60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Szega87
  • Spészgószt
    sajna nem!
    de már legalább meg van! :)
  • [HUN]Crassus
    :S azthittem single playerben ellehet vele bohóckodni míg nem megy élesben:S
  • [HUN]Crassus
    Komoly lesz a gém!:P:)
  • Spészgószt
    American's Army 3 a Steam-en! Preloadolni lehet
  • CSUKA
    Tetszik ez a snile, mi? Oviban is ez volt a jeled...
  • Dexa
    Hogy elszaladt az idő... és ha jól veszem ki, akkor nemsokára itt az új verzsön?
    Eeez már interesting...
  • tiburon26
    nagyon
  • CSUKA
    nem... ilyenkor a hiba a felhasználóban van. Minek csinál valaki több partíciót, ha nem tudja, hogy kell a kicsomagolásokat egy másik partícióra átállítani.
    Ez nem az AA hibája. Oda van írva. 3gb hely kell neki... Mármint ennyi helyet foglal a játék, ha föl van telepítve.

Ha te letöltesz egy DVD-t mondjuk torrenten, és az 50Mb-okra van tagolva, akkor mire megnézhező, kiírható állományt csinálasz velőle a 4.5 Gb helyett legalább 9 kell neki. Tehát, ha 4.5 Gb helyem van, akkor az egyben lévó ISO-t, vagy video_ts könyvtárat szedem le. És nem lesz gondom a hellyel.

De látod... már meg is oldotta a srác a problémát.
  • Ben007
    megoldva de azért kössz
  • Nem3sis
    lehetséges hogy azon a winyon van 1.3gb hely ahol a temp könyvtár van és nem azon amire telepíteni akarja..
  • tiburon26
    szoval nem a jatek szar...
  • CSUKA
    Nem értem, hogy tudnak emberek létezni a XXI. században 1.3 G hellyel.

10Gb szabad hely alatt meg sem próbálnék egy tömörített állományban is 3Gb helyet foglaló dolgot telepíteni.
  • Ben007
    a deploy clientet miért nem tudom felrakni?
  • Ben007
    fel akarnám rakni a játékot de azt írja hogy csak 1300mb hely van pedig 3 giga hely van és nem engedi felrakni mit kell csinálni?
  • Mighty
    Rendszergazdaként telepítsd.
  • oneal1
    leszedtem a progit, de nem telepíti:S

hiba: failed to install ISkernel files: make sure you have appropriate privileges on this computer.

mit kell állítanom és hol?

köszi
  • HoReSz1975
    kénytelen vagyok, töröltem a francba
  • Doma #58159
    Június 17
  • Tschaby
    Horesz! Most már szerintem fél lábon is kibírod a hivatalos megjelenésig! Nem tudom mit kínlódsz a bétával...
  • HoReSz1975
    nekem offline módban sem enged semmit csinálni
  • Béla9248
    Offlineban megnézheted a mapokat meg ilyenek! Onlineban meg ha buherált verzió nem tudsz játszani max hamachival ha találsz szerot!
  • HoReSz1975
    AA3
  • HoReSz1975
    Sikerült felrakni az AA+ -at, de hogy is kell vele játszani, nem lehet offline módban semmit sem csinálni vele ?

Vagy új accot kell regelni ?
  • Ombika
    :))))))))))))))))))))
  • CSUKA
    A "pálya" szó helyére a "pénisz" is jó

A CoD gyerekeknek készült, akik elhiszik, hogy egy pisztoly átlő egy 3-emeletes ház 2 válaszfalán. És az M16 átvisz áltósan egy téglatörmelékkel teli konténert.
    Meg ha mellkason lősz valakit 10x az utána nem fog még kibiztosítani egy gránátot. Persze egy amerikai karakter félkézzel ugrálva le tud szedni egy 100m-re futó embert. És az szerintünk "Modern Warfare" Ez CoD.

Akármennyi bug is lesz az AA-ban, a CoD sosem fog a közelébe érni. Az CoD-ozik, aki nem udta AA-ban lerakni a tréningeket...

Ha kérdezema CoD-os ismerőseimet, hogy miért nem AA-znak, mind azt mondja, hogy mert szar, unalmas. De amikor tovább faggattam őket, hogy miért is, akkor mind a tréningeknél akadt el.
  • Ombika
    Tudod ha mezei felhasznalok fizetnenek erte, szerintem sokkal tobbet kihoznanak belole ,nem kellett volna magadra venni! :) Ez nem a rohangalos tipusu lojunk mindenre jatak amigo. Te hol lattal mar ilyen katonakat esznelkul rohangalni ,1 perc 1 kor vagy nemertelek?! :)

utso 2 HSZ: Latom vki megert! :)
  • Mighty
    Aki gyors akciót szeretne, mehet az Urban Assaultra vagy Sandstormra, aki szeret óvatosan játszani, annak ott a Radio Tower, SF Village.

