60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Roger6
    Kicsit félrenyomtad a "válasz erre" gombot, nem?
  • CSUKA
    De most komolyan... erre mit lehet írni? Én a fuck you-n kívül semmit nem tudok angolul, de 3 sec alatt végignyomtam az összes menüt, és megtaláltam.

Következő kérdése mi lesz?

Sziasztok!
    Elkezdődött a kör, mit csináljak?
    Itt van egy kibiztosított gránát a kezemben, az ellenél meg előttem, és most mit csináljak?
    16 órája játszom, mert nem találom a kilépés gombot, és már fáj a szemem... DE MIT CSINÁLJAK?

Váá!
  • highlander15
    Isten éltessen Csuka!
  • CSUKA
    Olvass!
  • jjeennccii
    igen regisztráltam be is tölt¨édik és onnantól mit csináljak?
  • Mighty
    Regisztráltál accountot?
  • jjeennccii
    HEllo

Én ma instaláltam a AA-t.A basic traningen 37 találatom volt de tovább nemtudok mit csinálni semi más feladatot nem enged se tréningeb se sehogy....mégvalami h neten hogy tudom játszani kell hozá vmi progi vagy iesmi légyszi valak isegítsen és írjon a [email protected] kössz szépen
  • Spészgószt
    Szeva mindenki!
    Win7-el tolja valaki??? Még nem mertem feltelepíteni rá az AA-t mert úgy hallottam a punkbuster nem csípi a win7-et
  • Debilon
    mert legalább 36, (de lejebb már leírták mennyi) találat kell az alaplövészeten
  • ls2008 Dani
    gyáááá elnézédt mindenki,szórakoztam :S:S
  • littleNorbi
    Megcsináltam Basic tréninget, de nem birom megcsinálni a mesterlövészetit. Miért van ez?
  • CSUKA
    Ez azért van, mert olyan intelligensekre sikerültek a bot-ok a játékban, hogy fingjuk sincs, hogy merre menjenek, és ha közéjük lősz, bepánikolnak, és elkezdik tervezgetni az útvonalat amin elindulnak. Ilyenkor elkezd dóóógozni a proci, és megy le az FPS. A másik jó dolog, amikor egy a bot felé nyíló ajtót próbál meg kinyitni, és az ajtó elakad a bot-ban, az a hülye meg elkezdi ki-be csukogatni, egy sec alatt vagy 100x. Ez a másik laggfakasztó dolog a játékban.
  • Béla9248
    Már megtaláltam de köszönöm szépen!

Volna még 1 problémám az SF ES2 Border pályával fura mód akadozik de csak ez az egy! Esetleg ez másnál is megvan vagy csak nálam?
  • Tschaby
    Ez és az ilyen "alap" jellegű kérdések valóban megtalálhatóak a FAQ/GYIK -ban .
    Amúgy valószínű nem Honor szerveren voltál , ezért nem nőtt a pont. A szerver keresőben a H betűvel jelzett szervereket preferáld
  • Sadist
    FAQ-ot tessék olvasgatni, mindenre ott van a válasz...
  • Béla9248
    Az miért van hogy a honor nem növekszik? Darálok elérek pl. 450pontot írja hogy növekedett de semmi!
    Hogyan müködik ez?
  • Tschaby
    Akkor csináld meg és mindig tudod majd használni a sniper-t. (előfeltétel hogy a lövészeten minimum 36 bábut buktatsz)
  • littleNorbi
    Nem, de volt már olyan hogy kaptam sniper-t...
  • Tschaby
    Elvégezted a sniper tréninget?
  • littleNorbi
    Kiválasztom, hogy marksman(S) legyek és mégsincs sniper-em, miért van ez?
  • littleNorbi
    ty
  • Tschaby
    Sf Snakeplain. Kooperatív pálya.
  • littleNorbi
    Melyik pályán lehet járműveket vezetni?
  • Debilon
    mert te nem vagy az, hogy beütnéd a google-ba mi?:D
  • macleody
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1023046305&no=57959]#57959[/URL]
  • roland14
    Hi all!
    Én játszotam a gammel a haveromnál de ő nem tudja oda adni mert kicsit hülye a gyerek:D:D ezért nem tudjátok hol lehetne beszerezni?
  • Nyers
    America's Army 3 Details
  • Doma #58029
    Elvileg a magyar szerver lista.
    Ha mégsem akkor ITT bal oldali menuben Serverlist, kiválasztod a country filternél hogy Hungary.
  • N3TuddKi
    USE gomb amelyiket beállítod magadnak. alapból az E.
  • Béla9248
    Oksa! Köcce! Türelem? hát nem is tudom nem tengek benne! :)
    De viszont nem találom a GYIKban hogy hogyan tudok magyar szervereken játszani esetleg ha te tudod hol van belinkelhetnéd nekem!
  • Doma #58026
    Bizony segítség.
    Amúgy ha jól emléxem talán F. De játékon belül be tudod állítani akármire, illetve ott le is tudod ellenőrizni, mint általában :)
    Türelem, akik azt a gyikot összeírták azért tették hogy Neked segítsenek.
  • Béla9248
    Ez aztán a segítség!
    USE gomb: az melyik?
  • Doma #58024
    1. Igen banner alatt villogó oldalon GYIK tanulmányozása.
    2. lásd 1.
    3. Erősen ajánlott.
    4. lásd 1.
  • Béla9248
    megvan köcce frissítettem és már működik is!
    Az ejtőernyős tréningen elakadtam írja hogy az A és D billentyüvel kell de nem sikerül sehogysem. Tudnátok segíteni benne?
    Hogyan tudok más fegyvereket választani online?
    Kell hogy végignyomjam a tréninget?
    Magyar szervereken hogy tok játszani?

Előre is köcce szépen!
  • gstup
    Vagy szedd le külön a pb.exe-t és reinstalláld...Nekem az segített.Azt hiszem az avalanche oldalán vann fenn,lehet rosszúl írtam...
  • N3TuddKi
    pedig elég jó a faq rész.

a pb-t pedig játékba lépés előtt érdemes frissíteni az americasarmy/pb mappában található exe file-val.
  • Béla9248
    Az megvan de nem mond sokat! :)
  • N3TuddKi
    americasarmy.hu
  • Béla9248
    Na felment ki is próbáltam le tréningeztem első benyomásra király nagyon! Na de ki akartam próbálni online beregiztem magam fel is léptem 1 szerverre de folyamatosan updatelt és a végén a PB ledobott vmiért! Esetleg nem volna vmi faq hogy miket kell telepíteni hogy tudjam online tolni v hogy min is kell xfire...stb!

Előre is köcce szépen a segítséget!
  • gstup
    *eléggé