60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • szvdzs
    hello!megy ez a játék net nélkül is????
  • repro
    Basszus Slow! Rám mászott egy merevrészeg leányzó, ezért elfelejtettem Másfélre menni...
  • repro
    Ha adminként lépsz be nem tudsz játszani
  • HoReSz1975
    Felraktam a 177.83 Nvidia drivert és az army nem jó, egér mozgatás közben vibrál, de a többi játéknál jobb lett sokkal a grafika

Valakinek van ilyen problémája, esetleg mit kell állitani, hogy jó legyen

• PETI DK
    Sajnos ugysem jó :(
    Befejeztek egy menetet ésha az eggyik csapatba be akarok menni és akkor el kezdődik a menet de megint nézelödő modba leszek :'(
  • xido
    amíg nem fejeznek be egy kört,addig csak nézelődsz..nem ezt tapasztaltad véletlenül?
  • PETI DK
    Tud valaki segiteni?
    Ma megkaptam az első adminom.Be is tudok jelentkezni,de nemtudok rendesen jáccani,hogy pl olyan mintha "nézelődö" modba lennék.
    Láttam olyat is aki admin volt és tudott jáccani szoval valahogy meglehet csinálni.
    Aki tudja irjon.
    Előre is köszönöm!
  • ChuckyHUN
    Még nemmajd holnap szedem csak el sztem most a beijing2009meg van rendelve
  • Gando
    az elején ideges leszel az biztos :D
  • ChuckyHUN
    :D
    Most töltöm a játékot, reméle jó lesz
  • Marvin
    Jaaaa. :D lol

Vaktölténnyel akar lövöldözni. Béke párti.
  • repro
    van lézerese fegyver... training on, vagy mifsz...régen volt
  • CSUKA
    x:\Program Files\America's Army\system\user.ini

nyisd meg és írd át jegyzettömbösen!
  • Marvin
    Neked válasolok, mert te vicces vagy.
    Azért nem "spawnolsz újra", mert ez egy valóságra törekedő játék. HA meghaltál, meghaltál. Várd meg a következő kört.

Ha megtaláltad a lézeres fegyvert, akkor velünk is oszd meg, hogy hol van! Játszom egy ideje, de még nem láttam senkinél olyat.
  • PETI DK
    Segitene vki?
    Elálitodott a TAB gomb ezért nemtudom előhozni a konzolt :(
    Fontos lenne mert pl ha admin vagyok akkor nemtudok parancsokat sem használni :(

Köszönöm
  • Roger6
    + minden csapatban 1 sniper lehet max.
  • mstummer
    Sniper kiképzés...
  • dragon11
    Megoldottam.Vlaki megtudná mondani multiba miért nem spawnolok újra?^^

Meg én Sniper szeretnék lenni, de sose ad lézeres fegyót.. meg távcsöves fegyót v. vlami.. sima fegyót ad.. thx.
  • dragon11
    Üdv.PunkBustert letöltöttem, de az America's Army exe-t nem tudom hozzáadni :S help!:) köszi.
  • Spészgószt
    lol kontrolerrel fps-t jól átbasztak vele, egérrel szemben esélytelen a dolog
  • HoReSz1975
    már jó lett. A punkbusterservices.exe -t újra kellett húzni
  • HoReSz1975
    Punkbuster hiba miatt kirak minden server

Tegnap nyomultam és ma nem enged be, mi a franc ez már megint
    Ez a 2.8.3.01 -es verzió egy rakat sz*r, bugos, minden baja van, régen sokkal jobb volt
  • PETI DK
    Minden szerveren ezt csinálja? Mert én felmentem eggyre birta fél orát aztán 600-800 ping :P
  • Mighty
    Letoltesnel nem igazan szamit a ping...
  • bardocz
    Nem hiszem.Minden megy rendesen.10/1mbit-es,és ahol jó a szerver ennyivel töltök fel,és töltök le.
  • PETI DK
    Szerintem a neeteddel lessz a gond..
  • bardocz
    Hát azzal szerintem marha szar fps-t játszani,már próbáltam,és nehezebb rávinni a célra az egret,meg nem tudod úgy mozgatni,hogy egyszer szépen lassan,aztán meg célra "rántani" :) Vagyi én nem tudtam.
  • bardocz
    Hát nem hiszem el,játszhatatlan,250 a pingem,csakúgy,nem megy semmi letöltő program sem,nem megy smn,nem megy semmi,csak ez a szar,és nem elég neki semmi.
  • PETI DK
    jaja sima gamepad
  • bardocz
    Miért van az,hogy a játék kibaszottul szaggat,és játszhatatlan?Ugyan azok a beállítások,amik jók voltak eddig,és normálisan futott a játék.
  • Mighty
    És ezen mi a nagy szám? Az M4A1-es tud sorozatban ill. egyesével lőni. Billentyűzetkiosztásban megnézed melyik gombra van bindelve, aztán hajrá.
  • bardocz
    És ez hogy néz ki?Sima x-box gamepad?Mert azzal szerintem nem jobb játszani,mint egérrel,játszottam már fps-t boxon,nem vészes,de egér lényegesen jobb.
  • PETI DK
    Na vettem egy xbox-controll-t,pár angol gyerek mondta,hogy xbox controllal tolja. Szal az lenne a kérdésem,hogy hogyan lehet xbox controllal jáccani vele? probáltam a controls menübe beállitani de nem lehet..
  • bardocz
    A legjobb,hogy hospitalon lőttem levegőbe ak-val,és akkor is hármat lőtt ki :)
  • PETI DK
    tudod az m4-es kattintásra lövé ki a golyót, ez az setfire bekapcsolásával meg automatikusan, ha hosszan nyomod az egeret folyamatosan lövi a golyo-t (igy az egeret se baszod szét)
  • Mighty
    Hogy mit csinálnak sokan? Mi az a setfirez?
  • PETI DK
    Sziasztok!
    Mostanába nagyon sokat AA-zok,de azt látom,hogy egyre többen setfirez-nak(igy persze közelharcba nem sok esélyed van ellenk)
    Szoval ha valaki eltudja küldeni vagy valaki tudja honnan lehet letölteni az irjon!

Köszi!
  • Mighty
    Ha az alapértelmezett TMP vagy TEMP könyvtár meghajtóján nincs elég hely, akkor nem fog sikerülni a telepítés.
  • kmateee
    Sziasztok!
    Az lenne a problémám hogy letöltöttem az aa-t és a D meghajtóra szeretném telepíteni, van 50Gb szabad helyem, de ha rámegyek az installjára akkor mindig kifagy a gépem... előre is kössz a segítséget
  • PETI DK
    Köszönöm RNadal203