America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Egyébként meg majd úgy is kitaláljuk.. Petivel tudsz beszélni?

Nem kell ahoz regisztralt jatekosnak lenned, h jatszhass lan-ban, viszont a server.ini -ben at kell irni egy sort:
Vhol a multiplayergameoptions kornyeken lesz egy PlayerAuthorization. ez alapban true ertekkel szerepel, ezt kell csak atirni false ra.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
x db szgép feltelepített AAO-val /azonos verzióval/.
x db férõhelyes HUB vagy switch.
x db egyenes kötésû UTP kábel.
lehetõség szerint külön szerver gép, de megoldható úgy, hogy azon a gépen is lehet tolni az AAO-t, amelyiken a szerver is fut, bár elég combos gép kell hozzá.
Leszeded hozzá a HAOM nevû szerver config buheráló progit /#27484 üzi/. Ezzel elindítod a szervert, majd elindítod az AAO-t is és a saját gépeden elindított szerverre rá tudsz csatlakozni kliensként.
Amennyiben külön szerver gép van, azon csak a server progit kell elindítani, majd arra csatlakozni.
Van még kérdés?
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Reg nyomtam AA-t, viszont lehet lanon nyomnank haverokkal, megnezenenk milyen, mennyit fejlodott a game.
Nem olvasom a forumot el, hanem ha megtenne nekem vlki, hogy roviden osszefoglalja mi kell ahhoz, hogy osszedobjunk 1 kis lant, megkoszonnem.
Netre nem akarunk felmenni vele (bar van net halozatban is akar) + nem akarunk kikepzest se vegigvinni, csak LANban akarunk 1 win szervert es azon 1 jot nyomulni 1bol.
Igy meg lehet oldani az AA-zast vagy nem. ?
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Nekem jó lanos tapasztalataim vannak egy HAOM nevû szerver configot buheráló progival, amit innen tudsz letölteni, bár akkor még az 1.9 verzióval lett próbálva.
Mindenesetre szedd le, és a honlapjukon nézz frissítés után...
Sok sikert...és lanozást...kellemest a hasznossal...asszem így szokták mondani

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Jó éjszakát mindenkinek!
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
még nem jöttem rá, hogyan mûxik :( de próbálom :))
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

tessék lefordítani! :)
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
IBANEZ UV777 Rulez
Én sem vagyok szakértõ, csak az elsõ gondolatomat írtam le.
Mindenesetre én szeretek azzal a néhány arccal játszani, akiket lentebb említettem... Persze voltam már olyan CS lanon, ahol a résztvevõk közül csak nekem kellett rendszeresen borotválkoznom...;D Gyorsan abba is hagytam.
Nekem elõnyöm van: haverokkal, jó cimborákkal lanozom.;)
Bár az utolsó lanon volt két ostoba( passziánszoztak, többet winampoztak, mint játszottak, valami mindig rossz volt, húzták a szájukat). Amikor a két ostoba már kellõen feltúrázott(mé van friendli fire, mié nincs friendli fire?), egyszerûen ledobtam õket a szerverrõl, azután megmondtam, ha nem tetszik valami, majd õk creáljanak, és a pofájukat se húzzák. Ettõl nem lettek okosabbak, se bölcsebbek, de legalább azután csöndbe maradtak. Õk ketten warcraftoztak gép ellen (!!!), mi meg: COD, ET, Vietcong...:DDDDDD