America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
Hát igen, aki tud az tud!

My Life for Freedom!

Gfreiter
323,4 :)))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Tikal
kiüti a legközelebb, 0-án kivul

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nyers
323,4 leállok! :)

My Life for Freedom!

Nyers
Höhöhöhö :)

My Life for Freedom!

Mighty
Bazze :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nyers
322,9 :) - Nem számoltam, csak Prankot akartam legyûrni! :)

My Life for Freedom!

318,5 hetedikre:)
Gyadi
Ez volt már? :D

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

trident
CJ: thx!:)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

MarkBlade
Pusztulj... vagy a számot nyomd át.. :)
mrnorbi
Petyvel? van szám...
De neked ócsóbb.

MarkBlade
Isten vagy.. :) Csak az oldal miatt írtam az Armyt.. :) lol
Egyébként meg majd úgy is kitaláljuk.. Petivel tudsz beszélni?
mrnorbi
Van joyom, meg hubom is, az a 16os. Jah, és nem akarok armizni!!! ;)

MarkBlade
Meg egy hubotis jó.. :) Ja és ha tudsz szerez egy joyt is.. ki tudja mit fogunk nyomni.. bár az Army szerintem fog menni..
mrnorbi
Hali!
Nem kell ahoz regisztralt jatekosnak lenned, h jatszhass lan-ban, viszont a server.ini -ben at kell irni egy sort:
Vhol a multiplayergameoptions kornyeken lesz egy PlayerAuthorization. ez alapban true ertekkel szerepel, ezt kell csak atirni false ra.

mrnorbi
Meg, sztem jo lesz az idopont. Majd beszerzek addigra egy eromuvet, h jatszhassak rendesen...

MarkBlade
Megkaptad az sms-t?
trident
Ficsek: most dolgozom, de amint a melóhelyi géprõl hazaviszem a cuccost próbálkozom. Tegnap este próbálkoztam, akkor úgy gondoltam, hogy azért nem jön össze (server.exe lan bridge.aao és runserver.bat), mert nem vagyok AA regisztrált....UGYE NEM KELL regisztrálnom magam online a LANhoz??????

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Bobber, Ficsek: THX!!!:))))))

mrnorbi
Naggyyon yoo! :D
577,6m

MarkBlade
http://ogc.ath.cx/files/tmp/pingu.htm
Hozávalók:
x db szgép feltelepített AAO-val /azonos verzióval/.
x db férõhelyes HUB vagy switch.
x db egyenes kötésû UTP kábel.
lehetõség szerint külön szerver gép, de megoldható úgy, hogy azon a gépen is lehet tolni az AAO-t, amelyiken a szerver is fut, bár elég combos gép kell hozzá.
Leszeded hozzá a HAOM nevû szerver config buheráló progit /#27484 üzi/. Ezzel elindítod a szervert, majd elindítod az AAO-t is és a saját gépeden elindított szerverre rá tudsz csatlakozni kliensként.
Amennyiben külön szerver gép van, azon csak a server progit kell elindítani, majd arra csatlakozni.
Van még kérdés?

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

THE matrica
Schráczok probáltátok már ezt az ikszfájört? Nálam teljesen kinyirta az IE-t. Nem tudtam semmit +nyitni amíg le nem szedtem az ikszet

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

MarkBlade
Én is! :( DE majd csütörtökön munka után nyomom mint az álat.. na meg hétvégén.. ha asszony is úgy akarja.. :)
[HUN]Friczy
dógozom.. :(

Hali Sracok

Reg nyomtam AA-t, viszont lehet lanon nyomnank haverokkal, megnezenenk milyen, mennyit fejlodott a game.

Nem olvasom a forumot el, hanem ha megtenne nekem vlki, hogy roviden osszefoglalja mi kell ahhoz, hogy osszedobjunk 1 kis lant, megkoszonnem.

Netre nem akarunk felmenni vele (bar van net halozatban is akar) + nem akarunk kikepzest se vegigvinni, csak LANban akarunk 1 win szervert es azon 1 jot nyomulni 1bol.

Igy meg lehet oldani az AA-zast vagy nem. ?

MarkBlade
Hali öreg! Mi a szitu?
[HUN]Friczy
Szijasztok!

