America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patacsi HUN
gondolom tudod, hogy dinamikus IP és idõpont alapján is le lehet kérdezni a szolgálltatódtól az adataidat...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gyadi
Na, ez másr sok, idejössz, és alaptalanul kritizálsz másokat, még Regisztrálni sem vagy képes!
Akkor hogyan képzeled hogy egyáltalán van jogod ide írni??
Mármint nem azt mondom hogy aki unreg az ne írjon ide, hanem azt hogy csak az jöjjön akinek Pl.:segítség kell vagy valami hasonló.
Neked ottvan a gumiszoba.
Amúgy most biztosan örülsz hogy milyen király csávó, vagy hogy be tudtál valami marhaságot írni egy normális topikba.
Gratulálok!

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

patacsi HUN
hát ezt jónak mondtad igen jól értesült kisbarátom hehehe

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

zotyesz
Most ebben mi akart a poén lenni? Én ezt a viccet nem értem.

Gfreiter
Nem is akármilyen...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
A "takarító" vagy "tisztogató" találóbb lenne.
Hehe... tegnap történt is egy kis etnikai tisztogatás...
Gyadi
[ Házigazda: Gfreiter ] ??
Ezt is megértem, hogy G lett a házigazda :DDDDD

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

[Rush]

hTTp://ror.hu/

Mighty
passz

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Slow
húúúúú=)
ez sztem magyar katona ;)))

Gfreiter
Hahahaha.. bár én tudnék ilyet improvizálni a nõkkel :))) Ez megtörtént eset, vagy vicc? De végülis mindegy, mert nagyon jó

Strahd_
Ez nagyon tetszett!! :D :D :D

Mighty
Az irakban szolgáló US katona levelet kap kedvesétol:
"Kedves Joe!

Nem tartható tovább a kapcsolatunk. A közöttünk lévo távolság egyszeruen túlságosan nagy. Be kell ismerjem, hogy mióta nem vagy itt két sráccal is megcsaltalak, nem volna becsületes ha tovább hazudnék neked. Nagyon sajnálom. Kérlek küldd vissza a fényképem, amit korábban küldtem neked.

Szeretettel:
Nicole"

Joe nagyon elszomorodott és megbántottságában megkérte katonatársait, hogy gyujtsék össze neki valamennyi fényképüket, amin nok szerepelnek. A barátai egy nagy halom fotót adtak neki húgaikról, novéreikrol, barátnoikrol, norokonaikról. Végül ezekhez hozzácsapta Nicole fényképét és a következo levelet küldte hozzá:

"Kedves Nicole!

Én is nagyon sajnálom, de sajnos nem emlékszek rád. Légy szíves,
keresd ki a képed és a többit küldd vissza nekem.

Köszönöm:
Joe"

Gfreiter
Ja, vili :) Nem nagyon jegyeztem meg miket mondtak. Igen, az kira. A multit is kipróbáltam, de sajnos nem nagyon jön be. Összevissza ugrál mindenki.

hykao
"ha már itt mindenki amerikabarát ahogy tegnap kiderült" -> a tegnap beírogató unreg brigád egyik beszólására céloztam, szmájlival megspékelve.
Amúgy én is csak az egyjátékos móddal nyomtam a BHD-t.
Mighty
Már látom észrevetted. Csörögj, ha megérkeztél!

Mighty
telszámom xSU fórumon!

Mighty
Mikor jössz?

Gfreiter
az AI-ja kicsit béan lett, úgy állnak ott a bajtársaid, mint a maszületett bárányok, de egyébként nekem nagyon bejött :)

[negativ] Cirek
Nekem nagyon nem jött be a DF:BHD :(

egyébként jó reggelt!

