60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Pont ezt akartad kérdezni te is? :D
  • repro
    Kiegészítettem ezzel a TWL Q&A-t
  • Gfreiter
    Meg valahogy ösztönözni kéne az embereket, hogy végezzék el a kiképzéseket. Az nem járja, hogy 3 334 755 játékosból csak 1 975 530-nak van meg a Basic trainingje.
  • repro
    de azért is megbsznak, mert csak azt látja, h bindelve van. mentsd el egy másik néven és legyen egy "legális" meccsekre
  • Lacek80
    HAF részről köce az infot Májti...
  • Gyadi
    Fú, de gyors vagy G, beelőztél fél másodperccel :D
  • Gfreiter
    Az americasarmy.com kezdőlapján jobb oldalt van egy ciklikus statisztikatábla, és abban van egy Special Forces Stat nevű statisztika. Az mijatúró? Nekem még nem sikerült rájönnöm... Valakinek?
  • Gyadi
    Nekem van néhány (9-10) exec fájl a serverhez ha mókázni szeretnénk, azokhoz ugye nem kell nyúlni?
  • Gfreiter
  • Mighty
    Szóval:

TWL-es meccsen tilos a user.ini fileban bindelni egy gombra 1-nél több akciót. Nem számít akciónak a say, a teamsay és a commo message-ek. Tilos exec utasítással meghívni utasításokat.

Legális bindek (ezek csak példák):
    MiddleMouse=Reload | Commohand | CommoSendMessage 9
    key=CommoHand | CommoSendMessage 8 | CommoRadio | CommoSendMessage 8
    key=ReportIn | grenadefrag
    key=Gamma 1.1 | OnRelease Gamma 1.5
    NumPad8=ReportIn | Reload | CommoHand | commosendmessage 5 | teamsay . Reload | CommoRadio | commosendmessage 99
    F7=stat fps | stat net
    Right=agphud 0 | OnRelease agphud 1
    Space=CommoRadio | teamtalk

Illegális bindek:
    key=crouching | onrelease crouching
    key=fastmove | Zoom
    RightMouse=AltFire | onrelease Suppressor
    jump | throwweapon
    fastmove | grenadefrag
    sprint | moveforward
  • Mighty
    Mégse maradt ki :) Mighty
  • Mighty
    Úgy nézem ebből a postból kimaradt. TILOS bármilyen exec utasítás!

pffff át kell írnom egy csomó dolgot :(
  • Mighty
    Minden TWL-es csapatnak!

Teamwarfare America's Army Rule Change.

Due to community response to the ever increasing amount of ini file editors finding ways to change the normal course of an action in game the following rule has been added.

NOTE: This rule will make the use of Phantom Script illegal for TWL match play.

No single key may be bound to more than one action. No txt, exec, or any other type files may be called from the games ini files. You may still bind Commo or Say messages to an action, but any 2 actions bound to the same key are illegal.

T = Fire | Crouching is illegal
    T = Fire | Say "Giving covering fire" is legal.

Binding Gamma, contrast, and brightness changes to keys is legal, as is changing mouse sensitivity. If your mouse change reduces the recoil of what the gun would normally do, that would be illegal.

For action keys, it basically means that if you can't bind it by the ingame by going to Settings/ Controls it won't be a legal bind, excluding adding Commo messages to the action.

All players have till May 3rd at 11:59 pm est. to remove any of the binds that are not legal. (Note: if the bind was already illegal, you dont' get the grace period)

This also makes the run-nade bind illegal.

This will be Mass Emailed to all ladder captains. If you are on more than one ladder, you will get an email for each ladder you are a captain on.
  • Gfreiter
    Vagy mint a kaki :)
    Kaktusz...
  • Gyadi
    Semmi köze.
  • pet70000
    vagy mint az önki :)

önkiszolgálló étterem
  • Tikal #34222
    olyan mint a depi
  • Gfreiter
    Szerintetek az alaplövészeten nyújtott teljesítmény nem befolyásolja a játékban lövés közben a fegyver célon tartását? Mert ugye azt tudjuk, hogy a honor növekedésével stabilabb lesz. Nekem meg korábban 37 volt az eredményem (tehát Expert), majd megcsináltam újra, és 27 volt, és úgy hagytam. Ebben az időben megin szar volt a killem. Nemrég megcsináltam megint 37-re, úgy tűnt, hogy javultam, mert elég jó killeket csináltam, de utána megint megpróbáltam, és csak 34 lett az eredmény (tehát Sharpshooter), viszont azt vettem észre, hogy a célzóképességem megint csökkent játék közben. Szerintetek van összefüggés?
  • Prank
    jah:)
  • Gfreiter
    Akkor officialra menj :)
    Prank, mijaza öngyi? Öngyilok? :)
  • Prank
    olyan mint az öngyi:)
  • cyrus #34217
    szintén...:D
  • Gfreiter
    Az kira :) Bár én most honorvadászaton vagyok :)
  • cyrus #34215
    száni=szánalmas...
    nem , nem cycle... bridge megy mindig....
  • Gfreiter
    Én meg nem tudom mi az a száni :)
  • Gfreiter
    cycke az, amikor egy szerveren körbe mennek a mapok. Szerintem is elég szar dolog. Grat az elsőhöz, már csak 4 kell, és mehetsz SF-re. Javaslom, hogy a kiképzést már most csináld meg.
  • cyrus #34212
    Bridge, nemtom mi az a cycle
    de a száni : megvan a 11es honor :D
  • Gfreiter
    Megy az auth :)
  • I.C.ram
    de az map cycle nékül megy, ugye? Melyik pálya?
  • cyrus #34209
    mondjak valami überszánit ?
  • cyrus #34208
    THE szerver :DDDD
    RULLLZ ! :PPPP
  • I.C.ram
    Vannak olyan nem official szerverek, amikre jó a ping, és csak egy mapet adnak végig, mint az official szervereken?
  • Nyers
    Nem láttad még a 2003-as E3 AA videókat, azokat ott mutatták be, ha elmulasztottad volna csekkold! ;)
  • I.C.ram
    Soha nem hallottál még róla?

Kb 96 óta rendezik meg folyamatosan. Itt mutatják be a legújabb játékfejlesztéseket, játékgépeket stb. LEgnagyobb rendezvény a kategóriájában.
  • Vicking
    Szóval mi az az "Electronic Entertainments Expo = E3"
  • [negativ] Cirek
    egy magyart találtam a listán =M.I.B=silenttears személyében.
    szavazzatok rá! :)
  • [negativ] Cirek
    TWL All-Star gála lesz. lehet szavazni hogy ki játsszon!
  • I.C.ram
    Mennek már az AUTH szerverek?
  • I.C.ram
    De kéne még gyűjteni a honor pontot, mert csak 21 van :(
  • Gyadi
    Javaslom az Unofficial servereket, ahol ugye honort nem lehet kapni, de legalább nem fox széjjellaggolodni (ej de magyaros mondat lett :D ) :D