MarkBlade
Ez nagyon lol! :) És mennyire igaz!
Bobber
Egyet kell hogy ertsek ficsekkel nekem is jo elmenyeim vannnak a lanokkal kapcsolatban. En is voltam mar kis lanon ahol csak 10 en voltunk de voltam olyanon is amin voltunk 100 an na az kiraly:):). Foleg az a jo amikor a kis tacsko elkezd anyazni meg lamazni es kozlod vele hogy ez nem az internet ez lan es itt verekedni is lehet:):) Na altalaban olyankor csendben maradnak es meghuzzak magukat:):).Szal en si csak tamogatni tom a lant:):) ha oszejon a dolog mindenkeppen ird le hogy sikerult mert kivancsi vagyok ra:):)

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Hali,

Nekem jó lanos tapasztalataim vannak egy HAOM nevû szerver configot buheráló progival, amit innen tudsz letölteni, bár akkor még az 1.9 verzióval lett próbálva.
Mindenesetre szedd le, és a honlapjukon nézz frissítés után...
Sok sikert...és lanozást...kellemest a hasznossal...asszem így szokták mondani

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Strahd_
Jó reggelt!

zotyesz
Mûködik!!!!!!!!4 :D

Mighty
Ez keremszepen nagyon LOL. Kulonosen a vedegkonyv!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Még én se, de lehet, hogy csak újra kéne indítani a gépemet :-D
Jó éjszakát mindenkinek!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

patacsi HUN
köci :)
még nem jöttem rá, hogyan mûxik :( de próbálom :))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Köszi! Szerintem most jó pár életemet megmentetted

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

repro
Lenta:
ez kikapcsolja:
kikapcs.reg
ez bekapcsolja:
bekapcs.reg

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Oh, pedig mára dobta ki... na sebaj. Akkor duplán kapsz Boldog szülinapot jókívánságoka!

helyi körzeti hálózat
[negativ] Cirek
LAN = Local Area Network

tessék lefordítani! :)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Al Bundy23
G mesterem ezer millio dánke :) de az sg forum meg van kergülve én ugyanis 29.-én leszek szülnapo :) bár az igazat megvalva mostanában minden nap felér nekem egy (ujjá)születésnek :) de azért kösszenet, elvégre már csak pár nap :)

IBANEZ UV777 Rulez

trident
háát..:)))Szerintem ez már csak értelmezés kérdése. Eredetileg ugye LAN=Local Area Network, tehát a kábel-gép-kábel-gép a lényeg, ha neten keresztül csatlakozol, akkor ott a hálózat nem "egyenes", ki tudja milyen úton csatlakozol.
Én sem vagyok szakértõ, csak az elsõ gondolatomat írtam le.
Mindenesetre én szeretek azzal a néhány arccal játszani, akiket lentebb említettem... Persze voltam már olyan CS lanon, ahol a résztvevõk közül csak nekem kellett rendszeresen borotválkoznom...;D Gyorsan abba is hagytam.

Gfreiter
Persze, pihizz csak! A jól kiérfemelt pihenõ! ;)

Gfreiter
A LAn, amikor összekötitek a gépet? De az is LAN, ha mondjuk én a neten keresztül a haverom IP-jére csatizok, nem? Bocsi a maflaságomért, nem vagyok járatos a LAN-ban.

zotyesz
Hát, igen. Azért a fizikai közelségnek is vannak elõnyei. ;)

zaki
majd megosztom, de nem ma, majd holnap megkósolom milyen is a multi

trident
Na igen...:(((((
Nekem elõnyöm van: haverokkal, jó cimborákkal lanozom.;)
Bár az utolsó lanon volt két ostoba( passziánszoztak, többet winampoztak, mint játszottak, valami mindig rossz volt, húzták a szájukat). Amikor a két ostoba már kellõen feltúrázott(mé van friendli fire, mié nincs friendli fire?), egyszerûen ledobtam õket a szerverrõl, azután megmondtam, ha nem tetszik valami, majd õk creáljanak, és a pofájukat se húzzák. Ettõl nem lettek okosabbak, se bölcsebbek, de legalább azután csöndbe maradtak. Õk ketten warcraftoztak gép ellen (!!!), mi meg: COD, ET, Vietcong...:DDDDDD