America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
ereéig=erejéig
hykao
Kéretik egy fényképezés ereéig befáradni a tegnap megnyílt Fórumozók fényképei topicba (Általános Eszmecsere)!!!
patacsi HUN
a lökéshullám már elérte a keleti és a nyugati partot is... eu szerverek meg nincsenek az auth szerver meg a sziklás hegység gyomrában van 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Szokta néha, ha olyan kedve van 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Al Bundy23
"Patacsi bundít is tedd fel a levéllistára"

Biztos is hogy nem fogok odaküldeni 4 db 140kilo/person Néger állatot hoyg megrépázzák 😊 Szal ne kurjatok ki velem ,eddig nem jött semmi ugyhoyg maradjon is igy ha rajtatok mulik okes? 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Megódom én egyedül 😊)) Ezért akarok mindent kimenteni CD-re. Nem csak a C-t akarom formázni, hanem az egészet. Már kezd úgy kinézni a vinyóm ,mint a szobám...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN
egy, egy email végzett velük 😉

[negativ] Cirek
mi törpént az Army szerverekkel? nincs egy official sem, csak leased.

?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
nekem eddig kettõ jött.
egyiknek valve-os az email cime 😄
(még szerencse hogy nem várom a hl2-õt... 😄 )

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Strahd_
persze , de az adaid elvesznek.

Strahd_
Segítsük meg G-t Cd hez jutni alapítvány számlája
10023002-11111111-1111111

(ne küldj rá mert tényleg létezik .) )

patacsi HUN
ok ;D

Gfreiter
Köszönöm Hykao!!

Strahd_
Patacsi bundít is tedd fel a levéllistára

Gfreiter
Sziasztok! Nekem efy se jött
Szia Kutyika 😊 Nálunk is bazi nagy hó van. Hogy hány centi, nem tom, de gyönyörû a "táj" itt a lakótelepen de azt üzenték reggel sms-ben, hogy: legyen eszed és ne ülj ma kocsiba 😊 Egyébként én még egy darabig nem tok játszani, mert formatálnom kell a gépet (mert nagyon lassú a game) és nincs píz CD-re, amire ki tudnám menteni a dolgokat. Még az XP sincs meg CD-n 😞 Ebbõl kifolyólag kérdeznék valamit: ha a gépen 30 gigája 3 partícioóra van osztva, 2,8 és 19 gigára, akkor lehet újra partícionálni az egészet különbözõ méretekkel?
Szucsati, én utálom a mogyorósat, de a mazsolásat naon szeretem, megpróbálom megkeresni az eredetit...

Strahd_
És egy lövésed van csak.

patacsi HUN
igen, és azok jó nagy képek voltak...

Strahd_
Egyzser ém párzer beszólás elött beraktam ezeket a képeket már az orosz kommandosokrol 😊

Gyadi
Küldjek? 😄DD

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Al Bundy23
eh én mázlista vok akkor me nekem még 1sem jött 😊mailt sem kaptam napok ota 😊

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
startlapos ismerõsömnek percenként 3-5 jön 😊) szegény...

patacsi HUN
azóta ma már 41nél járok 😞

Mighty
Nekem is jott ma 12... NAV egybol sipolt 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

patacsi HUN
én amúgyis ha csatolmánnyal jön és gázos lehet... --> feladó tiltólistára és törlés

patacsi HUN
csak töröltem a leveleket, amíg nem nyitod meg a csatolmányt addig nincs gond.. remélem ez nem változik 😉

MarkBlade
Mivel szürted ki õket?
patacsi HUN
'reggelt
tegnapi mérleg 73 féreg, mai eddig 19 😞 már kaptam "magamtól" is...

Kutyika
Jaja, bizony régen voltam erre, s hogy ne keljen mindenkinek külön-külön válaszolnom:
Slow #27990 - Hajaj, naon hideg van itt nálunk, annyira, hogy sapkát kellett húznom.... A gumiban van egy fotó is errõl az eseményrõl(már ha nem törölték). Meg mindenfajta elfoglaltságom is akadt elég sûrûn mostanában a meló mellett, egyebek közt keresztapa lettem..
Gfreiter #27991 - jaja, az utakon vigyázni autóval, mert jelenleg minden csúszós, kb 10-15 cm hó esett itt nálunk.
Cirek#27986 - Örömmel olvasom, hogy már jobb, akkor talán újra megpróbálok egy kicsit gammázni, G vel frankón teleoffoljuk a gammát, majd azt a topicot is, és mivel rendkívül jó a netem sebessége nem is lesz laggos a gamma, amikor felmegyek játszani... (na jó, csak egy kicsit)

Ja és ha valaki megtalálta volna, egy privit dobjon legyen szíves! Tényleg nagyon érdekel!

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

Gyerekek, ha már úgyis olyan sokat nézegettek képeket, ráállhatnátok, hogy megkeresitek a fenti kép eredeti verzióját!
Annyit tudok róla, hogy ez egy Specnaz katona, és ha minden igaz, valami AK van a kezében. Nem vagyok benne biztos, de talán tükröztem a képet.. Valami keleteurópai oldalról idultam, mikor megtaláltam. guns.ru, military.cz, vagy ilyesmi.

Ezek a képek mellette voltak, ugyan ez az egyenruha, és a terep:

Egy egész tábla mogyorós csokit kap, aki megtalálja az eredetit!
Vagy mazsolásat. Vagy tejeset. Vagy akármilyet!

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

hykao
ja és raktam neked egy gyúrós csajszis képet a veszett jó csaj-os topicba (már lejebb van, azóta került be egy pár)
hykao
privi ment
Gfreiter
Wahúúúú!!!! Lézer!!!! MP5?

Slow
kira a bannerod koma =)

Na megint nem mennek a szerverek :-(
Megyek aludni! jóccakát mindenkinek!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Nyers
Közeledik a tavasz, nyílank a virágok, rügyeznek a fák, dalolnak a madarak és érkezik a köv. patch! Egy kis ízelítõ - lasers, flashlights, scopes!

Nagyon finom! 😊

My Life for Freedom!

Gfreiter
Szia Kutyika!! Jó rég nem láttunk. Na, tegnap Beeci volt itt. Ez javuló tendencia 😊))
Hej de kalandos is ilyen idõben nyári gumival autózni 😊))

Slow
szia kuty 😉
régen voltál erre...
mi van veled, hol voltál?

kutya hideg van, felétek is? 😉

Al Bundy23
azé jo a ritmus érzékük a szmájliknak 😊 tök eccerre integetnek 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
szia Kutyika

[negativ] Cirek
már nem annyira. 😊

Kutyika
Szasztok emberek!! Egy kicsit bekukkantok, hátha van valami pozitív fejlemeény AAO ügyben...(peccs +egyéb) de amint látom, semmi különös. Hejjj de rég nem gamáztam már... Amúgy még mindíg lagos a játék?

Gfreiter

Strahd_
Csõ

Friczy
Jó reggelt mind!

keep walking... www.artum-inferniti.net

Al Bundy23
dehogynem g 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
Elöbb is szolhatál volna... már késö. na nem baj majd az uj mail fiokodra nem.