America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
LOL NEEEEEEEE!!! Csak vicceltem...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN
csak válaszolok az egyik vírusos levélre, hogy rakja be a mailcímedet a címlistába és kapod folyamatosan ;)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
Megoldható

Gfreiter
Úgyértettem nem kapok e-mailt. Legalább az a rohadt vírus írna nekem... :)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN
nekem is csak a lap.hu-s mailekre jön dögivel.abból meg már 5van... ;)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
most boldog vagy ??? :)

patacsi HUN
test

Gfreiter

Gfreiter
Nyekem senki nyem ír.... :((( Hüp-hüp...

patacsi HUN
jönnek a test-ek folyamatosan... ennyi férges levél még sosem volt :(
figyeljetek oda !!!

patacsi HUN
"Úgy tûnik, hogy 2004 a szuperféreg éve lesz" jó kis prognózis :)

patacsi HUN
ja már kaptam ma 4 test-et én is. + 1 vírusos levelet :(

Slow
Slow
nem a nézetet kellene változtatni, hanem, hogy ne tudj a hulládon maradni, tehát pár másodperc és átdob a legközelebbi haverre...
az éppen elég idõ arra, hogy benyögd, hogy kinyírtak itt és itt és hogy 6 enemyt láttál (minimum ennyi kell, hogy kinyírjanak, ugye...;)), de további infót nem lehetne nyomni... ;)

a durva ghost az az ellentétes oldali ghost, szerintem az a gáz...

Mighty
Nem irtam, hogy milyen volt. Nem volt folyamatos a kep. olyan, mintha minden 3. 4. kepkocka hianyzott volna. Vagz valami hasonlo. Irto kellemetlen volt a szemnek es az agynak is...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Volt olyan, mikor az osszes official serveren halal utan csak a csapattarsad szemszogebol lattad a dolgokat. Ez meg nem is lenne gond, de valami nagyon szarul van megcsinalva ez a nezet az AA-ban. Szinte a hanyinger kerulgetett, annyira zavar volt. Inkabb alt+tab es neteztem, mig nem kezdodott uj kor. Szerencsere par nap utan a sok reklamalas miatt visszallitottak normal uzemmodba.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nyers
Tudom ez van, én csak akkor szogtam ugatni, hamár túl egyértelû. Nem a TS ellen vagyok, hanem a csalók ellen. Ezért is kellene integrálni a játékba. Nem az összes szerverre, de néhányra, próbaidõre. Ha beválik, akkor mehet tovább. Így talán megkezdõdhetne a tényleges csapatjáték az egész csapat szintjén!

My Life for Freedom!

Al Bundy23
G ugye nem magadbol indultál ki már ami a "normálisabbja" szót illeti :))))))

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
Nem mindenki ghostol, az is szörnyü , ha ezonos csapatjelképel mész fel a servreed de más csapatba kerül rögtön lecsítereznek, le te szemét ghostolsz mégha te közben a Tvt nézted ez van.

Strahd_
De ha kérdésed van valamiröl szolj segítünk.

Nyers
Ez szerintem nem a mûholdas, Predator és egyéb robotrepülõgépes gyilkolásról szól! Akkor úgy látom mindenki ghostól, ide se jövök többet! :)

My Life for Freedom!

Strahd_
Jo reggelt! Patacsi Dogozzá... :D adtam munkát :D

patacsi HUN
pár leírást találsz, de komplettet ne is keress...

patacsi HUN
nem sok köze lenne akkor a mai modern gerinctelen féregszerû harcászathoz :))) hidd el a realizmushoz közelebb van ez mint gondolod. miért is van a kameratartó a sisakon ?? T.John soldier halott, fejkamerát, mikrofont a genfiII. e. értelmében kérjük kikapcsolni... és akkor a mûholdakról és egyéb felederítõ eszközökrõl ne is beszéljünk.
egyébként az tény, hogy a ghostolás nem sportszerû, de a másik gondolkodás nélküli fejbelövése sem az ;)

