tudjak piritani valamit akkor is legalabb nemtudom hogy mennyi idö mulva lenne meg a regisztralas :(
  • pet70000
    a nickedet változtasd a lehető legegyszerübre és próbáld úgy
    pl. "szeg"
  • zotyesz
    Egy időben a Personal Jcket-nél csak úgy fogadta el, ha nem szóközt, hanem "_" jelet írtál. Mostmár így nem jó, hanem szóköz kell. Legalábbis személyes tapasztalatom alapján.
  • Doma #33602
    Ezt is megtettem. Amint kiválasztom a deployment menupontot a jatekban, kinyomja a paloyakat de mindre azt irja hogy nem valaszthato. Sima szerverfrissitesnel ha feljelentkezek valahova akkor meg kiirja hogy connection suceedded es utana amikor kirakna palyara: "The password is incorrect for this username."
    Lehet hogy tobbet nem tudok armyzni???
    Vagy az lehet a gaz hogy az uj nickben van szóköz?
  • Nyers
    Csekk aa.hu Hírek fórumát. ;)
  • pet70000
    persze, csak a játékban /Personal Jacket) is írd át..
  • Doma #33599
    Sziasztok!
    Ha megváltoztatom a nick-em a hivatalos weboldalon akkor elvileg azt egyből tudom használni?