60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • N3TuddKi
    nem teljesen mindegy?
  • Belton
    Aww ne kezdjuk a javitgatast pls :/
    Attol nem leszel nagyobb forumozgato ha javitgatod masok hibajit :)
  • solo
    Kéretik a lesz-t 1 sz -el írni:]
  • solo
    steam/steamapps/*neved*/Americas army
  • Belton
    Amugy a regi aao.com fog at frissulni aa3ra ? vagy lessz masik weblapjuk ?
  • Belton
    Én régi módi vagyok és mindig a program filesba telepitek mindent :D
  • [HUN]Crassus
    fakker ha ezt tudom nem oda teszem:S na mind1
  • Debilon
    jaja.. attól függ, a steam-et hova telepítetted :)
  • Belton
    A program files es ott a steam konyvtarba van valamejik mappaba :)
  • [HUN]Crassus
    éső nub kérdés,de hova teszi defeaultba?
  • solo
    MIkor letöltöd steam en a játékot, akkor már fel is van tlepÍtve, mert itt nem úgy töltöd le, mint egy iso vagy akármilyen játékot tarrentről, hanem már kicsomagolva, indÍtásra készen.
    Azért volt, hogy a gta 4 asszem 17 giga volt?
  • [HUN]Crassus
    ezt én sem vágom...nem kell install??
  • solo
    Preload helyett az lesz, hogy 100% - ready.
  • xido
    Ott a pre-load felirat helyett lesz majd play?:)
    Mert ezen én is agyatlam,hogy semmi installálási folyamatot nem láttam,
    pedig a tools-ból azt a dedicated servert is leszedtem,mondjuk azt nem tudom mire kell:)
  • Neoncsoves
    simán elindítod majd :)
  • Gascan #58242
    Meg tudja valaki monadni, hogy a Steamen előre letöltött játékot, hogy kell majd aktiválni? Először használom a Steamet.
  • [HUN]Crassus
    nos kíváncsi leszek mit fixáltak a bétához képest...valamint,hogy lesznek-e rendes szerverek:P
  • Rowlend
    már csak 4 óra van hátra
  • solo
    Naja, oda pici ész is kell.Főleg, hogy iszonyatos nagyok a pályák, nagoyn sok beláthatatlan résszel.

Sztem van egy fÍlingja a játéknak, szóval:]
    Én néha játszok vele, mert utállom a német vonyÍtást:S
  • PunkZoli
    *mert nem akkora móka
  • PunkZoli
    mert nem tudsz végigfutni a pályán egy pörgős aimmal úgy, hogy 16 an egyszerre meghaljanak
  • solo
    Naigen, insurgency is egy nagoyn jó játék, cask nemtudom miért nem játszanak vele többen.van egy-két magyar szerver, de mindig üres.:/
  • [HUN]Crassus
    T mínusz 5 óra:)
  • [HUN]Crassus
    10 mille + a regisztrált játékosok száma....elég népszerű ez...és azt mondom nem is kell,hogy a 12 éves vérpistik felfedezzék maguknak:P
  • PunkZoli
    a cs az jó instant szarnak, itt legalább tényleg valamilyen szinten megszűri az embereket egy ilyen
    az insurgencyben is van potenciál, csak nem tudom jobb lenne e, ha népszerűbb lenne?!
  • solo
    PedÍg az a poén a dologba:]
    Sok kis 10 éves megúnja a dolgot egyből.Ilyen kéne cs be is:]
  • PunkZoli
    én meg, hogy kötelező
  • Szega87
    én meg azt remélem nem kötelező traininget végignyomni mint anno
  • solo
    Asszem:]
    Remélem nemkell külön regelni, elég neki a steam acc is:]
  • PunkZoli
    mikori az első rész? és most a 3nál hogy lesz? regelni kell az armi oldalon is ,vagy elég a steam, a community miatt?
  • tutituti
    hát már nagyon várom hogy aktiválják.
  • Szega87
    Ma este
  • Neoncsoves
    This game will unlock in approximately 10 hours
  • Jani21
    Esetleg próbáld meg rendszergazda jogokkal indítani. Vagy ha így sem megy, akkor töröld le és rakd föl újra, de ezúttal a telepítőn állítsd be, hogy vista kompatibilitási módban induljon.
  • Borg
    Nem kliensről beszéltem, hanem ds.
  • HoReSz1975
    a steam el sem indul, hiába változtatom a kompatibilitást, feltelepül, frissit és kompatibilitási gondja van
  • Jani21
    Ok. Akkor a steam fent van, gondolom csináltál acc-ot és bejelentkeztél. Ekkor több fül közül választhatsz. A Store fülön belül egy böngésző ablak van, ahol a steampowered.com oldalt látod. Na itt rákeresel a keresőben a játékra és közvetlen a kép alatt rákattintasz a pre-load linkre. Ha jól csináltad felugrik egy ablak, hogy telepíteni fogja, akarsz-e asztalra ikont. Fontos tudni, hogy steam esetén nincs lehetőség a játék telepítési helyének megválasztására, oda tölti le, ahol a Steam van. Ha esetleg nem találnád az oldalt, akkor a böngésződdel megnyithatod szintén ezt az oldalt: AA3. Itt is ugyanaz érvényes kattints közvetlenül a kép alatt lévő szövegben a pre-load linkre, és amennyiben a böngésződ tudja, hogy a steam:// kezdetű linkekkel bánni a Steam elindul, vagy ha már megy elkezdi a letöltést. Ha minden jól ment a my games fül alatt követheted a letöltés folyamatát.
  • Sadist
    Nem valószínű, már 2.5 óta nem adnak ki Linux verziót.
  • HoReSz1975
    felraktam, de nem kezdi tölteni a deploy -al sem az AA3 -at
  • Borg
    Van valami info arról, hogy linux ds jön e?