van olyan szerver, ahol a halál után csak FPS nézetet engedélyez...
Nyers
Ez egyáltalán nem nézõpont kérdése! Egyszerûen morális kérdés, és bocsántot kérek attól aki használja, de a szemembe az egy gerinctelen féreg! Biza! Mert más játékát cseszi el! Ez nem lehet vita tárgya, néha azon töprengek, hogy az AA-nak le kellene tiltania a multin kívûl minden más netes adatforgalmat!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Ja, nyitottam az általánosban egy off topicot, szal ha van kedved, bármikor mindenfélérõl dumálni, akkor gyere be :)))

pluhi
Ez nem lehet nézõpont kérdése. Ez sima csalás. Közben eszembe jutott a megoldás. A halott ne lásson semmit. Esetleg lehetne valami idõ-elcseszõ játékot beiktatni, mondjuk tologatóst.
Már az is jó lenne, ha csak csapattagok FPS nézetét lehetne látni.
Gfreiter
Itt az SG-n minden okés, bár a múltkor volt egy unreg flémelõ, aztán ki kellett pucolnunk a srácot :) Van pár új emberke is, akit nem ismersz még, de hál' Istennek ide mindig a normálisabb tér be :)

Gfreiter
Beeeeeciiii!!!!! Hát végre látunk téged :)))))))) Mér nem jössz erre gyakrabban? Hallom rosszalkodsz "otthon" :D

SSBeeci
Megkaptam a privit Silent G!!:-))Köszi, jól esett:-))

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
Amúgy mizu itt sg-n?Nem is tom mióta nem vótam itten...he:-))

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
ÉS NEM colt a B betû a jelébe!Viszont zöldet, pirosat, és staffot még egyszer sem láttam..

SSBeeci
LOL:-))Pedig nekem kék csillagos mondta, hogy õ biza béta teszter..átvert:-))

repro
bocs Lbasztam.. tessék:

N0 TXT TLK PLZ!4!

SSBeeci
...nézõpont kérdése...próbáld ki egyszer haverokkal..nyomuljatok ts-en!!!HISZEN EZÉRT VAN!!!

SSBeeci
...nekem meg azt mondták:Barna=aktív tag
Kék=Béta tester...ezt egy "kék" mondta:"I'm a Beta tester"

Nyers
Hát igen undorító! És amikor beszólok, hogy inkább ne csináljátok, akkor meg: "Kit érdekel, mindenki ezt használja!" Hát szépen állunk.

My Life for Freedom!

repro
kék jelzés: aktív tag
barna: leszerelt

N0 TXT TLK PLZ!4!

elvileg ugye a kék jelzés azt jelenti hogy a navyban szolgál, de megkérdeztem egy ilyet birtokló játékost, és azt mondta, hogy az armynál van...hogyisvanez?
Gfreiter
Ezt hívják Ghostolásnak.

pluhi
Csalásról:
Épp most jövök egy honor szerverrõl, ahol az admin vigan ecsetelte, hogy õk bizony arra használják a TSt, hogy a holtak tájékoztassák az élõket az ellen poziciójáról. És aki nem igy tesz, az hülye. Ezzel egy nagy baj van: kiküszöbölhetetlen. Hmm, szép szó.
Gfreiter
Pl. :)
Gfreiter

lóbébi
Én már végigkerestem és semmit nem találtam!Szeritem az eredeti honlapon kell keresnem.

patacsi HUN
le van írva valahol, hogy mi mit jelent... majd megkeressük :)

lóbébi
Szia!Igen rég voltam a fórumon és jelenleg megfigyelõ állásban vagyok!Úgyhogy most figyelem a hireket meg játszom egy kicsit!Lóbébi

lóbébi
Vigyázz!Az a zöld négyzetben semmilyen kis négyzet nincs tehát tiszta zöld és arany csillag!!!!Azok akik megjelöli magukat legalább adjanak felvilágositást!Lehet errõl vitatkozni!Lóbébi

Nyers
Rég voltál errefelé! Üdv.

My Life for Freedom!

Gfreiter
A zöld négyzet asszem az, aki katona volt az amcsi seregben, a B betûs ha jól tom az a Bétateszter. Asszem, de javítsatok ki, ha orbitális hülyeséget beszélek...

lóbébi
Sziasztok!Lenne egy kérdésem!Tegnap játszottam egy szerveren és volt két megjelölés.Az egyik zöld négyzetben arany csillag.Másik kék és szürke kis négyzetben és B betüvel berakva!Szerintetek mit jelent ez?Számomra ez új!Köszi Lóbébi