A pálya mérete nagyban befolyásolja egy-egy menet hosszát.
  • gstup
    *nagyon reális játékmenete van :)
  • gstup
    Sziasztok!

Szerintem,egyáltalán nem gyorsabb egy háború a való életben.Nem,még sosem harcoltam,csak láttam már pár dokumentum filmet és harc közeli videót.Nagyon hasonlít az AA menete a valósághoz.De nézzetek ti is meg néhány discoverys meg youtubos közelharci videót és látni lehet majd,hogy közel sem olyan,hogy no rohanjuk le az ellent és akkor két perc alatt végzünk.Van például a discoveryn a speciális rendőrségi egységekről szóló sorozat (Chris Ryan-nel ex kommandós),abból is látszik,hogy még ott is mennyire lassan megy minden(ami egyébként gyorsnak számít),mondjuk a filmekhez képest.Egy a lényeg,szerintem a legjobb és játékmenete van.Üdv Mindenkinek!
  • Smithwarden
    1. Nem csinalok jobbat, koszi a nagyon okos felajanlasodat.
    Az ameriaki hadsereg fizeti eleg normalisan a programozokat.
    Ennel biztosabb penzforras nem sok van a mai vilagban.
    2. Egy kesz unreal 3-as enginebol nagyon sokat ki lehet hozni.
    3. Nem COD-ozok.
    4. Es nem igazan szokasom "becsukott szemmel kattingatni" (egyik jatekban sem).
    Ritka nagy faszsag amit irkalsz az utolso mondatban, tipikus nagy arcu altalanositas.
    En nem fikaztam az AA-s jatekosokat, csak a jatekrol irtam le a sajat velemenyem.
  • Ombika
    Akkor csinalj te jobbat ingyen! :)

Szerintem nagyon is tokeletes, rengeteg FPS jatekkal jatszottam mar, de ennek egyedi hangulata van es taktikazni kell, nem esz nelkul rohangalni. Gondolom te COD-hoz vagy szokva, ahol becsukott szemmel kattingatjak az egeret az emberek! :)
  • N3TuddKi
    elfelejteni magyar...
    nem mindig jutni szók eszember magyarbanul.
    biztos az olasztészta miatt van. elvesztettem a nyelvi érzésemet.
  • Mighty
    Netudd bazzz. Tele fog lenni :)

Tele lesz, te tök :P
  • N3TuddKi
    ettől függetlenül tele fog lenni BUG-gal. nyugodj meg :)
  • Smithwarden
    Persze, azert is irtam hogy valakinek ez a "stilus" bejohet, de ha mar minel realisztikusabb katonai jatekot akartak csinalni, akkor az is biztos hogy gyorsabb jatekmenetet (is) bele kellett volna rakni, mert ez nagyon lassu ami most van es eletben biztos hogy ennel gyorsabbak sokszor a tuzharcok.
    De tenyleg nem akarom elvenni a kedvet es fikazni a jatekot, aki eddig is jatszott az AAval, annak ez is be fog jonni, csak ennel sokkal jobban is megcsinalhattak volna tobb szempontbol is.
    Es a cel vegul ezzel a jatekkal ez is lenne - minel tobb jatekos egy ingyen programmal, az amerikai hadsereg promociojaval es minel tobb fiatal toborzasa.
  • Palinko
    egyetértek, a fejlesztési idő pedig azzal magyarázható hogy freeware játék, tehát nem lehet akkora fejlesztő tábora mint más játéknak, nem bírná pénzzel a hadsereg, most gondolom a válság miatt még ennyi pénzt sem kapnak erre mint eddig, viszont a játék már kiadásra kész állítólag, csak még csiszolgatják, húzgálják az időt, hogy júli 4 kor jöjjön ki sztem.
  • Danecay
    Az apró részletek összessége teszi még realisztikusabbá a dolgot.
  • Ombika
    Nem a grafrol kell ennek szolnia(persze ne legyen okadas), hanem az elmeny es a fegyverek valosaghusegerol kell szolnia(ami nem lett rossz en ugy gondolom)! Ez olyan, mint amikor mindig mondtak,h Gran Turismonak miert nincsen jobb grafikaja(PC-hez viszonyitottak), mondom mikor te 300 km/h-val tepsz es kanyarokat kell figyelni, mi a faxomat kell nezni a fuszalakat! Sok idiota!!
  • Smithwarden
    Igen en is kb ezt erzem.
    Regen mikor a legelso verzio megjelent akkor elment a dolog, eleg jo volt.
    De utana nagyon lemaradtak, neha raneztem 1-1 ujabb verziora es a tobbi katoni jatekhoz kepest gyenge az AA...grafikaban, animacioban, stb.
    Ez a AA3 kicsit javit a helyzeten, de ahogy nezegettem kb 2-3 evvel ez is el van maradva a mostani jatekokhoz kepest.
    Persze aki szereti ezt a "lassabb, taktikusabb" stilust azoknal talan elmegy, tehat nem azt mondom hogy annyira rossz, de azert a nagykozonsegnek ez nagyon keves.