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter
LOL

Gfreiter
Az egyik kedvenc játékom :) Csak multiban nem jó :( Havonta 1x 2x végigviszem :) De már ismerek minden sarkot... Én mondjuk nem vagyok annyira amerika barát, itt inkább a hadsereg technikája, felszereltsége, stb iránti érdeklõdésrõl van szó, nem politikai hátterû dolgokról.

hykao
Természetesen G-tõl, és nem magamtól kérdeztem...
hykao
Amúgy - ha már itt mindenki amerikabarát ahogy tegnap kiderült - a Delta Force Black Hawk Down-nal játszottál?
Nemsokára - jan 20 körül - kijön hozzá egy kiegészítõ két küldetéssorozattal:
Kolumbiai drogkartell, illetve iráni olajfinomító felgyújtó terroristák ellen kell DELTÁZNI!
Gfreiter
Ja értem. Ahhoz, hogy egy topicban a házigazdán kívül is tudj törölni, ahhoz kiterjedt jogkörre van szükség. Mighty, nem gondolom, hogy babérokra törsz :) Csekk 27112

hykao
Azért vannak a szmájlik ott!!!
Gondoltam, hogy nem áskálódás...
Amúgy a banner alatt ott figyel, hogy ki a házigazda.
hykao
Igen, tud más is moderálni.
De Te csak azért tudsz, mert házigazda vagy a topicban, ha Mighty lesz a házigazda akkor Te már nem fogsz tudni...
Mighty
Nem is tudtam, hogy G a házigazdánk :)

Nem török én senki babérjaira. Ha G rendesen takarít, akkor rendben :)

Gfreiter
igen, azt tudom. De Mighty azt kérte, hogy hadd legyen õ a házigazda. Ettõl még tud más is moderálni,vagy nem? Egyébként én télleg nem volnék méltó a házigazda szerepre. Mighty a nagypapa itt :)

hykao
Vannak a Moderátorságnak több fokozatai.
Te egy topic házigazdájaként, a ranglétra alsó fokán állsz...mivel csak itt tudsz moderálni.
hykao
Játékosok fórumán belül, a legfölsõ vastagbetûs topic a listában.
Gfreiter
egyébként kb háromnegyed 4-ig törölgettem szorgosan, szó nélkül a hozzászólásaikat.

Gfreiter
Nem lehet egyszerre több moderátor egy topicban?

Gfreiter
Na bumm... de hol van ilyen topic?

hykao
Mighty a Moderátor topicban a leváltásodra buzdít!!!

Gfreiter
Mighty, vagy aki tud segíteni, plíz gyertek be ide! Thx!

Gfreiter
Na, ezt bemásoltam az OFF TOPIC-ba.

Gfreiter
Bocsi, az F 8 gigás...

Gfreiter
Ja, és ez, ha összeadod, 29 giga. 1 giga szõrén szálán eltûnt...

Slow
este foci
(crass te xsu-s vagy? hol a fórumod? he?)

Gfreiter
Akkor újra lett partícionálva az egész. Csinált a srác egy 2 gigás C-t, egy 7 gigás F-et, és egy 19 gigás D-t. C-t az oprendszernek, F-et valami ideiglenes fájloknak, amik kb 200 mega helyet foglalnak, a D-t pedig a többi cuccnak. ennek mi az értelme? Sztem nem sok.

Strahd_
Néked is :D

Strahd_
beszélgetés G és a szakember között.

G: te figyejé 7 giát hagyá a c izén ok?
Szakember: de ot nem lehet mert max 3 gigás a partició
G:Mit vakerálsz mi az a part izé? Ne szójábe
További kérésekre azskamber csak egy egyszerû szóval válaszol : Jó

[HUN]Crassus
Jó reggelt!

Este Foci?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Slow
reggeltmindenkinek!
;)

Gfreiter
Bár a D-n van a játék, de gondolom ez lelassítja az OP-rendszert. Viszont a srác, aki tlepítette, hülyén csinálta. Annak ellenére, hogy mondtad, hogy ahol az oprendszer van, ott hagyjon 7gigát, csak 2 gigát hagyott. Mondhatni kicsit összecsapta...

Mighty
Hát az a 140 mega nagyon karcsú.... Hivd a "...Takarítóóóó nöõõõõõt..."

Gfreiter
Jó reggelt! ...ööö...akarom mondani Patacsi, mindig megkavarsz

patacsi HUN
'reggelt NWN ember